Sayfa 8 / 25 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 725 sonuç

Konu: Söyle herkes duysun: Doğru mu Pinto? | AFC Wimbledon | 2017-2018

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arka 7'li benim taktikle aynı, ben de senin gibi ileri 3'lüyü 2 AMC'den oluşturmayı düşünmüştüm ama sonra oyunun göbekte çok fazla yığılacağını düşünerek AMC'leri kanatlara kaydırıp biri inside forward diğeri winger olacak şekilde antremana başlattım. Açıkçası çok merak ediyorum taktiğinin tutup tutmayacağını..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Arka 7'li benim taktikle aynı, ben de senin gibi ileri 3'lüyü 2 AMC'den oluşturmayı düşünmüştüm ama sonra oyunun göbekte çok fazla yığılacağını düşünerek AMC'leri kanatlara kaydırıp biri inside forward diğeri winger olacak şekilde antremana başlattım. Açıkçası çok merak ediyorum taktiğinin tutup tutmayacağını..
    Geçen sezon kazandığım maçlarda 10 pozisyondan daha az veya rakibimden daha düşük bir pozisyon ve topla oynama yüzdesi ile geçirirdik maçları. Ama bu taktiği kullanmaya başladıktan sonra hem daha fazla kısa pas yapmaya başladık hem daha fazla pozisyona girmeye başladık hem de daha baskın olan taraf olmayı başardık. Kanatlarda aşırı yığılma olmasın göbek hattı da sağlam olsun rakip kolay top yapmasın diye 1 DMC 2 MC 2 AMC'nin olması şuanlık taktiği iyi götürüyor. Elinizde iyi Kanat Sağ ve Sol Bek olunca da tadından yenmiyor. Tek dezavantajınız kontra toplar. 30 şut atıp 5 atak yiyerek bazen maç kaybedebiliyosunuz o da motorun motorluğu : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Kariyer müthiş ilerliyor,Premier League'e gideceğine inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Les Rouge View Post
    Kariyer müthiş ilerliyor,Premier League'e gideceğine inanıyorum.
    Teşekkürler.
    ...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

aga sana taktik göndersemde bi baksan henüz fm 13e başlaymadıgım için etkisini bilemiyorum (: fm12den kalan taktigim Trabzonla ilk sene uefayı aldım 2.sene ş.liginde final oynadım tesadüf diil ama 13te gecerliligi varmı meraktayım ((:

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by dasman View Post
    aga sana taktik göndersemde bi baksan henüz fm 13e başlaymadıgım için etkisini bilemiyorum (: fm12den kalan taktigim Trabzonla ilk sene uefayı aldım 2.sene ş.liginde final oynadım tesadüf diil ama 13te gecerliligi varmı meraktayım ((:
    Özelden gönder ama daha önceki serilerdeki çoğu taktiğin bu seride karavana gittiğini en başta söyleyeyim, sen yolla biraz gözlemleyelim bakalım : )
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yedek ağırlıklı çıktığımız kupa maçında Lig 2 takımı Northamton karşısında güzel bir oyunla galip gelerek tur atlamayı başarıyoruz.

28.Hafta

Maç motorunun son güncellemesinden sonra oynadığım 2. maç, Önceki motora göre pozisyon sayılarının düşmesi dışında pek bir olay göremedim ? Yine aynı tarz pozisyonlar, goller ve oyun için anlayışlar, Bakalım oynaya oynaya düzelir belki : )
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Nerelerdeydin ya bir süredir yoktun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Nerelerdeydin ya bir süredir yoktun
    Sınavlar devam ediyor kardeşim : )
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

29.Hafta

30.Hafta

Championship'te Puan Durumu

İngiltere Fa Kupasında Premier Lig ekibin Aston Villa'yı konuk ettik, kötü oynamasak da sahadan mağlup ayrıldık ve kupaya veda ettik. Ligde ise yolumuza devam ediyoruz artık son 16 hafta.
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

F.a cup daki maçta 6şutun hiç birisi kaleyi bulmamış .s şanssızlık

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Haydi bastır Play Off falan uğraştırma strese sokma bizi, hala direk çıkabilecek pozisyondasın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by entolik View Post
    F.a cup daki maçta 6şutun hiç birisi kaleyi bulmamış .s şanssızlık
    Kaleyi bulan gol oluyor çünkü ondan : ) Maç motoru güncellendi de daha mı kötü oldu ne.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Haydi bastır Play Off falan uğraştırma strese sokma bizi, hala direk çıkabilecek pozisyondasın.
    N. Forest'ı yenseydik büyük avantaj elde ederdik ama nasip. Ligin bitimine daha çok var, 1-2 takviye yapmayı düşünüyorum alabilirsem daha iyi olacağımızı umuyorum.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

31.Hafta

32.Hafta

33.Hafta

Talihsiz 2 beraberliğin ardından muhteşem geri dönüşe imza atarak galip geliyoruz, pusuya yatmaya devam : )
    ...

İyi gidiyoruz EPL hayal değil

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Maç motoru geçen seneye göre felaket, burada da genel tartışmalarda da defalarca yazdığımız şeyler mevcut. Kanatlardan çok pozisyon olması "abartı derecede" sürekli direkten dönen toplar, penaltılar, 2 kişiyle 8 kişinin ekarte edilmesi, boş kaleye kaçırılan inanılmaz pozisyonlar, 50 metre havaya dikilen frikiklerin -Tsubasa'nın Drive şutu misali- kaleye girmesi vs bazen gerçekten sinir katsayısını katlıyor.

En kötü olan da oyun dengesi, maçın başında yenilen bir gol takımı aşırı derecede demorilize ediyor ve oyundan düşürüyor tekrar toparlamak çok zor oluyor. Durum böyle olunca geri dönüşlerde kolay olmuyor. Ayrıca adam marke etmek veya özel önlem almak da kendi ayağınıza sıktığınız diğer kurşunlar : ) Kısaca motor harbiden motor.
    Oyun dengesini , mesela maçın başında gol yediğin anda taktik ayarlayarak düzeltemiyor musun yeni birini oyuna almak falan yani denge hep aleyhine işlemiyor değil mi ?

Adam marke etmek zaten çok risklidir hiçbir Fm serisinde yapmam 2000'lerde kaldı o taktik. Şimdi ki moda alan savunması.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ASLAN1905 View Post
    İyi gidiyoruz EPL hayal değil
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Oyun dengesini , mesela maçın başında gol yediğin anda taktik ayarlayarak düzeltemiyor musun yeni birini oyuna almak falan yani denge hep aleyhine işlemiyor değil mi ?

Adam marke etmek zaten çok risklidir hiçbir Fm serisinde yapmam 2000'lerde kaldı o taktik. Şimdi ki moda alan savunması.
    Son oynadığım maça
    GK
    DC-DC
    DMR-DMC-DML
    MC-MC
    AMC-AMC
    FC
    başladım ilk yarıyı 2-0 yenik kapattık.
    İkinci yarıya
    DR-DC-DC-DL
    DMC
    MC-MC
    AMR-AML
    FC
    başladım skoru 3-2'ye getirdik. Özellikle güncellemeden önce 2. yarı çıktığım taktiğin etkinliğinin son bulmasını beklerken daha beter işlemeye başladı (: Mecburen yine öyle oynayacaz.

Son güncellemeden sonra atak sayısı düştüğü için söylediğim çoğu şey şimdilik eksildi. Ancak 2012'de marke etmek benim sistemler için çok gerekliydi ve işe yarıyordu. Marke ettiğin zaman kafadan 5 pozisyon kurtarıyor ve savunma arkasına atılan topları engelliyor, marke ettiğin adamın boş kalmasına mani oluyordun ancak bu seride marke etmek yerine tamamen pozisyonunu kaybediyor ve daha beter oluyor. Dediğin gibi Alan savunması daha garanti.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Teşekkürler.

Son oynadığım maça
    GK
    DC-DC
    DMR-DMC-DML
    MC-MC
    AMC-AMC
    FC
    başladım ilk yarıyı 2-0 yenik kapattık.
    İkinci yarıya
    DR-DC-DC-DL
    DMC
    MC-MC
    AMR-AML
    FC
    başladım skoru 3-2'ye getirdik. Özellikle güncellemeden önce 2. yarı çıktığım taktiğin etkinliğinin son bulmasını beklerken daha beter işlemeye başladı (: Mecburen yine öyle oynayacaz.

Son güncellemeden sonra atak sayısı düştüğü için söylediğim çoğu şey şimdilik eksildi. Ancak 2012'de marke etmek benim sistemler için çok gerekliydi ve işe yarıyordu. Marke ettiğin zaman kafadan 5 pozisyon kurtarıyor ve savunma arkasına atılan topları engelliyor, marke ettiğin adamın boş kalmasına mani oluyordun ancak bu seride marke etmek yerine tamamen pozisyonunu kaybediyor ve daha beter oluyor. Dediğin gibi Alan savunması daha garanti.
    Bende oyunu 1-2 haftaya temin edeceğim. O zaman daha detaylı konuşuruz. Alan savunmasıda her defans ile olmuyor ne yazık ki. Önceden Sezme, Konsantrasyon ve hızda önemli etkenler. Yinede teşekkürler, bol şans diliyorum kariyerinde.

Takipçinim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bende oyunu 1-2 haftaya temin edeceğim. O zaman daha detaylı konuşuruz. Alan savunmasıda her defans ile olmuyor ne yazık ki. Önceden Sezme, Konsantrasyon ve hızda önemli etkenler. Yinede teşekkürler, bol şans diliyorum kariyerinde.

Takipçinim.
    Teşekkürler : )
    ...

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Süper gidişat var İbrahim abi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Juan Moraes View Post
    Süper gidişat var İbrahim abi
    Teşekkürler : )
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

34.Hafta

35.Hafta

36.Hafta

37.Hafta

Maç motoru güncellemesinden önce üzerinde çalıştığım sistem takır takır giderken gelen güncelleme ardında sistemin tökezlemeye başlaması ve üst üste puan kayıplarının yaşandığı maçlardan sonra, özellikle ilk yarıyı 2-0 yenik kapattığımız Hull maçının devre arasında Klasik 4-5-1 (GK-DR-DC-DC-DL-DMC-MC-MC-AMR-AML-FC) 'e dönmemiz o maçı 3-2 kazanmamızın ardından ana sistemimizi bu şablona dönderdik. Son oynanan 4 karşılaşma da ise 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak sistemin meyvelerini topluyoruz : ) Artık son viraja girmek üzereyiz ve bu form durumunu korumamız halinde, Meşaleyi yakın, Premier Lig yakın : )
    ...

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Yaktık meşaleleri hadi bakalım , yanlız EPL 'ye çıkış parası çok fena rahatlatır seni , parayı bol bulunca çarçur etme , sakın

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aman dikkat en guncelemeden sonra sakatliklarda artti gibi, oyuncularina dikkat et.
    Epl uzak degil

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Yaktık meşaleleri hadi bakalım , yanlız EPL 'ye çıkış parası çok fena rahatlatır seni , parayı bol bulunca çarçur etme , sakın
    Eğer çıkarsak sağlam bir revizyon gerekiyor çünkü 4-5 kişi dışında Premier Lig ayarında oynayabilecek oyuncumuz yok, Sezon sonunda Futbol Direktörü olarak Bülent Uygun'u getirip transfere açılmayı düşünüyoruz : )

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Aman dikkat en guncelemeden sonra sakatliklarda artti gibi, oyuncularina dikkat et.
    Epl uzak degil
    Aynen takip ediyorum sorunları ama şuanlık bende sakatlık problemi normal seyrini sürdürüyor, anormal bir durumla henüz karşılaşmadım.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Transfer

İngiltere'de serbest transfer gününün son günlerinde Menajerlerin bize önerdiği Antonio Cassano'yu kadromuza katmış bulunuyoruz. Yaşı ve düşen fizik gücüne rağmen Cassano 1.5 sene işimizi görebilir. Tecrübesi ve popülaritesiyle takımımıza güç kazandıracağına eminim.

38.Hafta

39.Hafta

40.Hafta

41.Hafta

42.Hafta

43.Hafta

Artık Ligde Son 3 hafta. Heyecan dorukta. Burnley ile liderlik için kapışırken, Nottm Forest ile 2. için mücadele ediyoruz. Son 3 haftaya girerken 3 takımın da kalan maçları şu şekilde.

...

Nesil
    2008
    Yer
    İskenderun

Eğer Leicester'i yenersen deplasmanda bu işi götürürsün

Başarlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Burnley deplasmanindan puan alabilseydin sampiyonluk umudun olabilirdi ama fiksturlere bakinca sezonu 2. tamamlarsin gibi geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Premier Lig'e çık da ha 1 olmuşsun ha 2, bize eleme stresi yaşatma.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by guneykanat View Post
    Eğer Leicester'i yenersen deplasmanda bu işi götürürsün

Başarlar...
    Aynen, Teşekkürler.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Burnley deplasmanindan puan alabilseydin sampiyonluk umudun olabilirdi ama fiksturlere bakinca sezonu 2. tamamlarsin gibi geliyor.
    İlk 2'ye girelim öncelikle gerisine bakarız, özellikle haftaya Burnley-Nottm Forest maçı olacak o maçta pusuda yatıyor olacaz : )

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Premier Lig'e çık da ha 1 olmuşsun ha 2, bize eleme stresi yaşatma.
    En iyi ihtimal : Şampiyonluk
    İhtimal: 2.lik
    Kötü ihtimal: Playofflar : )
    ...

Sayfa 8 / 25 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri