Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Kariyer Devam Etsin Mi ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Devam etsin

53 88.33%
  • Devam etmesin

7 11.67%
1 ile 30 arası toplam 1834 sonuç

Konu: Avrupa Devlerini Kars'a getirme zamanı! Karsspor Şampiyonlar Ligi'nde (9. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ben takımı batırmayı düşünüyordum sezon başında ama tv gelirleri ve kazançlar sayesinde son 2 aydır hep 75B kar yaptık. Finansın iyiye gitmesine tabi ki seviniyorum ama bu yönetimde kalacak 1. Lige çıktık sadece 55b değerindeki forma reklamı var başka bir gelir bulamıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by entolik View Post

Ben takımı batırmayı düşünüyordum sezon başında ama tv gelirleri ve kazançlar sayesinde son 2 aydır hep 75B kar yaptık. Finansın iyiye gitmesine tabi ki seviniyorum ama bu yönetimde kalacak 1. Lige çıktık sadece 55b değerindeki forma reklamı var başka bir gelir bulamıyorlar
    Yönetim'e teklif götür, toptan eşya temin edin. Salı, Çarşamba ve Cumartesi pazarlarına çıkıp satış yapın. Para Paradır : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yönetim'e teklif götür, toptan eşya temin edin. Salı, Çarşamba ve Cumartesi pazarlarına çıkıp satış yapın. Para Paradır : )
    Onu da yapmazlar emin ol kardeş kulüp bulalım en azından bağlantı ücreti alırız yıllık 50-60B dedim ama ya ona kaynak sağlıyamayız diyorlar ya da ilk başta kabul edip sonra yönetim kurulu gerek görmedi diyorlar kaldım öyle

Mesaj Yetkileri