1 ile 30 arası toplam 725 sonuç

Konu: Söyle herkes duysun: Doğru mu Pinto? | AFC Wimbledon | 2017-2018

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Teşekkürler.

Son oynadığım maça
    GK
    DC-DC
    DMR-DMC-DML
    MC-MC
    AMC-AMC
    FC
    başladım ilk yarıyı 2-0 yenik kapattık.
    İkinci yarıya
    DR-DC-DC-DL
    DMC
    MC-MC
    AMR-AML
    FC
    başladım skoru 3-2'ye getirdik. Özellikle güncellemeden önce 2. yarı çıktığım taktiğin etkinliğinin son bulmasını beklerken daha beter işlemeye başladı (: Mecburen yine öyle oynayacaz.

Son güncellemeden sonra atak sayısı düştüğü için söylediğim çoğu şey şimdilik eksildi. Ancak 2012'de marke etmek benim sistemler için çok gerekliydi ve işe yarıyordu. Marke ettiğin zaman kafadan 5 pozisyon kurtarıyor ve savunma arkasına atılan topları engelliyor, marke ettiğin adamın boş kalmasına mani oluyordun ancak bu seride marke etmek yerine tamamen pozisyonunu kaybediyor ve daha beter oluyor. Dediğin gibi Alan savunması daha garanti.
    Bende oyunu 1-2 haftaya temin edeceğim. O zaman daha detaylı konuşuruz. Alan savunmasıda her defans ile olmuyor ne yazık ki. Önceden Sezme, Konsantrasyon ve hızda önemli etkenler. Yinede teşekkürler, bol şans diliyorum kariyerinde.

Takipçinim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bende oyunu 1-2 haftaya temin edeceğim. O zaman daha detaylı konuşuruz. Alan savunmasıda her defans ile olmuyor ne yazık ki. Önceden Sezme, Konsantrasyon ve hızda önemli etkenler. Yinede teşekkürler, bol şans diliyorum kariyerinde.

Takipçinim.
    Teşekkürler : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri