Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 272 sonuç

Konu: Ajax'ta Alman ekolü: Hedef 1995! | 2. Sezon

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Maçlar gerçekten çok iyi gidiyor hocam

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Hollanda kesmiyor artık bizi, DEVLER LİGİ LÜTFEEN!
    3 maç kazanınca ben de zevkle paylaştım şimdi önümüzde muhtemel iki mağlubiyet var

Quote Originally Posted by yasincan View Post
    geçen gün şans eseri gördüm ve konunuzu heycanla takip ediyorum şampiyonlar liginde iyi yerlere gelirsiniz bu sene umarım. ek olarak bir şey rica edeceğim sizden, acaba taktik ayarlarınızın örnek bir resmini koyabilir misiniz ?
    Sağol, hoşgeldin. Taktiği ilk mesajlarımda açıklamaya çalıştım. Deplasman taktiğini de bir sayfa öncesinde R.Madrid maç öncesinde bulabilirsin.

Ana taktiğimiz periyot içersinde elle daha fazla genişlik verdim, son birkaç maçtır da defans çizgisini geri çektim. İki taktiği birden dosya olarak paylaşırım istersen. Hatta belki deneyip geri dönen olur.

Quote Originally Posted by Juan Moraes View Post
    5-2 şahane skor.
    Fabelhaft! (Almanız ya Google Almanı)

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Maçlar gerçekten çok iyi gidiyor hocam
    Eyvallah. Ligde alınan 3 mağlubiyet iyi değil ama. PSV bu sene inanmış

madrid faciasından sonra sonuçlar bayağı güzel olmuş tebrik ederim birgün gelecek madridi de bu sistemle ezip geçeceğiz inanıyorum tek çekingem bayağı zaman alacak olması

2-3 yıldır 4-3-3 taktiğinin 2 versiyonuyla kolay bi şekilde herkes kupaları götürdüğünden inatla kullanmıyorum bu sebeple naçizane tavsiyem deplasmanlarda göbekteki 2'liyi bir geri çekerek de işi götürebilirsin diye düşünüyorum dizilişi bozmadan.. ilerdeki sağ sol kanatları support yapınca çok uzağa gitmeden pas alabilirler

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by 61trabzon61 View Post
    madrid faciasından sonra sonuçlar bayağı güzel olmuş tebrik ederim birgün gelecek madridi de bu sistemle ezip geçeceğiz inanıyorum tek çekingem bayağı zaman alacak olması
    hhaha regenlerimle geliyorummm!!!

Quote Originally Posted by onurthemenace View Post
    2-3 yıldır 4-3-3 taktiğinin 2 versiyonuyla kolay bi şekilde herkes kupaları götürdüğünden inatla kullanmıyorum bu sebeple naçizane tavsiyem deplasmanlarda göbekteki 2'liyi bir geri çekerek de işi götürebilirsin diye düşünüyorum dizilişi bozmadan.. ilerdeki sağ sol kanatları support yapınca çok uzağa gitmeden pas alabilirler
    Ben bu kadar gol atmama rağmen 4231 'i standart mentalite ve katı formatta oynatıyorum. Fakat 2 MC 'de support oynadığı için mesela kanattan sıfıra indiğimiz bir pozisyonda ceza sahası içi ve hemen önü cümbüş yerini andırıyor. Eğer o top dönerse geriye engelleyecek sadece stoperlerler kalıyor. Ama önceki mesajlarda resimlerle gösterdiğim gibi, benim asıl gol yediğim pozisyonlar belli. Eğer 2 MC oynuyorsanız resimlerde gösterdiğim o boşluğu herhangi bir komutla kapatma şansınız yok. 2 DMC 1 AMC oynattım memnun kalmadım. En son AMC'yi de bir adım geri çektim. 4-3-3 andırıyo belki ama değil. Ana yerleşim yine 2-3-1 şeklinde.

Son maçlarda defans çizgisini birkaç tık geri çekerek ana oyun formatımızda bir rahatlama elde ettiğimi düşünüyorum. Oynadıkça göreceğiz.

SI forumlarında oyunu şöyle oynarsanız zevk alırsınız,bir de böyle deneyin falan diye anlatıyorlar da komutlar bir işe yaramıyor ki benim takıma kontra oyna geride bekle diyorum 8 kişi pres yapıyorlar Aybaba gibi ben de çıkıp takımı durduramıyorum napayım diycem aynı şekilde anlattığın gibi orta sahaya da verien komutlar ve dizilişin sahada eseri olmuyor bu sebeple bu 4-3-3 kontra taktiği çok tutuyor.. hatta burda newcastle kariyeri yapan arkadşa da bununla şampiyon olmuştu 3 kişi 7-8 kişiye hücum yapıp tonla gol atıyor..

ajax ve regenleri.. gerçekten korku salıcı bir durum

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Ajax macerası yarıda kalmadı, haftasonu dönüyoruz. Konu kapanmasın diye kendimizi hatırlatalım

Kaç gündür konuyu göremeyince üzülmüştüm hocam. Sabırsızlıkla bekliyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Ajax macerası yarıda kalmadı, haftasonu dönüyoruz. Konu kapanmasın diye kendimizi hatırlatalım
    Oh be. Valla ben de üzülmüştüm Kreus gibi.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Eredivisie 12. Hafta

NAC Breda karşısında her zamanki ev performansımızı sergiledik. Artık defans hattını biraz daha geride kurup maçına ve kullandığım formata göre takımı Savunma yerleşimi konusunda çalıştırmaya başladım.

.
    .
    .
    .

Eredivisie 13. Hafta

Geçen sene çok rahat geçtiğimiz Venlo bu sezonun sürpriz takımı. Bu görevi geçtiğimiz sezon NEC üstlenmişti. R. Madrid maçını düşünerek rotasyona gittim bu deplasmanda. Açıkcası geç gelen golle 1 puanı zor kurtardık diyebilirim. Ama aklımız fikrimiz R.Madrid maçında. Olsun o kadar.

.
    .
    .
    .

Oh Allahım çok şükür! Geçen sezonki trajikomik maçlardan sonra bu sene iyi giden şeyler var. Madrid karşısına deplasman taktiği ıvır-zıvır korkmandan bildiğimiz ALMAN oyunumuzla çıktık. R.Madrid Casillas, C.Ronaldo ve Benzema'yı dinlendirmişti bu maç. İlk yarı golü bulduk. İstatistikler R.Madrid için 0/0 'ı gösteriyordu. Mourinho ikinci yarıya yedek kalecisini çıkarıp Casillas'ı ve sağbeki çıkarıp Varane'ı alarak başladı. Akılalmaz kaçan goller bir ara oyun yine bana dramatik bir son hazırlıyor dedirtti ama R.Madrid yendik, çok rahat yendik

Bu sezon evimizde oynadığımız tüm ŞL maçlarını kazandık böylece. Lyon deplasmanındaki skorun önemi kalmadan gruptan çıkmayı başardık. Hedef 1995 beyler!

.
    .
    .
    .

.
    .
    .
    .

Erdem J.D. : R.Madrid bugün bizi yenebilme şansından çok uzaktı

Ajax teknik direktörü Erdem J.D. maç sonu değerlendirmesinde "Evet bugün oyunumuza iyi konsantreydik ve böyle olduğunda yenilmemiz çok zor. R.Madrid ister konsantrasyon eksikliğinden diyin, ister yetersizlikten, bugün bize üstün gelmekten çok uzaktı" şeklinde konuştu. Bir gazetecinin "Kolay bir maç bekleyen Mourinho'nun ikinci yarıya Casillas ve Varane ile başlamasını nasıl yorumluyorsunuz?" şeklindeki sorusunu "Evet biraz çaresiz gibilerdi, ben bir ara Zidane'ı da ısınmaya göndereceklerini düşünmüştüm" diyerek kahkahalara neden oldu.

Jose Mourinho basın toplantısına katılmadı.

.
    .
    .
    .

.
    .
    .
    .

İlkonbirde C.Ronaldo ve Higuain-Benzema ikilisinden birisinin olmaması benim açımdan galibiyete gölge düşürmüyor İlk yarı şut bile çekemeyince Casillas ve Varane oyuna girdi, hemen akabinde Higuain'de.

Müthiş bir galibiyet olmuş. 1995'e emin adımlarla ilerliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by Kreus View Post
    Müthiş bir galibiyet olmuş. 1995'e emin adımlarla ilerliyoruz
    Sağol Kreus bu sene hiç değilse gruptan çıktık :P

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

- REGEN SAVAŞLARI -

Ajax kulübünde gözlemciler sürekli genç yetenek arayışındadır. Gözlemci koordinatörümüz gözlemcileri sürekli dünyanın her yerinde genç yetenek aramaya gönderir. Neredeyse her gün önüme bir sürü oyuncunun raporu gelir. Ben de her oyuncuyu itina ile inceler ve gözlemcilerime gerekli talimatları veririm.

Bu değil... Bu değil! Ben farklı bir şey istiyorum.

Bu hiç değil!

Bunları herkes alıyor!

Bu sıradan... Değil... Hiç bir işe yaramaz.

Beni anlamıyorsunuz! bunlar sıradan. Bana daha farklı bir şey çağ atlacak bir şey!

Taraftar mutlu olsun, onu istiyorum! Taraftarın daha iyisini izleyebileceği farklı futbolcu istiyorum...

İŞTE BU!

Biraz ağır ve zıplaması az gibi gözükse bile geleceğimizin stoperini aldık. Şu an zaten stoper sıkıntımız var. 2 direkt oyuncunun alternatifi gelişimini tamamlamamış bir genç. Dördüncü bir adam yok. Tabii öyle bedavaya gelmedi, yanlış hatırlamıyorsam 1.5 M gibi bir para verdik.

.
    .
    .

Orta saha oyuncusu gördüm mü dayanamam alırım. Ama çift yönlü olacak, agresifliği, cesareti, çalışkanlığı, top kapması falan olacak. Bu genç arkadaşımızın bu konuda bazı zaafları var gibi duruyor fakat Çift Yönlü oynamaya çok müsait. Balance ve Composure bakımından özelliği iyi eğer Bravery, Decisions vb bilimum mental özelliği gelişirse oynar, gelişmezse iyi fiyata gider.

Nijeryalı arkadaşın yaşı 19 olmasına rağmen mental ve fiziksel olarak büyük eksiklikleri var ama yinede 5 yıldız veriyor inşallah gelişir ama çok büyük bir sıçrama yapamazsa tutunabileceğini zannetmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Eredivisie 14. Hafta

Şimdiye kadar bizi Amsterdam'da yenebilen tek takım olan Groningen karşısında R.Madrid maçı sonrasında rotasyona gittik. Benim adetimdir, her pozisyon için iyi bir yedek barındırırım takımda. Bu genç biri de olabilir tecrübeli de. Fakat iş yapacak biri olmalı. Ve ekstra gençlerim olur. Ajax'ta da bu kuralımı koruyorum fakat daha önce söylediğim gibi mesela Motta, Poulsen, Enoh gibi hazır adamlar yerine Sporkslede gibi Hollandalı, Canadija gibi gelecek vadeden gençlere şans veriyorum. Poulsen'in sözleşmesini yenilemediğim için saymazsak takımın sözleşmeli en yaşlı oyuncusu 28 yaşındaki Barrientos.

.
    .
    .
    .

Eredivisie 15. Hafta

Lyon maçı öncesinde yine rotasyonlu yedek kadromuzla çıktık. MC-AM R/L Serero ilginç performansını sürdürmeye devam ediyor. Adam yine gol atıp bir sürü asist yaptı. Özelliklerine bakıyorum benim göremediğim ekstra bir şey var mı diye ama yok. Adam kesinlikle formda.

Sevgili forvetim Helenius'da gol atmaya devam ediyor. Bu iri genci ilk sezon 2.5 M gibi bir bedelle almıştım sanırım. Birinci forvet olur, alternatif olur. Bir deneyin derim.

.
    .
    .
    .

.
    .
    .
    .

Şampiyonlar Ligi

Geçen sezon başımıza gelen aksiliklerden sonra bu sene resmen Şampiyonlar Liginde sükse yaptık. Son torbadan Tirana gelince ben zaten Lyon'u gözüme kestirmiştim. Daha da iyisini yaparak R.Madrid ile yanı puanda 5 galibiyet 1 mağlubiyet ile bitirdik grubu.

.
    .

.
    .
    .
    .

Eredivisie 16. Hafta

Geçtiğimiz sezon ligde kök söktüren NEC bu sene aynı seviyede değil ama dikkat ediyorum, büyük takımların başına bela olmaya devam ediyor. Lyon maçından sonra önemli maç diye fazla rotasyon yapmadım ama yine hataya düşmüş oldum. Biraz sallandık ama kazandık.

.
    .
    .
    .

Şampiyonlar Ligi Birinci Eleme Turu Kuraları Çekildi. İşte rakibimiz:

.
    .
    .
    .

KUPA 4ncü tur

Çeyrek finalde rakibimiz Veendam olacak. Evimizde oynayacak olmamız yarı final için oldukça umut verici. Yarı finale çıkmışken bu kupayı almamak olmaz.

Ve böylelikle sezonun ilk yarısını tamamlamış olduk. Fikstür sıkışıklığından ötürü Heerenven maçı ikin yarı da oynanacak. Puan durumu vs bir sonraki mesajımızda.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Nijeryalı arkadaşın yaşı 19 olmasına rağmen mental ve fiziksel olarak büyük eksiklikleri var ama yinede 5 yıldız veriyor inşallah gelişir ama çok büyük bir sıçrama yapamazsa tutunabileceğini zannetmiyorum.
    Pas : 13 gibi ilginç değerleri de var. Gözlemcinin 5 yıldız vermesi önemli. Determination değeri ve kişiliği de gelişeceğini gösteriyor. 3 seneye kalmaz kral olabilir

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Pas : 13 gibi ilginç değerleri de var. Gözlemcinin 5 yıldız vermesi önemli. Determination değeri ve kişiliği de gelişeceğini gösteriyor. 3 seneye kalmaz kral olabilir

Evet şaşırdığım nokta o zaten Ajax gibi bir takımda 5 yıldız almak için Verthonghen'den daha iyi bir oyuncu olmak lazım 19'una kadar büyük bir gelişme gösterememiş bir oyuncunun bu yaştan sonra bütün eksikliklerini kapatıp yıldız bir oyuncu olması zor bir olay.Gelişimini merakla takip edeceğim.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Eredivisie İlk Yarı Puan Durumu

İlk yarı boyunca bütün hedeflerimizi tutturduğumuzu söyleyebilirim. Ligde deplasman mağlubiyetleri almasak farkı çok daha fazla açabilirdik. Aslına bakarsanız PSV ve Twente çok iyi başladılar. Namağlup gittiler. Twente ilk yenilgisini benden aldı hatta. PSV dışarda beni yendi. Fakat olması gereken düşüş de geldi. Sürekli ben bile öyle gidemiyorum onlara ne oluyor

Çok fazla gol atmaya devam ettiğimiz gibi çok şikayet etsem de 16 gol yiyerek en az gol yiyen takım olduk. Özellikle iç sahada kullandığımız ana 4-2-3-1 formatında defans çizgisini biraz geri çekmek, iç saha da yediğimiz golleri azalttı. Öyle ki R.Madrid maçını bile gol yemeden kapattım.

Oyuncu rotasyonu kadromuzun genişlemesinden ötürü bu sezon daha da arttı. Sakatlıklar ve ŞL maçları da etkili oldu.

Mevcut 28 resmi maç içinde en çok forma şansı bulan futbolcular:

# DC Alderwireld - 23 [1] maç
    # GK Vermeer - 23 maç
    # DC Paletta - 22 [1] maç

Defans hattını bozmayı sevmem. Zaten oynatacak oyuncum da yok.

Gol yükümüzü ise

# Helenius 11 gol ( 13 [5] maç )
    # Sigthorrson 10 gol ( 11 [1] maç )

çektiler diyebilirim. Callejon ve Eriksen'de 8 ve 7şer golle katkıda bulundular. Callejon gol yüzdesi oldukça yüksek bir adam.

Asistlerde

# Eriksen 15 maç 9 asist
    # Serero 6 [4] maç 8 asistle oynuyor.

Serero 6 [4] maç oynama şansı buldu 4 gol 8 asist yaptı. Şaka gibi. Gerçi genelde evimizde oynadığımız maçlarda çıktı bu istatistik ortaya. Ama yine de çok başarılı.

Süper asistler yapan Barrientos 7 asist ile oynadı.

Beni asıl sevindiren ve dikkatimi çeken istatistik top kapmada geldi. MC pozisyonu için özenle seçtiğimiz agresif, cesur, çalışkan, top kapabilen futbolcular top kapma sıralamasında zirveyi kaptılar.

# Svensson 7.54
    # Motta 6.07
    # Sporkslede 6.05
    # Canadjija 5.90
    # Poulsen 5.56
    #Odjidja 5.01

Sizde sıralama nasıl merak ettim doğrusu? Bende DC'ler bu listeye giremezken tüm top kapma yükünün MC'lerde olduğu ya da bizim ayarlamamızın etki ettiği söylenebilir.

- Kupada yarı final umudumuz yüksek. Çeyrek finalde kendi sahamızda Veendam ile oynayacağız.

- Şampiyonlar liginde rakibimiz Juventus oldu. İlginç bir eşleşme. Şu an bir şey ön göremiyorum

- Bonservis vererek transfer düşünmüyorum. Kasada 7M Euro var. Özel bir ihtiyacımız yok. Bonservisi elinde iyi adam olursa imza attırırım. Gelişime açık bir Brezilyalı sağbek vardı. Belki onun için girişimde bulunur, Vanden Borre'yi postalarım.

İkinci sezonda Alman antrenör Erdem J.D. Hollanda ekolünün biricik temsilcisi Ajax'ı ligde ve kupada şampiyon yapmak ve ŞL çeyrek final göstermek istiyor. Ne dersin Cruyff?

genç nijeryalı sakat, özelliklerinde artış olabilir, bi de defans oyuncusu kuru fasülye gibidir, geç pişer.

süpersin hoca ya. defansif olarak işi çözmüş olman özlenen başarıların çok daha kısa sürede geleceğinin habercisi bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Beyler Juventus maçına hazırlanabilmek için 3-5-2 oynayan bir rakibe ihtiyacım var (hazırlık maçı) En uygun aday Napoliydi ama fikstürlerinde boş yer yok kaul etmiyorlar. Var mı bildiğiniz bu sistemde oynayan takım?

Deportivo zamanında böyle oynardı 3-5-2 ama o zaman forvetleri Diego Tristan'dı

Çankırıspor oynuyodu 3-5-2 Şaka bir yana aklıma gelmedi takım ama Rezerv takımınla maç ayarlayayıp rezerv takımını ayarlardan bu taktikle oynatmasını isteyerek maça hazırlanabilirsin

Udinese 3-5-2 sistemiyle oynuyor

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Koca dünyada Napoli'den başka 3-5-2 oynayan bulamadım. Criminal Udiniese'yi de kontrol etmişimdir sanıyorum, belki formasyonu değiştiriyordur ben 3-5-2 olarak görmedim.

Zaten bizim yatış yaptığımız dönemde herkes çatır çatır top oynuyor, Çin'den Amerika'dan bile maç ayarlayamadım. Bulsak da oynayamayacaktık muhtemelen. Son çare sevgili komşumuz Belçika'dan 2 hazırlık maçı ayarladık. Laf olsun diye oynayacağız artık.
    Last edited by nessus : 05.Aralık.2012 at 12:43 Reason: düzeltme

biz bi kadro çıkartıp sana rakip olalım hoca

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

25 günlük arayı sessiz geçirdik. Sporting'in sağ beki Cedric Soares ile ciddi olarak ilgilendim. Rus Logashov'u da listeye almıştım. Fakat Soares maliyet bakımından daha uygundu. Fakat kulübü satmak istemediği için yüksek bonservis çekince vazgeçtim.

Burada bir arkadaşın önerdiği Kiev'li Garmash daha büyük bir kulübe gitmek istediği için arıza çıkardı ve 15M Euro bedelle satılığa çıkarıldı. Bir sürü önemli kulüp ilgilendi. Kasada 7M vardı, herif de tam tamına dört dörtlük. Ama Canadjija'nın önünü kesmemek ve regen sezonunda kaliteli, Hollandalı bir MC bulmak umuduyla teklif götürmedim. Garmash Valencia ile anlaştı.

Sözleşmesi bitecek oyuncular arasında teklif götürecek birini bulamadım. Bu tür oyunculardan en iddialısı Honda (CSKA) Porto'ya gitti. Benim Eriksen'im Toyota gibi adam olduğu için Honda ile hiç ilgilenmedim

Meksika'dan güzel bir MC çocukla ilgilendim. Fakat kulübü satmaya yanaşmadı. Acelemiz yok, çocuğu takip ediyorum.

3 hazırlık maçı oynadık. Bu hazırlık maçlarında ufak bir taktiksel değişikliği test ettik. Anderlecth'i 5-1 yendiğimiz maç görmeye değerdi. O maçtan sonra "Yav ben bu takımı seviyorum" diye düşündüm Ajax'a da kariyerime de ısındım. Tabi işler güçler dolayısıyla eski hızımızda değiliz ama. Şampiyonlar Ligi maçının gelmesiyle bizi de bir heyecan kaplar.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Eredivisie 17. Hafta

Soğuk bir günde Hollanda Eredivise ikinci yarısına zorlu AZ Alkmaar deplasmanında başladık. Maça ana formasyonumuzla çıktık, oyun içinde devre arası denemesini yaptığımız stratejimize döndük. İlk yarı bu şekilde 4-1 bitti. Muhteşem değil mi?

Değil! Çünkü ben anladım, oyun ne yaptı etti heyecan getirdi maça. Haa ben gol atınca oyun iyi, yiyince kötü demek de istemem. Ama 4-1'den sonra kontra oyuna dönmüş bir takımın defansının arkasına kaç top atabilirsiniz Allahaşkına? Maç 4-3 oldu, 5-3 oldu, 5-4 oldu ve en sonunda 6-4 'e bağladık. İkinci yarıya fantastik Ajax maçlarından biriyle başladık. Tüm enerjimi maçları 2-0 3-1 kazanmaya veriyorum inanın Şu skorların önüne geçemedim gitti.

Eriksen ve Barrientos rüya gibi oynadılar bu maç.

.
    .
    .
    .

Eredivisie 18. Hafta

Herenveen son maçlarında formdaydı. Benim takip ettiğim son dört maçında üç galibiyet bir beraberlikle oynuyorlardı. Malum maç deplasmanda olunca heyecanımız artıyor Maç bizim erken gol bulmamızla beraber ilk yarı boyunca dengeli gitti.

Devre arasında ilk yarı takımın en kötüsü gözüken (6.1) Sigthorsson'a "Üzerinde baskı olmadığını, rahat olması gerektiğini" söyledim. İkinci yarı iki gol atıp maçın adamı oldu.

.
    .
    .
    .

Kupa Çeyrek Final

Maç evimizde olunca zaten hatırlarsınız ben çoktaan yarı final türküleri söylemeye başlamıştım Alman aksanımla Rotasyonlu bir kadroyla, öyle güle oynaya olmasa da maçı kazandık. Yarı finalde evimizde Vitesse ile oynayacağız. Fikstürden kontrol ettiğime göre tek maç olacak. Yine evimizde gelince kupa için iyice iştahlandım. Bu sene geçen senin üstüne bir de kupa koyalım diyorum

Thulani Serero bir şekilde oynadığı her maçta gol/asist yapmaya devam ediyor. Adam fenomen beyler.

.
    .
    .
    .

Eredivisie 19. Hafta

Evimizde oynamanın haklı gururuyla... Bu maça neden tam kadro çıktım diye pişman oldum. Böyle iç saha maçlarında mutlaka bir altyapı oyuncusu oynatırım/oyuna sokarım.

.
    .
    .
    .

Eredivisie 20. Hafta

Kupa yarı final rakibimiz Vitesse ile o günün de provasını yapmış olduk. Takımı uzun bir süredik maç antremanlarında savunma yerleşimi çalıştırıyorum. AZ maçında da öyle miydi hatırlayamıyorum. Benim için gol yemeden bitirilen maçlar 4-2, 5-2 kazanmaktan daha önemli hale geldi

.
    .
    .
    .

LİG YARIŞI

Son verdiğimiz puan durumu üzerine çok şeyler olmadı. Twente önünde 8 puan farkla liderim. PSV yarıştan koptu gibi. Fakat iç saha performansları benim kadar iyi. Deplasmanı düzeltirlerse iddialı olabilirler. Bizim Twente ile deplasman maçımız var. Twente orada puan farkını eritme şansına sahip olacak. Tecrübelerim o maçta yenileceğimizi söylüyor

Biz asıl Juventus'u bekliyoruz...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Kariyer bu forumda takip ettiğim nadir kariyerlerden birisi.Son zamanlarda yavaş ilerliyor ama en özenerek hazırlanan kariyerlerden biri.Sizden ricam taktik konusunda kariyeri biraz renklendirmeniz oyunu genel anlamda taktikler için oynarım aşağı yukarı benimle aynı kafada birini buldumu bilgimi arttırmak hoşuma gider

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri