Adı da güzel Jorge Gonzalez..Tam star ismi![]()
Adı da güzel Jorge Gonzalez..Tam star ismi![]()
5 takım gidiyor hocam. 1 i şl grupları biri şl 3. tur elemesi diğer 3ü de Avrupa ligine gidiyor
Abartmayın ya sadece 1 oyuncu. Karsspor a böyle çok oyuncu gelip gidecek![]()
Kıskançlık seziyorum ?![]()
![]()
Hocam sana zahmet fierro nun profilini koyar misin ?
ben messiyi ve hulku isteyenlrdendim üzdün beni![]()
Fierro çok iyiymiş gerçekten..
Çok fazla şut imkanı vermişsin sonuç doğal
Sen de feda demişsin hocam bu maç..
Sezon başında bendede çok sorun oluyordu ortasahada orta 3 lü aralarında iyi anlaşmaya başlayınca bu sorunun üstesinden geldik takımı dar alanda oynamaya alıştırdım maçı sahanın küçük bir alanına yayıyoruz dar alandada güzel paslaşmalar yapınca sonuca ulaşıyoruz taktiğin nasıl bilmiyorum ama sende oyunun oynandığı alanı biraz daha daralt bence daha az pozisyon verirsin ayrıca defansın ortasındaki 2 linin mentalitesini ultra defansif yapmanı önerirm büyük takımlara araya çok pas atar ve genelde bu şekilde sonuca giderler şimdilik önerilerim bunlar![]()
Deplasmanda beşiktaş'a 2 gol atman bile başarı hocam, 4 BÜYÜKLER dışındakilere özellikle evimizde kaybetmeyiiim yeter
2-3 maç daha glibiyet alsak çok rahatlarız.
Yuhh Türk takımları resmen fethetmiş Avrupa'yı..
Çok iyi gidiyoruz yeter ki iç sahada ki maçları alalım..
Onların avrupa'da başarılı olmaları çok önemli , Büyükler ilerledikçe anadolu takımlarının avrupa arenasına katılma şansı da fazlalaşır.
Beşiktaşım Malaga ya patlamış rica etsem beşiktaşın bir kadrosunu koyarmısın ? Merak ettim borçlar falan vardı ne yapmışlar ki bu kadar iyi olmuş![]()