1 ile 30 arası toplam 2085 sonuç

Konu: Uyuyan Devi Uyandırma Vakti Geldi !!!/ 2019-2020

Hybrid View

Antoine Griezmann süper transfer çok gol atar emin olabilirsin Fm 2012'de Galatasaray'a almıştım mükemmel bişey

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ablukaalarm34 View Post
    Antoine Griezmann süper transfer çok gol atar emin olabilirsin Fm 2012'de Galatasaray'a almıştım mükemmel bişey
    2012'de bende 1-2 defa oynadım 2013'te sanki daha iyi yapmışlar sol tarafta durdumak imkansız 2 kere bana karşı oynadı oyunda olduğunu hissetiriyordu.

Quote Originally Posted by romelon View Post
    2012'de bende 1-2 defa oynadım 2013'te sanki daha iyi yapmışlar sol tarafta durdumak imkansız 2 kere bana karşı oynadı oyunda olduğunu hissetiriyordu.
    2013 daha oynayamadıgım için bilmiyorum ama 2012'de çok iyiydi solda o vardı sağdada Sindey Sam vardı Sidney Sam Fm'ye başladığım günden beri gördüğüm en golcü kanat oyuncusu eğer 2013'te iyiyse onuda alıp denemeni isterim

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ablukaalarm34 View Post
    2013 daha oynayamadıgım için bilmiyorum ama 2012'de çok iyiydi solda o vardı sağdada Sindey Sam vardı Sidney Sam Fm'ye başladığım günden beri gördüğüm en golcü kanat oyuncusu eğer 2013'te iyiyse onuda alıp denemeni isterim
    Bende sidney sam'ı 2012'de hiç beğenmiyorudum ya yada ben oynatamıyordum ama 2013 'de nasıl bilmiyorum , şuan o kanatta Arda var onu kesicek oyuncu yok gibi yardırıyor orada :

Mesaj Yetkileri