Başarılar çok güzel bir kariyer olucak gibi gözüküyor, ss leri bekliyoruz.![]()
Başarılar çok güzel bir kariyer olucak gibi gözüküyor, ss leri bekliyoruz.![]()
Başarılar hepinize.
Bu Jovetic'in profili de her 2 senede bir değişiyorAML'den başladı AMC oldu son durak ST
![]()
Newcastle hızlı başladı,transferler gayet iyi Ben Arfa'ya iyi bakmalısın.![]()
Özellikle bu fellaini transferini çok beğendim bu profili düşündüğüm üzere DMC olarak mı kullanacaksın?Çünkü top kapma sezme karar alma pozisyon alma özellikleri müthiş, önerim olarak DMC kullan adamım
Jovetic transferini pek beğenmedim hız dayanıklılık açısından baya düşük santrafor olarakta pek iş yapacak gibi durmuyor ama inşallah beni haksız çıkarır jovo![]()
Newcastle'ın transferleri çok başarılı sanırım takımdan önemli isimler ayrıldı.
Millet deli gibi transfer yapıyor biz basklı oyuncu arıyoruz)
Romelon yardırır gibi newcastle da önceden tecrübesi var sonuçta hulk aldı mı iş biter
Entolik başarılar inşallah liverpool uyanır ve başarıların devamı gelir
Borusan sana kolay gelsin sinir krizi geçittirebilir bilbao hem sadece basktan oyuncu almak zor hem de llorente teklifi kabul etmiyor bildiğim kadarıyla
benzema35 sana da başarılar yakın zamanda inşallah real madrid ve barcelonayı geçersin![]()
zaten fellainin profil ya dmc ya mücadeleci orta saha oynar doğru seçim anitada süper coşar dmc de
joveticde solda gizli forvet olarak oynar gibime geliyor valla forvet önerim olarakta fierro çok klasikleşti artık onun yerine ademilson vardı sao pauloda brezilyalı o dehşet çocuk 18 yaşındarakip sahayı otobana çeviriyor maç mı yapıyoruz e-5 de mi geziyoruz belli deil bunun 2-3 yıl sonraki halini görünce
.Ama tabi taktikten taktiğe değişiyor sen bilirsin
![]()
Emre yi şu madride getirenin varya 5 milyon euro maaş alıyor gitmekte istemiyor bücür![]()
[QUOTE=romelon;2377494]Gelirse olay olur 140 Mn TL teklif yolladık
Para var huzur var tabi![]()
schürrle ile 2013 'de oynayan var mı ya ?