Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
Lige çok iyi başlamışsın.
Teşekkür ediyorum, gerçekten iyi başlamıştık.

Quote Originally Posted by babafm View Post
Bravo hocam süpersin hadi 1.lige
Eyvallah dostum. Dur daha Premier'e çok var

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
Cok iyi gidiyor +9 averajda cok iyi
Teşekkürler. Yeni averajımız 7! Nasıl ama?

İlk 7 haftada şov üstüne şov yapan takımımız, 8. haftada kendi sahasında Accrinton Stanley'i konuk etti. Maça da mükemmel başladık. Rakibin korner organizasyonunda tam anlamıyla harika bir kontra atağa çıktık. Takımı hiç bu ataktaki kadar yırtıcı görmemiştim. Dougthy defansımızın uzaklaştırdığı topu aldı ve topu ileri taşıyarak Midson'a verdi. Çok iyi bir top sürücü olmayan Midson, 3 adamı peşine takarak ceza alanına yardırdı ve müthiş bir vuruşla topu ağlara gönderdi! 2. yarıda da ceza sahasında sırtı dönük aldığı topa dönerek vuran Midson farkı 2'ye çıkardı. Sonrasında ise zor anlar yaşadık. Rakibin, defansımızın arkasına attığı 2 tane çok tehlikeli topun ikisi de Karl Sheppard'la buluştu ancak oyuncu sadece birini gole çevirebilince mücadeleden galip ayrıldık.

8. haftadan sonra ligin ilk ayı tamamlanmış oldu. Ayın ödülleri açıklanınca 2 tane ödülde yer aldığımızı gördük ve gururlandık. Ayın en güzel golü Midson'un biraz önce açıkladığım golü seçilmişti. Ben de ayın en başarılı 3. menajeri olarak seçilmiştim. Bunlar güzel şeyler.

9. haftada, medya tarafından ligi 3. bitirmesi öngörülen ancak bu sezon beklentilerin hafif aşağısında kalmış bir takım olan Southend'le karşılaşıyorduk.

Şunu söylemeliyim ki, Southend bizi çok iyi çözmüş. İlk olarak bizim üzerimize nasıl gelinmesi gerektiğini çok iyi öğrenmişler. Bir oyuncunun özel yeteneğiyle, ara paslarla ya da hava toplarıyla defansı yarmaya kalkışmayıp; kısa paslarla, yavaş yavaş ve bir blok hâlinde hücum yaptılar. İkinci olarak da bize nasıl gol atılması gerektiğini iyi çalışmışlar. Sabırlı futbol oynayıp, heyecan yapmayıp sonunda sağ çaprazdan yapılan bir vuruşla ilk golü buldular, sonra da duran top organizasyonunda kaleciden dönen topu tamamlayıp 2 yaptılar. Böylelikle biz de bu sezon ligde ilk defa 2 gol yiyip, bir güzel de ibret alıp evimize dönüyoruz.

10. haftada orta sıra takımlarından Morecambe ile evimizde oynuyorduk. Geçen haftaki şaşkınlıktan sonra kendimize gelmek için son derece uygun bir maçtı!

15. dakikada, artık nihayet kornerden bir gol bulduk. Bu sezon ''korner bugını düzeltelim'' derken yine abartıp korner gollerini çok azaltmışlar gibi geldi bana. Neyse, ne diyordum, korner golünü bulduk ama adamlar göstere göstere cevap verdiler ve sadece izledik! Kalan dakikalarda da cevap veremeyince bir güzel fırçayı kaydım oyunculara. Beni ilk defa böyle gördükleri için şaşkınlardı.

11. haftada, lideri deplasmanda devirip tarih yazdığımız maçtan sonra 2. defa kritik bir maç oynayacaktık. Rakip bence tamamen şansıyla lig ikinciliğinde oturan Northampton'du ve kendi sahamızdaydık.

Rakibin o konumda nasıl olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Fatih Terim'in de dediği gibi ''Pozisyon yemeden gol yedik!'' Rakibin kadrosu çok sıradan ama resmen benim almak istediğim skorları alıp benim olmak istediğim yere kuruldular! Oyuncuları artık kırıcı laflar kullanarak azarladım bu maçtan sonra da. Formanın değerini bilecekler.

12. hafta Cheltenham deplasmanındaydık. Takıma çok sinirliydim, ve bu maç defans bloğunun son şansıydı.

Savunma görevini gayet güzel yerine getirdik ancak gol bulamayınca kazanmamız gereken bir maçtan daha boynumuz bükük ayrıldık! Bu sefer ağzımdan birkaç küfür kaçtı artık soyunma odasında sinirle, yapacak bir şey yok. Gelecek maç da artık hücum bloğunun son şansı olacak. Son 4 haftada sadece 1 gol atabildik, bu duruma bir çözüm gerek. Haftaya da galibiyet gelmezse padişah gibi takılan elemanları kulübeye bir çekeceğim, dumur olsunlar.

12 hafta sonunda 2 maç eksiğiyle 8. sıradayız. Bu oynamadığımız 2 maçtan 6 puan alabilirsek çok güzel olacak. Alamazsak vay hâlimize.

En büyük silahımız olmasını beklediğim duran toplarda bu sezon resmen sıfırız arkadaşlar. Takım hiçbir şey yapamıyor duran toplarda. Kornerleri Alper abinin dediği gibi yapacağım, frikikleri de kaleye vurmaktan vazgeçip orta açma şeklinde ayarlayacağım herhalde. Önerilerinizi bekliyorum bu konuda. Nestor'a da gün doğdu zaten. Kıs kıs gülüyor, ''Defans futboluyla lig mi bitirilir lennn'' diyor adam. Deli mi ne?