ibo senden başarıdan baska birşey beklemiyorumpinto neymiş öle hakkaten tam radamel falcaonun gençligi mübarek
ibo senden başarıdan baska birşey beklemiyorumpinto neymiş öle hakkaten tam radamel falcaonun gençligi mübarek
...
Hocam hadi oyuna devam et ya çok merak ediyorum performanslarını![]()
...
pinto forvette harcanıyor, adam tam bir Ballack.
Yo yo Falcao olsun O : )
4. Tur
23.Hafta
Stoke City'i güzel bir oyunla kupada eleyerek 5.Tura yükselmeyi başarıyoruz. 5. Turda rakibimiz Stenavega veya Sunderland olacak. Ligde ise 23. haftada sahamızda İbrahimoviçli Norwich'i konuk ettik. Çok dengede geçen bir maçı son dakikalarda attığımız golle kazanarak ekstra 2 puan kazandık : )
...
Onlarda İbrahimovic sende Cassano mu vardı ?hahahah Messi'de Stenavega 'da mı ?
...
24.Hafta
25.Hafta
26.Hafta
Wolves deplasmanında dengede giden bir maç beklendiği gibi sonuçlandı ve puanlar paylaşıldı, 25.haftada konuk ettiğimiz Stoke karşısında Kupada olduğu gibi yine baskın olan taraftık ve sahadan 3 puanla ayrılmasını bildik, bu maç için tek kötü şey Joe McKee'nin sakatlanması ve sezonu kapatmış olmasıydı. Aston Villa maçına iyi başladık ama golü yiyen taraf olduk : ) Oyunu bir türlü toparlamayı beceremeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu.
...
İlk yılda bu performans çok iyi aga.Seneye ş.l'ye gidecek düzeye çıkarsın.
Aynen beklediğimden daha iyi bir sezon geçiriyoruz, her ne kadar sezona seri mağlubiyet ve kayıplarla başlasak da ilerleyen süreçte maçlara daha sıkı tutunup, savunmayı daha tedbirli oluşturunca, kontra oyunumuz meyvelerini verdi. Tahminen ligi 8-14 arası bir yerde tamamlarız. Ancak gelecek sezon Şampiyonlar Ligine katılmak mevcut konumla uçuk bir hedef : ) Çünkü kadro kalitemiz çok kırılgan, uzun süreli form düzeyini tutturacak ve üst sıralarda tutunabilecek kalibrede değil. Belki yapılacak olası transferler bu seviyeyi yükseltir ama bu sadece ihtimal. Gelecek sezon Uefa Avrupa Ligine oynayabilecek bir takım havasına bürünmek ve bunu başarmaya çalışmak daha iyi olacaktır. Yüksekten uçup yere çakılmayalım, Kademe Kademe : )
...
...
...
5. Tur
Fa kupası 5. tur maçında Sunderland'e konuk olduk, ilk maç berabere bitti ve kurallar gereği uzatmaya geçilmeden 2. maçın oynanması kararlaştırıldı. Kendi sahamızda oynadığımız 2.maçı 2-0 kazanarak 6. tura çıkmayı başardık. Önümüzde zor bir fikstür var üst üste gelecek bu maçlar kaderimizi belirleyecek.
Last edited by ReaList : 03.Aralık.2012 at 16:41
...
hocam Pinto mükemmel olmuş benim socutlar pek çalışmıyo anlaşılanligtede durumun gayet iyi gelecek sezon bence en kötü ilk 3 ü zorlarsın
![]()
Aynen Pinto, Jordan ayarında 2-3 oyuncu daha monte ettik mi çok sağlam bir Premier Lig takımı haline bürünürüz. Yaş ortalamamız 22, geleceği parlak oyuncularımız tecrübelendikçe ve geliştikçe daha iyi bir takım hüvüyetini alacaktır.
Yok ilk 3 biraz zor olur : ) İlk 8 ideal.
...
Maçlar gayet iyi hocam ligdede iyiyiz kupada iyi gidiyoruz her şey iyi Pinto zaten Falcao adam süper.. Kakuta nasıl oynuyor onu öğrenmek istedim memnunmusun asist falan yaptı mı hiç acaba onu merak ettim birde puan durumunu koyarsan iyi olur Teşekkürler ..![]()
: )
Kakuta oldukça iyi son maçlarda hem gol atarak hem de attırarak kalitesini gösteriyor. Ofansif Ortasaha Sağ Kanatta oynatıyorum onu. Sol kanatta genç bir regen var o da kıvama geldiği zaman Pinto'yu daha çok besleyen 2 kanadımız olmuş olacak.
Puan durumunu güncel olarak her maç koyuyorum. Paylaştığım lig maçı sonuçlarında sağ tarafta görebilirsin.
...
Şimdi gördüm puan durumunu 9. sıradayız çok iyi ama maç fazlamız var inşallah diğer rakipler yenilirve Aklında düşündüğün böyle yıldız bir oyuncu transferi var mı ? Yaşlanmış olabilir ama bomba transfer olarak nitelendirilecek bir oyuncu sezon sonuna doğru olabilir mi ?
![]()
...
27.Hafta
28.Hafta
Tottenham karşısında Adebayor'a tosladık. Kaleyi tutan her şutu gol olunca maç da fark oldu. Everton karşısında iyi bir oyun sergiledik ama galibiyeti getirecek golü atamadık berabere kaldık, 1 puan hiç yoktan iyidir.
...
2 maçta tamamen talihsizlik olmuş , hatta saçmalık olmuş![]()
...
6. Tur
29.Hafta
Fa Kupası 6.Turunda karşılaştığımız Championship ekibi Leicester karşısında genç golcümüz Pinto'nun golleriyle kazanıp Yarı Final'e çıkma başarısı gösterdik, Ligde ise Oldtraford'da konuk olduğumuz Kırmızı Şeytanlar karşısında iyi bir oyun sergilesek de yenilmekten kurtulamadık.
...
FA cup 'ta kalanlar kimler şuan tarih yazıyorsun, FA cup türkiye liginden çok daha fazla prestij getiren bir kupa,
Fa Cup şuanda harika gidiyoruz kimler kaldı bende merak ettim.Lig de artık seri galibiyetlere başlıyalım bence önümüzdeki 5 maçlık lig fiksturunu koyarmısın?Ligde son maçlar çok kuvvetli ekipler varmış ama bence artık en az 3 - 4 maçlık bir galibiyet serisi yakalasak iyi olur diyorum bir takım toplantısı yap bence oyuncularla konuşman gerekebilir.. Güzel kariyer takipteyiz..![]()