Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 170 sonuç

Konu: FM 2013 13.1.3 Güncellemesi

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Sırf şu yama olayı yüzünden oyun çıktığından beri henüz kariyer yapma fırsatı bulamadım.Hadi bu yama adam eder diyorum yine bir sürü hata sayıyorlar patch çıkaracağı söyleniyor çıkıyor,sonra 1 hafta sonra tekrar gelecek diyorlar.Haftasonunu sırf bu yamayı beklemek yüzünden para verdiğim oyunu oynayamadan geçirdim.Aldığıma ciddi anlamda pişman oldum açıkçası.Finallerime kadar 1 aylık boş vaktim var ama biz hala yama bekliyoruz oyun çıkalı yaklaşık 1 ay olmasına rağmen.İade etme gibi bir seçenek olsa zerre düşünmeden iade edeceğim ama nerede..

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

çok sakatlık oluyor.. haddinden çok.. olabilir ya denilebilecek seviyenin epeyce üstünde.. üstelik her türlü önlemi alıyor olmama rağmen.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Her hafta en az 2 adamım sakatlanıyor.Genelde kısa süreli oluyo sakatlıklar ama çok fazla oluyo.Güncellemelerle oyunu düzelticeklerine daha da batırıyolar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyun adam gibi olana kadar FM12'ye dönüyorum. Şu an 60 liramı çöp atmışım gibi hissediyorum ve helal etmiyorum hiç bir şekilde verdiğim parayı. Ne zaman ki maç motoru bir şeye benzedi, ozaman dönmeyi düşünürüm 13'e.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Oyun adam gibi olana kadar FM12'ye dönüyorum. Şu an 60 liramı çöp atmışım gibi hissediyorum ve helal etmiyorum hiç bir şekilde verdiğim parayı. Ne zaman ki maç motoru bir şeye benzedi, ozaman dönmeyi düşünürüm 13'e.
    Tamamen katılıyorum. Bu oyundan sonra FM2014'ü ön siparişle kaç kişiye satabilecekleri de merak konusu. Bana kalırsa firma büyük bir prestij kaybı yaşadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Bundan sonra şubatta alıp diğer şubata kadar oynamak mantıklı olabilir FM'yi ekim kasımda değilde şubatta çıkıyomuş gibi düşünürüz

sadece mac motoru olsa ınan oynayacam oyunu ama palermoyu yonetıyorum ılk senem, gs sampiyonlar lıgını fener uefa kupasını aldı super kupayıda fener aldı.oyunu oynayan yabancılar vay canına turk takımlarına bak dıyorlardır .fm bızden cok reklamımızı yaptı .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustiUA View Post
    Bundan sonra şubatta alıp diğer şubata kadar oynamak mantıklı olabilir FM'yi ekim kasımda değilde şubatta çıkıyomuş gibi düşünürüz
    Haha mantıklı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu seri en iyi oyunu olmuş bence. Artık öyle küçük takım büyük takım yok, gerçekteki gibi. Kimse birbirine delice üstünlük kurup ezemiyor olsa bile istisna.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Çok kötü ya

oyun sadece orta gole dönmüs ustelık sadece rakipler için bizim oyuncularımız orta acıcagına beke falan pas verıyor ama rakip ne zaman orta açsa gol 30 gol yedım 25i orta gol kanat oyuncularına sıkı markaj top kapma sert dıyorum bu sefer forvetlerı yada ortasahanın ortasındakı oyunculları orta acmaya baslıyo bu patch le tam bir orta kafa gol olmus ve %95 ortaları gol oluyor.Birde dakıka 25 1-0 one gecıyorum dakıka 30 da dandık bi kanat bi orta acıyo gol yıyorum lanet olsun

Kardeşim aynı sorundan bende muzdaripim ama alıştım o kadar para verdik oyuna o yüzden artık kasmıyorum maça giriyorum 2 kanat ortası golümü yiyorum efendi gibi devam ediyorum..kovarlarsa kovuyolar kovmazlarsa takılıyorum.bende birde geriye düştüğüm maçta diyelim %99 ya yeniliyorum yada anca berabere kalıyorum kesinlikle alip gelemiyorum bide bu durum var...

birde öne gectıgınde ilk 10 dakıka ıcınde gol yersen %90 yeniliyorsun zorlastırcam diye sacmalamıslar bence

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar oyun sürümü üst tarafta 13.1.3 gözüküyor ancak yeni kariyer açmak istediğimde 13.0.0.

buna nasıl çözüm bulabilirim?

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by mostblow View Post
    arkadaşlar oyun sürümü üst tarafta 13.1.3 gözüküyor ancak yeni kariyer açmak istediğimde 13.0.0.

buna nasıl çözüm bulabilirim?
    Güncellemelerde database değişikliği olmadığı için yeni oyun açarken 13.0.0 gözükür. Bu herkeste görülen normal bir şey yani.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Güncellemelerde database değişikliği olmadığı için yeni oyun açarken 13.0.0 gözükür. Bu herkeste görülen normal bir şey yani.
    öyle mi çok teşekkürler o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Şu yamayı çıkarmayacaklarsa söylesinler de boşuna daha fazla beklemeyelim.Sınavlarım biteli 1 hafta oldu,boş vaktim var ama ben yama bekliyorum hala.Desinler martta,devre arası data güncellemeleriyle beraber çıkacak ona göre iyi kötü oynayalım.Daha deneme maçları dışında kariyer yapamadım ya zırt pırt yama çıkarmalarından dolayı

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bu seri en iyi oyunu olmuş bence. Artık öyle küçük takım büyük takım yok, gerçekteki gibi. Kimse birbirine delice üstünlük kurup ezemiyor olsa bile istisna.
    deli misin olm? ilk sezondan sonra bak bakayım türkiye ligine hangi iki takım açık ara gidiyor?

en basitinden kariyer hikayelerini bir oku ordan bak. her kariyer hikayesinde türkiye liginin puan durumunu vs koyan arkadaşların fotoğraflarına baktığında Galatasaray ve fenerbahçe ligi açık ara farkla önde kapatıyor.

bu oyuncuların buz pateni yaparcasına kayması bi tek bendemi oluyor? bide topun hareketleri hiç gerçekci değil. futbol topu değilde balon varmış gibi sahada

Nesil
    2006

Şu andaki kariyerimde şöyle bir sorunla karşılaştım; rakip oyuncu, tacı sahanın içinden kullandı. 13.1.3 yüklü şu anda.

[YOUTUBE="Wvtj43iqq_Y"]Universitario 1 - 2 Flamengo - Fm 2013 Bug (v13.1.3)[/YOUTUBE]

Nesil
    2005
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Şu andaki kariyerimde şöyle bir sorunla karşılaştım; rakip oyuncu, tacı sahanın içinden kullandı. 13.1.3 yüklü şu anda.

[YOUTUBE="Wvtj43iqq_Y"]Universitario 1 - 2 Flamengo - Fm 2013 Bug (v13.1.3)[/YOUTUBE]
    acelesi var demek ki.

Quote Originally Posted by redsmoke View Post
    acelesi var demek ki.

Orta sahadan atmadığına dua at. Fm serisinin en kötü oyunu

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

13.1.3 ile çok fazla sakatlık problemi yaşamaya başladım.
    Ayrıca frikiklerde baraj tam kurulmadan topa vuruyorlar barajın arası açık, biri önde biri arkada..

Maç motoruna gelince de.. ne bileyim benim beklentim o kadar da yüksek olmadığından mıdır nedir pek bir sorunla karşılaşmadım, evet bazen buz patenindeki gibi kaymalar, saçma hareketler oluyor ama oyunu oynamıyorum, serinin en kötü oyunu demek de pek doğru değil sanki

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

sürüm 13.1.3 gözüküyor ama alex coritiba'da değil boşta başlıyor??

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

oyun gerçekten kötü.

şuan gs deplasmanındayım ve topla oynama oranları %76 gs - %24 fb ancak şutlar 0-8 ve skor 0-2 .. 2 gol de kendi kalesine biri ufuk biri ujfa.. öndeyim ama sevinemiyorum gerçekçilik yok.

her maç kendi kalesine atıyor rakip en az 1 adet ayrıca topla oynamada daha hiç %40ın üstüne çıkamadım ama her maçımı kazanıyorum.

saçmalık.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

adam boş kaleye vurup gol yapacağına gerideki adama pas atıyor.bu dediğim olay 13,1,3 güncellemesi.gerçekten oyuncu fiyatları mı desen maç motoru mu desen sürüyle saçmalıkların hepsi fm 13 te toplanmış.oyundan soğumama neden olan olay ise çok komik sizinde güleceğinize eminim sene 2015-2016 almanyanın vasat takımlarından mönchengladbach ligde 12.sırada bitirdi.ama gelin görün ki şampiyonlar ligi şampiyonu oluyo böyle bi saçmalık var mı ? barcelona gibi takım ise da uefa kupasında çeyrek finalde eleniyo.resmen verdiğim para haram zıkkım olsun.

Quote Originally Posted by realracing View Post
    adam boş kaleye vurup gol yapacağına gerideki adama pas atıyor.bu dediğim olay 13,1,3 güncellemesi.gerçekten oyuncu fiyatları mı desen maç motoru mu desen sürüyle saçmalıkların hepsi fm 13 te toplanmış.oyundan soğumama neden olan olay ise çok komik sizinde güleceğinize eminim sene 2015-2016 almanyanın vasat takımlarından mönchengladbach ligde 12.sırada bitirdi.ama gelin görün ki şampiyonlar ligi şampiyonu oluyo böyle bi saçmalık var mı ? barcelona gibi takım ise da uefa kupasında çeyrek finalde eleniyo.resmen verdiğim para haram zıkkım olsun.
    liverpoolun şl şampiyonu olduğunda ligi 9uncu bitirdiğini unutmamak lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Birolazar View Post
    liverpoolun şl şampiyonu olduğunda ligi 9uncu bitirdiğini unutmamak lazım.
    liverpool ve gladbach karşılaştırman pek mantık sistemine uymuyor.liverpool un o zaman ki kadrosu yıldılzar topluluğu gibi bişeydi ligde kötü oynadılar ve 9 . bitirdiler ayrıca liverpoolun avrupada adı var.ama gladbach a gelirsek bir önceki sezon 2. olup şampiyonlar ligine gidiyor üstelik bi de o kupayı kaldırıyor ve kupayı aldığı aynı sene ligde 12, oluyor kadrosu da vasat ın biraz üstü.gerçekten bu olay 2020 li yılllarda yaşansa tamam eywallah derim ama 2015-2016 da el insaf

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by realracing View Post
    liverpool ve gladbach karşılaştırman pek mantık sistemine uymuyor.liverpool un o zaman ki kadrosu yıldılzar topluluğu gibi bişeydi ligde kötü oynadılar ve 9 . bitirdiler ayrıca liverpoolun avrupada adı var.ama gladbach a gelirsek bir önceki sezon 2. olup şampiyonlar ligine gidiyor üstelik bi de o kupayı kaldırıyor ve kupayı aldığı aynı sene ligde 12, oluyor kadrosu da vasat ın biraz üstü.gerçekten bu olay 2020 li yılllarda yaşansa tamam eywallah derim ama 2015-2016 da el insaf
    Bence bariz anlık hatalar dışındakileri pek anlamlı değil. Fm oynayan herkes ilk 1-2 sezonda şl şampiyonu olma başarısını göstermiştir. Doğru taktik, doğru transferler ve şans ile bu mümkün. Saçma elbet ama sonuçta oyun. Gladbach da 3-4 sezonda o seviyeye gelmiş olabilir. Zico döneminde fb yarı final kapısından gökhan gönülün kaçırdığı gol ile dönmüştü. O top girse 3 maç vardı önünde. İmkansız değildi.

Ama bunun haricinde oyunun hataları var. Transfer rakamları biraz garip mesela.ama tüm takımlar için aynı o yüzden adaletsiz değil en azından.

Oyuncular için gereğinden fazla para isteniyor. Oyunu keşfediyorum adamın değeri 180B transfer teklifi yapınca adamların istediği ücret 70M oluyor. İkinci bir sorun ise çalışma izinleri aşırı kötü olmuş. Newcastle'a Arsenal'deki Andre Santos'u almaya çalışıyorum. Adam Arsenal'de olmasına rağmen çalışma izni alamıyor. Maç motoru zaten baştan ayağa rezalet. Şu an için oyun verdiğimiz parayı haketmiyor ama umarım yeni updatelerle düzelir...

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri