Valla öncelikle tebrikler, tam zorluklar içinde bir kariyerAnlamadığım süper lige çıkmış bir takımın itibari neden bu kadar düşük? Senin menajerlik itibarın ne durumda peki?
Valla öncelikle tebrikler, tam zorluklar içinde bir kariyerAnlamadığım süper lige çıkmış bir takımın itibari neden bu kadar düşük? Senin menajerlik itibarın ne durumda peki?
Tamam şampiyonuz![]()
Hocam sana inanıyoruz ligde kalacağız ama itibarını nasıl artırıcaksın daha itibarın çok düşük seviyelerde ama sürekli lig atlayarak geldik nasıl yükselmedi anlayamadım ligde kalmak için çok fazla puan toplamaya bak zaten yenince 295 k falan veriyorlar öylece ligde kal gelecek sezon falan heralde bütçe daha iyi olur bide çimleri değiştir bence oda itibarını etkilermi bilemicem ...![]()
Baştan sona kadar okudum çok eğlenceli bir kariyer olmuş her galibiyette oho 295 sterlin veriyosa devre arası iyi takviyeler yaparsın alabildiğin kadar puan almaya çalış sıkı takipçinim hadi bakalım![]()
![]()
Müthiş başlangıç ve geri dönüş gerçekten.
Hocam ilk 2 hafta mükemmel ötesi olmuş , ama evinde 10 kişi kalan beiktaş'dan 1 puan alaydın iyiydi
Yazık olmuş ancak futbol beklentilerin çok ötesinde gerçekten..
[quote=entolik;2375494]Uğraştık ama Beşiktaş tamamen defansa çekildi. 2. golü de kontradan buldular zaten
Tecrübe kazanmış o zaman![]()
bjk yenilgisine rağmen lige süper başlamışsın hocam tebrikler![]()
Transfer iyi gerçekten..2 seneye müthiş olur..
Türkiye liglerinin mali durumları arasında çok fark var, senin klubün sorunu değil aslında, galibiyet aldıkça paralanacaktır kulüp.
Kombine fiyatı da çok ya, almaz kimse
5 .Sezonda galibiyet'te ne kadar alıyorsun ?
Vay ibb galibyti fena olmuş, kariyerin şimdi daha zevkli hale geldi ,yanlız![]()
1 gün gittik takım galibiyetler almış maşşallah yolsuz yönetim ne alemdeAD:ASDS:AD