bütçe çok kötü cidden, bi de beklentileri arttıracak yazmışlar![]()
...
ah enes ah![]()
Türkiyede alt ligten çıkan takımlara bütçe olarak pek yardım sağlanmıyor bu durum çok kötü cidden...
Gayet başarılı olmuşsun ama şu bütçe olayı hakikaten can sıkıcı..Ama üstesinden gelirsin kariyer gidişine göre..
Kariyerini baştan sona okudum harika ve zevkli bir kariyer olmuş.Ama yönetim mükemmel bir bütçe vermiş yani helal olsunBirşey diyemicem valla
Başarılar . .
![]()
Hocam nerelerdesin bomba transferleri bekliyoz![]()
Başarılarımızı karşılığını göremiyoruz hocam bu daha çok can sıkıyor...
Yönetime bende bir şey bulamıyorum hocam. Bir şey yapcam bir kaç gün sonra ondan sonra olacakları gör sen
Geçen yıl 1. Lige çıktığımda yeni stadyum yaptırmıştım tesisleri geliştirmiştim ama bu yıl ki yönetimde iş yok çıldırttılar ya
Hocam bir kaç günlüğüne şehir dışına çıktım geldiğimde çok büyük sürprizlerle karşınıza çıkcam neler olacak neler![]()
![]()
Artık yap şu transferleri gecikmedinmi sence =)
Yönetimin çok iyi olduğunun kanıtı ! Borcumuz açıklandı ve gerçeten çok yüksek bir rakam çıktı ortaya. Yönetimle görüştüm. Biraz da olsa gelir sağlayalım diye kardeş kulüp bulalım dediler buna para ayıramayız dediler ( ne alaka çözemedim). Antreman tesisleri , transfer bütçesi vs her şey hakkında görüştüm ve bir netice çıkmadı. Bende kendi başıma hareket edeceğim artık. Yapabileceğim transferleri yapmaya çalışacağım , işin mali kısmıyla yönetim ilgilensin ! bakarsınız kulüp zor duruma düşerse kurtulurum onlardan ve daha iyi biri gelir
![]()
Aynen borçlandır kulübü yenisi gelsn ya Başkanlık yan gelip yatma yeri değil![]()
Adana demir spor o ligin demir başı daha ilk hafta'' dağdan gelip bağdakini kovmak olmaz ''![]()