Originally Posted by
Kaan Souza
Takım son haftalarda düşüşte bir ayar çekmen lazım
Katılıyorum, gidişata bir el atmak gerekiyor.

Originally Posted by
Mete07
Cizıs nidaları hahah
Keep Calm and Aşure !
Bu keep calm geyiği o kadar çok yapıldı ki orjinali nedir bilmiyorum ben, ''KEEP CALM AND TRUST AŞURE''yi twitter'da TT yapıp orjinalinin yerine koyabiliriz 

Originally Posted by
nessus
Play-off seviyesinde kalmanı çok isterim. Gol yiyorsun hakkaten ama bu oyunda gol yememek diye bir şey yok ben onu anladım

Sothend maçında rakip 14 şut çekmiş 10 uzak şut. Aslında bu bir başarı. Ama oyuncuların yetersizliği de söz konusu. Kontrataklara hızlı çıkmak için tempo ayarı yapmanı tavsiye ederim.
Benim defansif taktiğim de 5 atıp 2 falan diyorum yine. Defansif diye yaptığım oyuna bakar mısın?
Vitesse D 1-5
R. Madrid D 5-2
RKC D 2-4
Oyun illa gol yedirtiyor. RKC maçında ilk yarı yıldırım gibi kontralarla 4-0 yapıyorum. Ama skoru koruyamıyorum. Sen bu kötü oyuncularla iyi bile idare ediyorsun. Maçlarının sıkıcı geçtiği ortada

Yani hedeflenen şey. Play-off iyi olur valla. Bi tempo ayarı diyorum. Ve hala liberodan vazgecebilirsin. Keşke kupa maçlarında deneseydin.
Kesinlikle katılıyorum. Maç motoru ne yapıyor ediyor o topu senin kalene sokuyor yani. Oyunda şu taktiğimden daha defansif bir taktik yok neredeyse, bununla bile gollere engel olamıyorum, yapacak bir şey yok gerçekten.
Tempo ayarına bakacağım. Liberodan vazgeçmeyi değil de MC oyuncusunu DMC'ye çekmeyi düşünüyorum. Bu şekilde rakibin ceza sahası dışında top yapmasını engelleyebilirim belki.
İşin taktik kısmı üzerinde durduğun bu yorumlar beni çok mutlu ediyor. Her zaman beklerim 

Originally Posted by
61trabzon61
gidişat kötüyken aşure sayesinde nefes alman çok iyi oldu

seri galibiyetlerle plaf off u garantilemek süper olacaktır.
Aynen aşure işimize çok yaradı
Play-Off'tan çıkma hayali daha gerçekçi duruyor gibi. Hedefimizi olası olarak belirledik.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."