Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Başarılar, stadyumun çok doğal![]()
Teşekkürler.![]()
Başarılar.Geçen sene İtalya Liginde mücadele eden San Marino Calcio ile kariyer açmıştım.Demek ki stadımız milli takımın stadıymış bende aynı fotoğrafı kullanmıştım![]()
Başarılar dilerim
o 2 forvet gereksiz olmuşonlarıda al kalecinin oraya
Allah sabır versin![]()
Teşekkürler.
4 as oyuncumuz Zonzini, Vanucci, Bolini, Vitaioli İngiltere maçı öncesi sakatlandı ve bu bizi çok zor durumda bıraktı.
Diziliş
İngiltere karşısında bu ilk 11'le sahaya çıktık.
Adamların her vurduğu gol olduğu gibi bizim oyuncular da formunda olunca böyle bir skor çıktı ortaya.Bu sonucu sakatlarımıza bağlıyorum.
En azından korkak futbol oynatmıyorsun. Bu mentalite ile çok yakında San Marino korkulacak bir ekip olacak inşallah![]()
Kolay gelsin hocam ne diyim işin zor![]()
Sakatlar olmasa kazanıyordu kesin4 as oyuncumuz Zonzini, Vanucci, Bolini, Vitaioli İngiltere maçı öncesi sakatlandı ve bu bizi çok zor durumda bıraktı.![]()
![]()
Başarılar![]()
Başarılar orçun grupta ingiltere ile çekişirsiniz![]()
Ingiltere yenilgisi kotu olmus ama gruptan cikarsin bence![]()
Geçen sene bende açmıştım, çok zevkli geçer San Marino kariyerleri.
Ayrıca o taktik kötü, ben İngiltereye gol falan atmıştım tabii
Puan falan da almıştım ayıptır söylemesi, korkak futbol oynatmayacağım havalarına girme burası San Marino
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
ilk gol ofsayt , hakemler hakkımızı yedi
işin zor. başarılı olamayacak olsan da başarılar![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
eğer çift forvet oynayacaksan bir de 4-1-3-2 dene,tek forvet oynayacaksan 4-1-4-1, veya 4-5-1'i de tavsiye ederim.İlk sistem benim çok işime yaradı Norwich ile 25 hafta sonunda lider oldum...
`Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!`
Mac oncesi takim konusmasinda soyle bunu belki gaza gelirler
Sakatliklar sanssizlik olmus muhtemelen beklenmedik bir yenilgi olmus morali bozmaya gerek yok hala cikma umidimiz var.
Zaten çok fazla hücum yapmıyorum.Türkiye İngiltere'ye gol atamadı sen nasıl attın.
Teşekkürler.Başarılı olur muyum olamaz mıyım zaman gösterecek.
Selva emekli olsun 4-5-1'e dönücem.
San Marino olarak hiç beklemediğimiz bir yenilgi oldu. Hem halk hem biz çok şaşkınız ama yapabilecek bir şey yok.![]()
Last edited by OrcunFB : 02.Aralık.2012 at 12:50
Last edited by OrcunFB : 02.Aralık.2012 at 12:50
Kaptan Selva'nın olmadığı San Marino olmaz olsun diyerek attığımız gole sevinmiyorumArtık 1 sene filan beklerim diğer gol için
![]()