Anket Sonuçlarını Görüntüle: 2 sezonda Avrupada 17.000 üzerinde puan toplayan Sakaryaspor 7.Sezonda Kaç Puan Alır?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • 4.999 ve altında

1 8.33%
  • 5.000 ile 9.999 arasında

0 0%
  • 10.000 - 14.999 arasında

2 16.67%
  • 15.000 - 19.999 arasında

3 25.00%
  • 20.000 - 24.999 arasında

4 33.33%
  • 25.000 ve üzeri

2 16.67%
Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 292 sonuç

Konu: Kupa Galibi Sakaryaspor ile daha büyük hedeflere

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Mükemmel bir ilk sezon ardından yine mükemmel bir başlangıç. Çok çok iyi gidiyoruz. İnşallah daha da güzel günler göreceğiz.
    Sakaryamız çok çok daha iyi yerlerde olmayı hakediyor elindeki potansiyel ile. İlk sezon çok çekişmeliydi şampiyonluğu kıl payı aldık. ikinci sezonda ise beklentimin üstünde bir başlangıç yaptık. tek bir sıkıntımız var oda finans. onuda halledersek önümüzde kimse duramaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Kupa'da Yıkıldık

Sezona iyi bir başlangıç yaptık. Önümüzde Türkiye Kupası maçı vardı.Gerçekten iyi bir başlangıç diyebilmemiz için en azından önümüzdeki 1461 Trabzon maçını kazanmalıydık. Ancak sıkıntılarla giriyorduk bu maça. Faye aldığı cezayı kabul etmiş ancak vatan hasreti çektiğini söylemişti bu nedenle takımdan yolladık oyuncuyu. Obiefule ise haksızlık yapıldığını kendisine belirtmişti. yinede oyuncunun neden hakettiğini anlattığımızda davranışınedeniyle özür diledi.

Türkiye Kupası 2. Ön Eleme Turu 2013/2014

İnanılmaz bir maçtı. Bu kadar rezil olduğum yerin dibine girmek istediğim bir an olmamıştı. 1461 Trabzon'a karşı koyamamış 5-0 gibi inanılmaz bir mağlubiyet aldık. 30. dakika'daki karta mı kızayım, takımın yaptığı yanlışlaram mı, yoksa müdahelelerimin başarısızlığına mı ? takımın morali çok bozulmuştu. ancak bu takımın alacağı cezalara engel değildi. takımı adeta ceza yağmuruna tutuyordum.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Rüyalar Kabusa Döndü...

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 11.Hafta

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 12.Hafta

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 13.Hafta

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 14.Hafta

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 15.Hafta

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 16.Hafta

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 17.Hafta

Kendimden çok utanmıştım böyle bir performans için. Takımdaki oyuncularıma da bu utanca ortak olduklarını her maçtan önce ve sonra hatırlatıyordum. Takım toplantısı yapmış oyuncularımıza kötü bir performans gösterdikelrini hatırlatmıştım 14. haftada. herkes bana hak vermiş daha iyi olmaları gerektiklerini belirtmişlerdi. Ancak hiçbir şey değişmemiş performanslarda hala bir düzelme yoktu. 10 Maçlık inanılmaz bir galibiyetsizlik serisi yakalamıştık. Artık takımdan ayrılmayı düşünüyordum.

Başkanın güveni hala devam ediyordu bana ama takım zor durumdaydı düşme hattının bir kaç puan ilerisindeydim. Adanaspor teknik Direktörlük için benim ile irtibata geçmişti. Ayrılmak istemiyordum ancak takıma da yetmediğim ortada

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Sonunda Galibiyet Geldi

10 Maçın ardından üzerimde inanılmaz bir baskı oluşmuştu. Uzun süren bir kaç gecenin ardından takımda kalmaya karar vermiştim. Bu kadar kolay yenilmeyecektim.Tabiki kulüp başkanı bize kapıyı gösterene kadar...

Bunca başarısız sonucun ardından ve taktiğe yeterli gelicek ileri uç oyuncusu olmadığı için elimde; taktiği değiştirmek zorundaydıkm artık. Sakatlıklar, yeni gelen oyuncuların dikiş tutturamaması ve performansın gitgide düşmesi en büyük etkenlerdi. Forvetler çok ileride kalıyor, ortasaha ile forvet arasında çok büyük boşluklar oluşuyordu. öyle olunca da orta saha'da yeterince baskı kuramıyordum. 2 kanat forveti OOS pozisyonuna çekerek hem paslaşma oranını arttırmayı hemde orta sahada daha baskın bir takım kurmayı hedeflemiştim.

İleri uca da destek olacaklardı. Kanallara kat ederek hem defansı rahatsız edecek hemde ileri uçtakı oyuncuya olan baskıyı azaltacaklardı. Taktik değişiklikleri yaptıktan sonra, takımı hücum olarak çalıştırmaya başladım. goller bulmaya ihtiyacımız vardı artık.

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 18.Hafta

Devre arasına girmeden önceki son maçımızda Erciyes'i Sakarya Atatürk Stadyumu'nda ağarlayacaktık.

Maça baskılı başlamıştık, takı miyi top dolaştırıyordu. taktik işe yaramışa benziyordu. Galibiyeti özlemle bekleyen 6.152 taraftar ve bütün camia için almak istiyorduk artık. ve 17. dakika'da Okan Derici'nin kullandığı Köşe Atışında ön direkte topa iyi yükseldi Faye ve 1-0 öne geçiren golü attı. Maç boyunca %53-57 arasında dolanan top oynama ortalaması ile rakibe karşı üstünlüğümüzü koruduk ve maçtan sonunda özlediğimiz galibiyet ile ayrıldık. 13. sıraya yükseldik aldığımız galibiyet ile

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Devre Arası (Sezon 2 - PTT 1.Lig)

Devre arasına son maçta aldığımız galibiyetin rahatlamasıyla giriyoruz. şanssız bir dönemi geride bırakmıştık artık. Bu arada takıma bir kaç oyuncu katmak istedik ancak mali sıkıntılardan dolayı defans ve forvette hattına 1'er oyuncu takviye edebilmiştik.

Bu oyuncular:

Eski milli oyuncu müzmin sakat Gökhan ZAN

Ve Senegalli Forvet Moussa GUEYE

Takımdan ayrılıklarda oldu tabi. özellikler başarısız performansların ardından sezon başında aldığımız 3 oyuncuyu göndermek zorunda kaldık. Ayrıca yedek kalecimizin isteği üzerine Hüseyin BILGE'yi kiralık olarak gönderdik.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Off çok iyi topçular getirmişsin , Sakaryaspor'u ait olduğu yere taşıyalım hocam artık , takipdeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Off çok iyi topçular getirmişsin , Sakaryaspor'u ait olduğu yere taşıyalım hocam artık , takipdeyim.
    Teşekkürler romelon Lig beklediğimden zor çıktı. ama olsun mücadeleyi bırakmayacağım. sonuna kadar savaşacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default 2. Yarı Başlıyor

Ligin 2. Yarısı başlıyor artık. Yeni transferlerimizi sahaya sürmeye hazırlanıyoruz. Gökhan kondüsyonuna tam kavuşamadığı için yedek başlayacaktı. Gueye ise tek forvet olarak oynayacaktı önümüzdeki Konya maçında

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 19.Hafta
    Konya hızlı başlamıştı. Biz ise resmen 10 kişi eksik başlamıştık. daha 3. dakikada 10 kişi kalmıştık hakemin yanlı kararıyla. Konya bu eksiği iyi değerlendirmiş ancak bende pes etmemiş ve ilk yarıyı 2-1 ile kapatmıştık yeni transferimiz Gueye'nin golüyle. 2. yarıda ise takımımı tanıyamıyor adeta şok oluyordum. Recep Aydın defansımı hallaç pamuğuna çevirip 5 gol birden kaydediyordu son dakikalarda bir gol daha yiyip 6-1 kaybediyorduk maçı sona mı geliyorduk yoksa ne.

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 20.Hafta
    Bu sefer Gökhan'ı ilk 11'e aldık. Geçen maç bir hezimet olmuştu. zaten 10 kişi ile bir yere kadar dayanabilirdik. Ama bu maç Gökhan'ın ve takımın kendini affettirme maçıydı. Sahamızda Rize'yi ağarlıyorduk. Son dakikada Gökhan profesyonel faul'den dolayı atılıyordu. Bir Rize öne geçti bir Biz, ancak sonunda kardeş kardeş paylaştık birer puanı : 2-2

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 21.Hafta
    Artık galibiyet lazımdı takıma. Hezimetin uyuşukluğunu üstünden atmıştı takım. Antremanlarda canla başla çalışıyorlardı. Sırada Denizli vardı. Renkdaş takımlardan kazanan deplasmanda oynayan Sakaryamız oluyordu : 3-1

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 22.Hafta
    Takım ivmeyi kazanmıştı artık sırada Manisa vardı. Artık evimizdede galip gelmeyi öğrenmeliydik. Manisaspor'u da güzel bir oyun ve net bir skorla geçiyorduk : 3-1

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 23.Hafta
    Topa hakim olmakta zorlandığımız ancak rakip kaleyi 9 kez yokladığımız maçta Göztepe deplasmanından 2-1'lik galibiyetle ayrılıyorduk

Bu seri bize iyi gelmişti takımın morali yükselmiş, daha iyi yerlerde olabilecek bir ekip olduğunun farkına varmışlardı artık. tek bir sıkıntı vardı artık. Takımın ayaklarını yere sağlam bastırmak. Ligde de son 3 haftada aldığımız 3 galibiyetle 14. sıradan 11. sıraya yükselmiştik. Takım orta sıralarda bitirebilecek gibiydi ligi. Ancak yine de o zalim döneme geliyorduk. İlk yarıda zulüm gibi geçen son 11 maçlık dönem. Bu sefer takımı kolay bir lokma yapmayacağım.

Last edited by trinitrotloen : 11.Aralık.2012 at 18:45 Reason: Yeni Maçlar ve Çizelge Eklendi.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Konyospor maçı kötü oluş ama genel gidişat iyi hocam , Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Konyospor maçı kötü oluş ama genel gidişat iyi hocam , Başarılar
    Evet biraz ağır oldu. ama sonrasında iyi toparlandı takım. daha iyiye dogru goturmeye çalışacağım takımı

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Sırada kupada bizi hezimete uğratan 1461Trabzon maçı var. Yine deplasmandayız. Bu sefer zorlayacağız rakibimizi. Maç öncesi aldığımız haberler ise çok sıkıcıydı. bu maça kadar oynadığı her maçta golle buluşan Gueye sakatlanmıştı. yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacaktı.

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 24.Hafta

Fazla söze gerek yok orta sahada Ergic ve Okan sakatlanarak oyundan çıktı hakem bunları es geçti ileriyede top taşıyamaınca 1-0 ile yenik ayrıldık.

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 25.Hafta

Ligin dibine demir atan Hatay ile oynuyorduk bu sefer. kazanmak için çıktık sahaya ama işler hiç iyi gitmemişti. 1-0 mağlup oluyorduk beni yerime gömen maçta.

Takım resmen sabrımı zorluyor bir türlü dikiş tutturamadık. yine başladı o zor günler

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 26.Hafta
    Linyit karşısında topa hakim olamadık ama en az rakip kadar şut çıkardık.Öne de geçtik ama koruyamadık : 1-1

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 27.Hafta
    Düşme hattındaki Balıkesir'i ağırlıyorduk. Uzatmaların son dakikasında 1 puanı kurtardık.

Artık yeter. Ligin dibine demir attık. ve bundan sonra da ligin en zorlu takımları var karşımda. Gueye'nin yokluğunu de fazlasıyla hissetmiş olduk bu maçlarda. orta saha tek başına kaldıramıyor ileride beslyebileceği bir forvet olmayınca Her şeye rağmen kovulana kadar devam

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hocam puan durumunu paylaşabilir misin ?

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Zorun Üstesinden Gelmek Bazen Şans Lazımdır...

Son 7 Haftalık zorlu döneme gelmiştik. Samsun, Antep, Kasımpasa, Urfa gibi Liderlik ve PLay-off mücadelesi veren takımlara karşı oynayacaktık. Hedefimiz orta sıralardı artık ancak bu takımlar varken düşma hattının bir adım üstünde olacağız gibi hep...

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 28.Hafta

4 maçtır kazanamıyorduk ancak 2 maçtırda yenilmiyorduk. Takımı galibiyet için zorluyordum artık.Gueye'nin yokluğunu hissetmiş ama en azından son 2 maçtır gollere kavuşmuştuk.
    Samsun deplasmanında Samsun kaçtı Biz yakaladık. her iki yarının da son dakikalarındaki baskımıza engel olamadı. 2-2

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 29.Hafta

Direk yükselmeye oynayan Kasımpaşa ile oynuyorduk. ilk maçta deplasmanda 2-0 yenilmiştik. Sakatlıktan yeni kurtulan Gueye bu maçta yedek kadrodan başlıyordu. Bu maçtan çok fazla beklentim yoktu ancak bütün kamuoyunu ilk 35 dakikada attığımız 4 golle geçiyorduk. 4-1 Bu galibiyet bizi 11. sıraya yükseltti.

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 30.Hafta

Orta sıralarda dolanan Akhisar deplasmanına gidiyorduk. Tek hedefimiz galibiyetti. Maça Akhisar hızlı başladı ve 1-0 öne geçti maçın başında. ama oyunu bırakmadık ve maçı 2-1 kazandık. Gueye sakatlıktan çıktıktan sonra oynadığı ilk 90 dakika maçta golünü atıyordu. Bize katkısı inanılmazdı.

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 31.Hafta

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 32.Hafta

Ligin orta sıralarında yer alan Adana karşısında galibiyet bekliyordum. Güzel bir seri yakalamıştık. 6 maçtır yenilmiyor 3 maçtırda galibiyetle ilerliyorduk. Maçta şansımızında yardımıyla Adana deplasmanından attığımız 2 şutun 1i gol olunca, rakipte attığı 7 şutta ağlarla topu buluşturamayınca 1-0 kazanıyorduk.

8. Sıraya yükselmiştik. 2 galibiyetle playoff'lara kalabilirdim. ancak rakiplerim Şampiyon Antep ve Playoff'ta ilk sırayı kapmak isteyen Urfa. Antep'i kendi sahamda ağırlayacaktım. ilk maçı 3-0 kaybetmiştik. çok zor iki hafta var önümüzde ama neden olmasın ?

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 33.Hafta

Antep şampiyonluğu ilan etmişti. Antep'in boşlayacağını düşünüyordum. ki öylede oldu. ilk maçta aldıkları 3-0 galibiyetinde hakkı vardı bunda. ancak maç tamda istediğim gibi gidiyordu. 2 maçtır kötü performans sergileyen Gueye'ninde gol attığı maçta antep 4-2 ile geçiyorduk.

Bu zafer bizi 6. sıraya kadar çıkarmış playoff potasına sokmuştu bizi son sıradan. Artık son bir maç vardı önümüzde. Playoff'a kalmayı garantilemiş Urfa vardı. Beraberlik halinde Denizli maçını skorunu bekleyecektik. Galip gelirsek ise Urfa'nın üstüne çıkıyor ve playofflara kalacaktık.

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 34.Hafta(Son Normal Lig Haftası)

Maça 8.dakikada Alper Akçam'ın attığı gol ile başlıyorduk. Ilk yarının sonlarına doğru, galibiyetimiz rakibin kendi kalesine attığı gol ile perçinleniyordu. Maçın geri kalan kısmında rakibin kalemize cılız ataklarla gelmesini sağlayarak maçtan 2-0 galibiyet ile ayrılıyorduk.

Son 7 haftada şansımızında yardımıyla inanılmaz bir performans göstermiş 13. sıradan 4. sıraya kadar yükselmiştik. Çok yıpratıcı ama bir o kadar keyifli bir sezon geçmişti.

Antep şampiyon olmuş, Kasımpaşa 2. bitirmişti ligi. Konya, Urfa, Samsun ile birlikte Sakaryamızıda playoff maçları bekliyordu. inanılmaz bir başarıydı bu. bütün takımımı kutluyordum. şimdi sırada playoff vardı. buraya kadar gelmiş, böyle bir ivme yakalamışken bu işin artık sonunu getirmemiz lazımdı. Bekle bizi Süper Lig, Bu sene olmasa bile seneye Sakarya ait olduğu yere dönecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Hocam puan durumunu paylaşabilir misin ?
    siteye upload ettiğimi düşünüyordum ancak etmemişim akşam eve gittiğimde ayarlayıp post edeceğim

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default PTT 1.Lig Play-off

Urfa galibiyeti ile 4. sıraya yükselmiş ve playoff oynamayı garantilemiştik. Yarı finaldeki rakibimiz Urfa oluyordu. üst üste 3 maç yapmış olacaktık. Kıyasıya bir mücadele olacağı kesin. Diğer tarafta Konya ile Samsun eşleşmişti. Gueye son Lig maçında sakatlanmıştı.Playoff boyunca takımda olmayacaktı. onsuz neler yapacak takım göreceğiz.

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 Play-off Yarı Final İlk Maç

Yine deplasmandaydık. İlk maçta temkinli oynayıp avantaj sağlayacak bir skor ile dönebilmeyi istiyordum. Urfa'da bu şekilde düşünüyorduki ortada geçen bir maç oldu. Önce Urfa öne geçti ardından Biz yakaladık. ve ilk maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 Play-off Yarı Final İlk Maç
    İlk maçta 1-1'lik avantajımız vardı. Bu maçta gol yemememiz lazımdı. Urfa topa daha fazla hakim olmuş kalemizi şut yağmuruna tutmuştu, ancak golleri biz buluyor, ilk yarıyı 2-0 önde kapatıyroduk. ikinci yarıda ise karşılıklı birer gol atıldı. Hal böyle olunca kendi sahamızda 3-1'lik galibiyet alıyorduk.

Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 Play-off Final
    Taraftarımız büyük bir destek grubu ile Samsun 19 Mayıs stadına akın etmişti. Maçın favorisi Samsunspor'du. Bizimde kolay lokma olmak gibi bir düşüncemiz yoktu. Keyifli bir maç olacak gibiydi.

Topun hakimiyetini Samsuna bırakmıştık, ancak pozisyon verdirmiyorduk. Maç finale yakışacak bir maç olmadı. maç poyu iki takımda 3er şut denemesinde bulunabildiler. Şanslı olan takım ise bizdik. Kaleyi bulan tek topumuz gol oldu. ikinci yarıda Onur'un sakatlanması bizi korkutsa da yerine giren Sezer de iyi oynayınca rahatlamıştık. ve maç 1-0 galibiyetimizle bitiyordu.

SAKARYASPOR SUPER LIG'DE
    Samsun'da taraftarlar kendinden geçip sahaya inerken, Sakarya'da taraftarlar sokaklara döküldü. Taraftarlar hep bir ağızdan şarkılar söylüyordu. Tuncay Şanlı, beni tebrik ederken, Aykut Kocaman takımın muhteşem bir başarı gösterdiğini söylüyordu. bütün beklentilerin hatta kendi beklentilerimzin üstüne çıkmıştık. Artık Süper Ligdeydik. Sonunda sana kavuştuk Süper Lig. Bundan sonra ayrılık yok.

[YOUTUBE="NB4vYgeRBC4"]Kutlama görüntüleri[/YOUTUBE]

Ligdeki oluşan son puan durumu ise şu şekildeydi. Bu duruma göre Hatay,Bandırma, Karşıyaka 2.lige düşerken, Sakaryaspor, Antep ve Kasımpaşa bir üst lige yükseliyordu.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Tebrikler Hocam Tatangaları Daha 2. Sezonda Süper Lige Çıkartmak Mükemmel Başarı

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default 2014 - 2015 Sezonu Öncesi Haziran Ayı

Geçen sezon manevi olarak güzel bir sonuç ile tamamlandı ancak finans olarak çok kıt bir dönem oldu. PTT 2. Ligde yaklaşık €900B kar sağlamışken, bu sezon sadece €150B kâr sağlıyorduk.

Gelecek sezon için sıkıntılı bir süreç olabilir diye düşünüyordum. taki yönetim bütçedeki değişiklikleri açıklayana kadar.

İlk defa Transfer bütçesi ayarlanmış ve Maaş bütçeside 700B € yükseltilmişti. Bu güzel bir haberdi. üstüne birde forma reklamı için gelir açıklanmıştı.

çok aşırı bir değişiklik yoktu. Bu seviyedeki bir takım dan fazla bir şey bekleyemezdik. Takımlar sıralamasında yükselmiştik ama hala yeterli seviyede tanınırlılığımız yoktu.Sponsorlarda bu yüzden fazla yüzgöz olmuyorlardı bizimle.Süper Ligin en düşük dereceli takımıydık.

Takımın en iyi 11leride açıklanmıştı. 4-1-2-3 taktiğiyle bir liste hazırlanmıştı her ne kadar 2. yarıda farklı bir taktik kullansamda.

Takımın enleri açıklanmaya devam ediyordu ve yılın futbolcusu olarak başarılı bir sezon geçiren Ivan Ergic seçiliyordu.

Başkan takımın hedeflerini açıklamıştı. Kümede kalmaktan bahsediyordu. Bu kadar küçük hedef koyarsak zaten kümeden düşmüş olacağımızı söyleyip, kulüp başkanına orta sıralara oynayacağımızı bildiriyordum. Tabi böyle olunca aldığım bütçede de ufak değişiklikle yapılmıştı.

Takımın yeni kaynaklarına göre transfer bütçesinde maaş bütçesine bir miktar aktarım yaptıktan sonra sözleşmesi bitmiş ve bitecek oyuncuların peşine düştük. Personel aramaçalışmalarıda yapıyorduk tabiki. Bu arada takımımızdan Güngör Öztürk ve Serkan Özsoy emekliye ayrılıyordu.

Mert Korkmaz'ı 18 Yaşaltı takımına menajer olarak alıyorduk. sonunda küçük yaş grubunu Emin ellere teslim ediyordum. Lemi Çelik'i ise antrenör olarak takıma katıyordum.

Başkan Vedat Yaşlıca haziran sonralarına doğru artık yorulduğunu ve Başkanlıktan çekileceğini açıkladı. En kısa zamanda kongreye gidilecekti.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Tebrikler Hocam Tatangaları Daha 2. Sezonda Süper Lige Çıkartmak Mükemmel Başarı
    Teşekkürler. Benimde aslında beklemediğim bir başarıydı bu. 1.Ligde şansımında yaver gitmesiyle güzel bir seri yakalayıp başarılı bir sezon geçirmiş oldum. Bunun için çok mutluyum.Süper lig biraz zor geçicek. Düşmemek için elimizden geleni yapacağız artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default 2014 - 2015 Sezon Öncesi Transferler

2014 - 2015 Sezon Öncesi TRANSFERLER

Transferler hakkında çok fazla söylenecek bir şey yok aslında. Gerçekten istediğim oyuncuları alamadım. Ya maaş yetmiyordu yada ekstraları çok fazla oluyordu. Bizde mükemmel olmasa da işimize gelecekte de yarayabilecek yeteneklerin peşine düştük.

Ali Ömer Özkaya - Bedelsiz

Eray İscan - Galatasaray (18.000€)

Emre Yüksektepe - Bedelsiz

Orlando Gauna Lugo - Boca (Bedelsiz)

Alexandr Geynrih - Aktobe (Bedelsiz)

Emre Turan - Braunshweig (Bedelsiz)

Irfan Başaran - Orduspor (90.000€)

Arif Şahin - Antalyaspor (70.000€)

Sidy N'Diaye - Bedelsiz

Levent Demiray - Anadolu Selçuklu(20.000€)

Raphaël Chevalier - Bedelsiz

Simão - Bedelsiz

Gelen ve Giden Oyuncular Tam liste
    Last edited by trinitrotloen : 13.Aralık.2012 at 17:49

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Başkan Kıyağı Ve Kongre

Tarih 30 Haziran. Başkan ve yönetim kuruluyla kulüpte kazandığımız başarı için kutlama yapıyorduk. Güzel bir geceydi. Saatler Gece yarısı 12'yi gösterdiğinde ise Başkanımız Vedat Yaşlıca ile sakin bir odaya geçtik yanında katibi de vardı. Başkanlıktan çekileceğini ancak giderken benim yerimi sağlamak almak istediğini söyledi. Önüme yeni bir sözleşme sunmuşlardı. Sezon sonunda sözleşmem bitecekti. Bu takıma ktakılarımdan dolayı teşekkür etti ve bana 3 yıllık kontrat sundu.

Üzerinde yazan meblağaya aldırış etmeden atmıştım imzamı. ne olursa olsun gitmeye niyetim yoktu buradan. Bu takımla daha kazanacak çok zaferlerimiz vardı.

14 Temmuz'da kongre kararı alınmıştı. Hasan Aydın'ın kazanmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Öyle de oldu. 27 Temmuz günü görevi devralır devralmaz benimle görüşmeye geçti.

Takım için anlamsız bir kredi çekilmişti 90.000€'luk. Sanırım maddi açıdan sıkıntılı bir yönetimimiz olacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default 3.Sezonda Genel Kulüp Bilgileri

Genel Bilgiler

Kadro Numaraları

Sezon Sonu Primleri

Takım Kaptanları

Kombine Bilet Satışları

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yeni sezonda başarılar usta

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Hazırlık Maçları ve Süper Lig Başlasın :D

Hazırlık maçlarında çokta iç açıcı bir performans ortaya koymamıştık. Takımı çok büyük bir değişikliğe sokmuştuk. Ancak yinede umutluydum takımdan.

Hazırlık maçlarının ardından lige hazırdık. Lige Milli maç arası verilene kadar Kayserispor,Trabzonspor ve Antalyaspor ile maçlarım vardı. 4 puan bekliyorudum en az bu maçlardan.

Türkiye Süper Lig 1. Hafta

Ağır bir yenilgi almıştık. defans çok fazla kademe hatası yaptı. Diyecek fazla şey yok. Defans çalışmalarına ağırlık vermeliyiz.

Türkiye Süper Lig 2. Hafta

Trabzon maçında takımın resmen bitiricilikteki kabiliyetsizliğini görmüş oldum. Trabzon'a 1 saat kadar 10 kişi kalmalarına rağmen gol atamıyorduk. 10 şut 2top kaleyi buluyordu.

Türkiye Süper Lig 3. Hafta

Bu deplasmandan 3 puan çıkarmayı hedefliyordum ancak her iki kanat defansta işini iyi yapamayınca maçtan mağlup ayrıldık. çok kötü başlamıştık lige çok Allahtan araya giriyorduk 14 günlük. takımın oturması için 2 hazırlık maçı daha ayarladık.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Yeni sezonda başarılar usta
    Teşekkürler.Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.Ama ne yazıkki pek iyi başlamadık bu sezona. en az 4 puan almam gerekirken 0 çektik 3 maçta.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Ilk Galibiyet

Lige milli maçlar için verilen arada 2 hazırlık maçı ayarladık. Gebzespor ve Gölcükspor ile maç yapacaktık.

Gebzespor 1 - 2 Sakaryaspor

Gölcükspor 1 - 0 Sakaryaspor

İki maçta'da gördümki ileri uç oyuncularımız kaleyi tutturmakta zorlanıyor. Takımı şutlarını düzeltmeleri için sıkı bir antremana sokmam gerekiyor

Lig maçı gelip çatmıştı. İlk galibiyetimizi almak istiyoruz artık. maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz.

Türkiye Süper Lig 4. Hafta

Sonunda ilk galibiyetimizi almıştık. Forvetler her ne kadar ablukaya alsada rakip kaleyi, hala gol bulmakta zorlanıyoruz. Umarım bu sıkıntı önümüzdeki maçlarda sorun yaratmaz.

Sırada Fenerbahçe maçı vardı. Sahamızda konuk edecektik rakibimzi. Geçmiş sezonlardaki gibi bir sürpriz yapabilecek miydik ?

Last edited by trinitrotloen : 14.Aralık.2012 at 02:24

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Fener e yenileceksin büyük bir ihtimal ama bozma moralini rakiplerini yen yeter

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Fener e yenileceksin büyük bir ihtimal ama bozma moralini rakiplerini yen yeter
    Çok büyük ihtimalle Fener'de Sow ve Kuyt varken benim defans iş yapamaz ağır kaldı defansım biraz

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

iş yoğunluğumdan dolayı kariyerime ekleme yapamadım. kısa süre içinde paylaşıma devam edeceğim.

Bilginize.

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Hocam öncelikle zorlu göreve geçtiğiniz için canı gönülden tebrik ederim.
    Süper lige erken gelmeniz çok iyi olmuş bi an önce kurumsal anlamda düze çıkmanızda etkisi olur

İşinize karışmak gibi olmasın ama malubiyetinizde taktiğinizin etkisi olduğunu düşünüyorum, kanat ataklarını durduracak ve kanattan atak yapacak bir sistem değil. inşallah daha başarılı günlerde görürüz sizi

Başarılar Hocam. Bir Kartalspor'lu Olarak Takipteyim

Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri