1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Bekir İrtegün [13.0]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Egemen'in sakatliklari olmasaydi, Bekir'in bu kadar cok oynayacagini sanmiyorum. Ama CA'larda bir dengesizlik varsa bence bu Egemen ve Serdar'in degistirilmelerini gerektiren bir durum. En azindan ligdeki diger stoperlerin de seviyelerine bakarak.
    katılmıyorum. bu profiller geçen seneye göre yapıldı ve bu senede Fenerbahçe hem ligde hem Avrupada kendi grubunda en az gol yiyen takım. düşürülmesi için bir sebep yok bence.

Bekir ve Caner'e çok fazla önyargıyla bakıldığını düşünüyorum. Bu ligde ne oyuncular 120 CA üzeri alırken bu iki isim Fenerbahçede 11 oyuncusu olmuşlar ve bence ikisi de gayet iyi performans gösteriyorlar ama CA'ları 125. hiç mantıklı gelmiyor bana.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    katılmıyorum. bu profiller geçen seneye göre yapıldı ve bu senede Fenerbahçe hem ligde hem Avrupada kendi grubunda en az gol yiyen takım. düşürülmesi için bir sebep yok bence.

Bekir ve Caner'e çok fazla önyargıyla bakıldığını düşünüyorum. Bu ligde ne oyuncular 120 CA üzeri alırken bu iki isim Fenerbahçede 11 oyuncusu olmuşlar ve bence ikisi de gayet iyi performans gösteriyorlar ama CA'ları 125. hiç mantıklı gelmiyor bana.
    Benim bildigim kadariyla savunma sadece bireylerle degil, takim halinde yapiliyor.

Fenerbahce'nin 157, 143, 135, 145, 120, 140 ve 151 CA'lara sahip olan kale, defans ve on libero bolgesi var. Sag kanat mucadelesiyle one cikan bir oyuncu. Genelde sol kanatta oynayan oyuncu mucadelesiyle one cikan Caner. Forvet arkasi oynayan oyuncu, on libero da oynamis olan Christian.

Ek olarak Fenerbahce ozellikle bu sezon pas cok yaparak oyuna hukmetmek, rakip sahaya yerlesmek yerine daha fazla dikine toplar atarak savunma guvenligini fazla birakmadan oynayan bir takim olarak oynuyor.

Trabzonspor da ligin en az gol yiyen takimi ama onlarin da savunma oyunculari bireysel olarak muazzam seviyede degil. Kasimpasa da sadece 1 gol daha fazla yemis. Onlarin savunmasinda da Yalcin, Elyasa, Sancak, Abdurrahman gibi buyuk takimlarin hic birinin ilgilenmeyecegi oyuncular oynuyor.

Gecen sezon Galatasaray 34 macta 24 gol yedi. Buna ragmen bireysel olarak en iyi savunma oyunculari da Galatasaray'da degildi. 34 macta 34 gol yemis Fenerbahce'nin savunma hatti daha yuksek degerlendirilmisti. Savunmada bu sezon cok daha guvenli oynayan Fenerbahce'nin gol yeme sayisi da gecen sezondan cok farkli degil. 13 macta 12 gol.

Ama az gol yiyen takimin savunma oyunculari daha iyidir yolundan gideceksek, Fenerbahce'nin sadece 20 gol atmis olmasini da hucum oyuncularini dusurerek yorumlamak da gerekmez mi?

Bence iki yaklasim da yanlistir.

Bekir ve Caner konusunda da herhangi bir on yargim yok. Sadece goruslerimi degistirecek pek fazla bir sey gormuyorum. Yani oyunlariyla beni sasirtmiyorlar. Bu oyunu oynamalarini zaten bekliyorduk ki bu seviyede yapildilar. Bu nedenle Bekir ligin en iyi 2. Turk stoperi (Egemen'in ardindan, Omer Toprak'i da sayarsak 3. en iyi Turk stoper). Ayni veya cok yakin seviyede bir cok oyuncu daha var ama bu Bekir'in zayif olmadigini gosteriyor zaten.

Mesaj Yetkileri