Yasin'i hala almadın mı ? hocam bide konyaspor'da bitane oyuncu vardı şimdi ismini hatırlayamadım onada bi baksana
Yasin'i hala almadın mı ? hocam bide konyaspor'da bitane oyuncu vardı şimdi ismini hatırlayamadım onada bi baksana
Ben İngilterenin alt liglerinden Premier lige çıkarmıştım ama Türkiye Ligiyle kıyaslanamaz.Ekonomik sıkıntı çok fazla çekmemiştim çünkü.Türkiye 2. Ligdeki bir takımla oynamayı denedim Süper Lige çıkardığımda takımı çok az bir bütçe vermişlerdi sinirlenip silmiştim kariyeriSabır gerektiren bi durum o yüzden helal olsun hocam büyük bir başarı
![]()
türkiye kupasında yarı final garant artık. Ligdede Galatsaray oldukça şampiyonluk zor gibi.
Tamam belli Gs şampiyon maçlar güzel yönetim şaşırttı süper herşey .. Devam . . . .)
Hocam sezon sonunda para kalmamıştı biliyorsun alamadım o yüzden ama artık alabiliriz. Tamam bakarım
Hocam benim ne bütçelerle oynadığımı biliyorsunuz . Bir ara sinirlerim yıpranmıştı oyun yüzünden dalga geçiyordu yönetim
Türkiye kupasında yarı finalden ilerisi zor ama orası bile başarı olur bizim için. Ligde de Şampiyonlar Ligine gidebilmek hedef. Arkamızdan Fenerbahçe ve Bursaspor çok sağlam geliyor çünkü
Teşekkürler![]()
eee Galatasaray farkı, olacak o kadar![]()
Yine sezonun yarısına gelmişiz dostum kaptırdın mı tam kaptırıyorsun![]()
Kolay grup gelmiş hocam , ilk kupa yolda gibi
Kupa koptu geliyorrrrrrrrr
Takım iyi yolda, rayına oturmuş. Türkiye Kupasında yarı final ve final'de kura şansı da olursa kupa gelir umarım. Başarılar.
...
Way be takıma bak nerden nereye![]()
Hocam şöyle bir geçmiş koysan ne yaptığıını görse herkes şahane olur![]()
Yarı finale çıktık ama İbrahim in dediği gibi kura şansının yanımızda olması lazım kupa için. Biz hep as takımla çıkıyoruz yarı finalde gelecek takımın yedeklerle çıkması lazım çünkü ya Galatasaray gelecek ya Bursaspor
Sabredince sonu böyle oluyor hocam sende dayanabilseydin keşke![]()
Ebedi Kombineli Ve Vip Taraftar Olarak Her Zaman Arkandayım Hocam 1. Sezon Buralar Dutluktu Biz Kaldırımda Destekliyorduk Heeeyyyy Gidi Günler Heeeeyyyyyyyyy
Sağ kanadı fena güçlendirdik , hocam orta sahaya 'da tanınmış bir yüz getirirsek çok iyi olur ,
Dostum merak ettiğim bişeyi soracam. Kariyerini okudum. 5 senede hiç boş geçmeden bir üst lige çıkmak oyuna olan saygını yitirmene sebep olmuyor mu? Sonuçta hiç gerçekçi değil.
Transferlerin çok iyiBeni facebook'dan eklersen
![]()
Teşekkürler arkadaşlarHem ihtiyaçtan hem de popülariteyi arttırmak için yaptık bu transferleri iyi de oldu. Orta sahaya sezon sonu için transfer yaptım şimdilik oyuncu bulamadım hocam
Amatör ligden 1. lige kadar çıkmayı bekliyordum transferler ve oranlar da zaten benden yanaydı. Benim için tek sürpriz olan sene 1. Ligdeyken olandı. Zaten okuduysan her şeyi çok şaşırdığımı söylemiştim. Hatta bak 31. hafta sonunda 6. idim 34. haftada 1. olarak çıktım. Bu da oyunun sürprizi diyelim. Onun dışında öyle büyük sürpriz yoktu o yüzden oyunda bir şey bulamadım
![]()
Puan kaybı olmamış.![]()
Hocam bu sene ilk 5 çok iyi , seneye genç oyuncular daha verimli olacaktır takımı ve ligi tanıdıkça verimleri artacaktır , sana tavsiyem sezon sonu başarılı takımı çok bozma derim , ama mutlaka önemli takviyeler şart