Son 7 Haftalık zorlu döneme gelmiştik. Samsun, Antep, Kasımpasa, Urfa gibi Liderlik ve PLay-off mücadelesi veren takımlara karşı oynayacaktık. Hedefimiz orta sıralardı artık ancak bu takımlar varken düşma hattının bir adım üstünde olacağız gibi hep...
Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 28.Hafta
4 maçtır kazanamıyorduk ancak 2 maçtırda yenilmiyorduk. Takımı galibiyet için zorluyordum artık.Gueye'nin yokluğunu hissetmiş ama en azından son 2 maçtır gollere kavuşmuştuk.
Samsun deplasmanında Samsun kaçtı Biz yakaladık. her iki yarının da son dakikalarındaki baskımıza engel olamadı.
2-2
Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 29.Hafta
Direk yükselmeye oynayan Kasımpaşa ile oynuyorduk. ilk maçta deplasmanda 2-0 yenilmiştik. Sakatlıktan yeni kurtulan Gueye bu maçta yedek kadrodan başlıyordu. Bu maçtan çok fazla beklentim yoktu ancak bütün kamuoyunu ilk 35 dakikada attığımız 4 golle geçiyorduk.
4-1 Bu galibiyet bizi 11. sıraya yükseltti.
Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 30.Hafta
Orta sıralarda dolanan Akhisar deplasmanına gidiyorduk. Tek hedefimiz galibiyetti. Maça Akhisar hızlı başladı ve 1-0 öne geçti maçın başında. ama oyunu bırakmadık ve maçı 2-1 kazandık. Gueye sakatlıktan çıktıktan sonra oynadığı ilk 90 dakika maçta golünü atıyordu. Bize katkısı inanılmazdı.
Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 31.Hafta
Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 32.Hafta
Ligin orta sıralarında yer alan Adana karşısında galibiyet bekliyordum. Güzel bir seri yakalamıştık. 6 maçtır yenilmiyor 3 maçtırda galibiyetle ilerliyorduk. Maçta şansımızında yardımıyla Adana deplasmanından attığımız 2 şutun 1i gol olunca, rakipte attığı 7 şutta ağlarla topu buluşturamayınca
1-0 kazanıyorduk.
8. Sıraya yükselmiştik. 2 galibiyetle playoff'lara kalabilirdim. ancak rakiplerim Şampiyon Antep ve Playoff'ta ilk sırayı kapmak isteyen Urfa. Antep'i kendi sahamda ağırlayacaktım. ilk maçı 3-0 kaybetmiştik. çok zor iki hafta var önümüzde ama neden olmasın ?
Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 33.Hafta
Antep şampiyonluğu ilan etmişti. Antep'in boşlayacağını düşünüyordum. ki öylede oldu. ilk maçta aldıkları 3-0 galibiyetinde hakkı vardı bunda. ancak maç tamda istediğim gibi gidiyordu. 2 maçtır kötü performans sergileyen Gueye'ninde gol attığı maçta antep 4-2 ile geçiyorduk.
Bu zafer bizi 6. sıraya kadar çıkarmış playoff potasına sokmuştu bizi son sıradan. Artık son bir maç vardı önümüzde. Playoff'a kalmayı garantilemiş Urfa vardı. Beraberlik halinde Denizli maçını skorunu bekleyecektik. Galip gelirsek ise Urfa'nın üstüne çıkıyor ve playofflara kalacaktık.
Türkiye PTT 1.Lig 2013/2014 34.Hafta(Son Normal Lig Haftası)
Maça 8.dakikada Alper Akçam'ın attığı gol ile başlıyorduk. Ilk yarının sonlarına doğru, galibiyetimiz rakibin kendi kalesine attığı gol ile perçinleniyordu. Maçın geri kalan kısmında rakibin kalemize cılız ataklarla gelmesini sağlayarak maçtan
2-0 galibiyet ile ayrılıyorduk.
Son 7 haftada şansımızında yardımıyla inanılmaz bir performans göstermiş 13. sıradan 4. sıraya kadar yükselmiştik. Çok yıpratıcı ama bir o kadar keyifli bir sezon geçmişti.
Antep şampiyon olmuş, Kasımpaşa 2. bitirmişti ligi. Konya, Urfa, Samsun ile birlikte Sakaryamızıda playoff maçları bekliyordu. inanılmaz bir başarıydı bu. bütün takımımı kutluyordum. şimdi sırada playoff vardı. buraya kadar gelmiş, böyle bir ivme yakalamışken bu işin artık sonunu getirmemiz lazımdı. Bekle bizi Süper Lig, Bu sene olmasa bile seneye Sakarya ait olduğu yere dönecek.