Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 102 arası toplam 102 sonuç

Konu: Futbol Avrupa'dan İbaret Değildir

PSM'den ayrıldık ve boşta olan görevlerle ilgilendiğimizi yetkili mercilere duyurduk.Bunlardan üçü bizimle çalışmayı istediğini belirtti.

Citizen Athletic Association;Hong-Kong 1.Liginde mücadele eden geçen seneyi 12 takımlı ligde 9. bitirmiş bir takım.

Club Atletico Bella Vista;Uruguay 2.Liginde 14 takımlı ligde geçtiğimiz sezonu 10.sırada bitirmiş bir takım.

Jomo Cosmos ise Güney Afrika 2.Liginde 16 takımlı ligi 11.bitirmiş bir takım.

Biz bir ikinci lig takımı için muhteşem transfer bütçesi veren Club Atletico Bella Vista ile 1 senelik sözleşme imzaladık.Biraz kafa dinleyip stresten uzak duralım,kaliteli oyunculara hocalık yapalım sonra geri oyuncu arama yerine özelliği en az 7 olan oyuncuları bul deriz

Club Atletico Bella Vista

1920'de kurulmuş olan kulüp maçlarını Montevideo şehrindeki 7320 kişi kapasiteli Estadio Jose Nasazzi Stadyumunda oynuyor.

Tarihindeki en büyük başarı 1990 yılında kazandıkları Birinci Lig şampiyonluğu.Bunun yanında 1949,1968,1976,1997,2005 yıllarında olmak üzere 5 defa şu an mücadele ettiğimiz Uruguay İkinci Ligi şampiyonluk kupasını müzesine götürmeyi başarmıştır.

2012/2013 senesinde Birinci Ligden düşen takım geçen sene geri Birinci Lige çıkamayınca faturayı teknik direktör Julio Ribas'a kesti ve takımı Birinci Lige tekrardan çıkarma görevini geçtiğimiz sezon PSM Makassar takımını Endonezya Süper Ligine çıkaran genç teknik direktör Oğuz Ellialtıoğlu'na verdi.

Stadımızın panoramik görüntüsü şu şekilde.

Bizi yalnız bırakmayan cefakar tarfatarımızın bulabildiğim tek fotoğrafı.Hatta bunu da kulübün sitesinden arakladım resmen

Lig kuralları ise bu şekilde.İlk 2 direk bir üst lige çıkarken ligi 3.lük ile 10.luk arasında bitiren 8 takım üst lige çıkabilen son takım olmak için play-off oynuyor.Bu kural çok hoşuma gitti Ligi ve oyuncuları tanımak için daha fazla zamanım olacak.Zaten ilk 10 içinde yer almak yetecek terfi şansımızı sürdürebilmemiz için.Bunun yanında her transfer döneminde bonservis bedeli ödeyerek en fazla 5 oyuncu alabilmemiz biraz sıkıntı yaratabilir ama serbest oyunculara yönelip bonservis bedelini ödediğimiz oyuncuları da iyi seçerek bunun üstesinden gelebiliriz.

Kulübe gelir gelmez yönetimle kulübü nasıl daha yukarı seviyelere taşıyabileceğimiz hakkında bir toplantı yaptık ve ne dediysem olur dediler.Vizyon sahibi başkanlara bayılıyorum.Biz burada olmasakta ileride Bella Vista'nın iyi yerlere gelebilmesi için gerekli iyileştirmeleri yaptık.

Kadromuz bu şekilde.Takımda sol kanat bolluğu varken bir tane bile sağ kanat oyuncumuz yok.Savunmanın iki yanına da takviye lazım.Çıkarttığımız listeye göre 1 kaleci,1 sol bek,2 sağ bek,1 orta saha ve 2 sağ kanat oyuncusu ile kadroyu güçlendirmemiz lazım.Kadroda hiç yabancı oyuncu bulunmaması da bizi rahatlatan konulardan.Kadroda 6 ilk 11'de 3 yabancı hakkımız var ve dilediğimizce kullanabiliriz bu hakkımızı.

Dünya Kupası'nda büyük süprizler yaşandı.Polonya ve Kolombiya arasında oynanan finali Polonya kazanarak kupayı evine götürdü

Nedenini anlamadığım bir şekilde transfer ettiğim her oyuncu 1 Ocak 2015'te takıma katılacak.Devre arasına kadar bu kadro ile idare edeceğiz.Ne oyuncu kiralayabiliyorum ne başka bir şey yapabiliyorum anlamadım hiçbir şey.Elimizdeki kadrodan en iyi şekilde faydalanacağız yapacak bir şey yok.Altyapıdan bir kaç oyuncu çıkarttık sağ kanat ve bek için onları kullanacağız.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Oyunun saçmalığı polonya'nın kazanmasını ve uruguayda başarılar çok güzel kariyer oluyor

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Oyunun saçmalığı polonya'nın kazanmasını ve uruguayda başarılar çok güzel kariyer oluyor

Teşekkürler.Haber gelince yanlış çeviri zannetmiştim ama ciddi ciddi almışlar Zaten Lewandowski
    10 golle gol kralı oldu Falcao'da 7 golle iklnci sırayı kaptı.Bu iki oyuncu takımlarına final oynattı gibi gözüküyor.

Personellerimizi yeniledik ve yeni antreman dereceleri şu şekilde oluştu

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

zevk veriyormu böyle hocam avrupa futbolundan uzaklarda

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    zevk veriyormu böyle hocam avrupa futbolundan uzaklarda

İleriyi bilmem de şimdilik çok zevkli geçiyor.Oyunu geçtim reel hayatta bile hiç bilginin olmadığı liglerde oynuyorsun.İlk sene tamamen futbolu çözmeye çalıştım Endonezya'da şimdi Uruguay'da da öyle olacak gibi duruyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyer sahibi 2 hafta içerisinde mesaj atmadığı için kariyer kapatılmıştır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri