Bence çok iyi oldu o galibiyetgalibiyet alınca bende zevk almaya başladım para da geliyor hem
Sürekli takipte kalan lazım hocam her an her şey olabiliyorYönetimde düzelmeye başladı isteklerimi yerine getirmeye başladılar tabi gördüler paraları
![]()
Bence çok iyi oldu o galibiyetgalibiyet alınca bende zevk almaya başladım para da geliyor hem
Sürekli takipte kalan lazım hocam her an her şey olabiliyorYönetimde düzelmeye başladı isteklerimi yerine getirmeye başladılar tabi gördüler paraları
![]()
o kadar lig atlattın hocam adamlara onuda yapsınlar senin için![]()
Yönetimi de adam etin ya helal![]()
Galibiyetler yönetimi de bezdirmiş en sonunda..
Lig başlamadan önce de istekte bulundum kabul etmediler ama paraları gördüler yaparlar tabi
Bende anlamadım nasıl 2sini de kabul ettiler
Stadyum biraz büyüyecek , tesisler geliştirilcek seneye çok daha iyi olacağız ama bakalım bu sene ne olacak. Yönetim o kadar şey yapıyor ligde kalmam hatta orta sıralarda olmam lazım
Çok kötü oynamışız bursa maçında evimizde üstelik
Bursa maçına kadar çok iyi gelmişsin Bjk ye yenilirken bile güzel futbolla yenilmişsin tebrikler Cruz çok iyi bir transfer olmuş mükemmel bi gelişme gösterecektir![]()
Geçmiş olsun hocam ama normal bu sonuçlar![]()
Galatasaray maçı doğal canını sıkmaAlper Potuğun profilini yayınlayabilirmisin sana zahmet bendekiyle bi farkı varmı diye bakıcam
![]()
Vay sonuçlar kötüye gitmeye başlamış..
Galatasaray maçı şans ya 6'sı da gol olmuş
Bence öyle maçlarda Control+Fluid+Long Shoot yaptır.
6-0 olması ve hiç şut çekememem kötü oldu hocam
O iki maçı kaybetmeyi zaten bekliyordum puan ya da puanlar alsaydık sürpriz olurdu
Hocam defansa çekilince kesin hata yapıp gol yiyoruz bari taktiğimizden ödün vermeyelim diyoruz. Bizde geri vites yok![]()
![]()
Birbirine gerçekten yakınlar ama Galatasaray da £10M değeri var![]()
Orta sıralar iyidir oraya demir atsan ilk sene mükemmel olur..
Forvet'e fierro'yu tavsiye ediyorum , hocam şiddetle![]()
Topla oynama bile neredeyse aynı1 puan iyidir..