120 mi tüh be![]()
120 mi tüh be![]()
Avrupa Ligi Çeyrek Final İkinci Ayak
Veeee işte oldu Yarı Finale geçmeyi başardık oyun olarak çok iyi değildik ama kapanarak golü beklememiz gerekiyordu öylede oldu.Tebrikler TÜRKİYE,tebrikler GENÇLERBİRLİĞİ, tebrikler TARAFTARLARIMIZ !!!
Maçın Gollerini izlemek için TIKLA
Hadi bakim deplasman golüyle turu geçmişsin valla müthiş başarı sende 4 lünün ortak kariyerinde olsaymışsın baya bir iş yaparsın kariyerini takipdeyim uefayı getir ve eşleşeceğin takımı merak ettim![]()
Cimbom kopmuş yarıştan :/ bence maç kaybetmezsen şampiyonluk gelir. Fener puan kaybedecektir
Adamlara top oynatmamışsın hocam. Kim tutar seni![]()
Müthiş gidiyosun Ligde fener bi puan kaybetse şampiyonlukda gelcek ama adamlar hiç tökezlemiyorki.
Hocam Fenerbahçe maçı kadıköydeyse şampiyonuz![]()
Valla buraya gelene kadar buna pek inancım yoktu cidden iyi oturdu kadro ve taktik
O kadar zor maçlar oynamasına rağmen hep son dakikalar gol buldu tam 1. olduk derken 80-90 da gol buluyor ilk yarı Fener'e kaybetmemiz kötü oldu ama bu sefer ağır bir mağlubiyet yaşatacağız inancındayım
Ne yazık ki evimizde ama evimizde daha iyi oynuyoruz emin olabilirsin![]()
Avrupa da Süper Gidiyorsun Hocam![]()
Ne diyeyim helal olsun birader.Müthiş başarı Fenerde puan kaybederse oh mis![]()
Canlı : Gençlerbirliği - Fenerbahçe 1 - 0 Gol : Sezer Özmen Dk. 2
Canlı : Gençlerbirliği - Fenerbahçe 1 - 1 Gol : Milos Krasic Dk. 6
Avrupada final kimle hocam ?
Canlı : Gençlerbirliği - Fenerbahçe 1 - 2 Gol : Milos Krasic Dk. 43
Canlı : Gençlerbirliği - Fenerbahçe 1 - 3 Gol : Moussa Sow Dk. 52
Yorgunluğun etkileri kendini göstermeye başladı![]()
Canlı : Gençlerbirliği - Fenerbahçe 2 - 3 Gol : Kerim Frei Dk. 62
Canlı : Gençlerbirliği - Fenerbahçe 2 - 4 Gol : Milos Krasic Dk. 73
Sinan Bolat topu içine aldı tebrikler...
Oyuncularımı tebrik ediyorum 2 maçtır hiçbir şekilde varlık gösteremiyorlar şimdide şampiyonluğu kaybettirdiler.. Önemli oyuncularımız sakat olabilir ama bu bi bahane değil bundan önceki maçlarda nasıl mücadele ettilerse bundada aynısını yapmaları gerekirdi çok kötü bir oyun izlettiler bana kötü formu devam eden oyuncuları gözünün yaşına bakmadan transfer sezonunda göndericem...
Şampiyonluk son maçta kaçmış hocam ama elimizde avrupa ligi var daha![]()