Hayırlı olsun hocam hızlı bi bitiriş yapmışsın genelde ilk yıl böyle oluyorBi an önce transfer gelişmelerini bekliyoruz
![]()
90+1 Süper vallaha![]()
Aynen hocam ilk yıl zevkli oluyor hızlı bitiyor
Valla baya transfer lazım Şu yabancıları bir göndereyim yerlerine sağlam adamlar lazım yoksa Şampiyonlar Liginde dağıtırlar bizi
Vallaha ya atamıyorlar delirttiler beni hele golden önce fernandes bir tane kaçırdı ekranda fernandesi yumruklucam artık o derece Allahtan 90+ da kaçırmadı![]()
Bakalım ne kadar bütçe filan verecekler sana
Transferlerini bekliyorum.Bütçeyi bende merak ettim.
Süper !![]()
Bencede gayet iyi bir bütçe vermiş![]()
Tabikide önce gönderilecekleri ayarla ki bana göre bütün yabancılarına yol ver daha sonra her bölgede en az 2 adam olacak şekilde kadronu yapılandır ayrıca revizyon içinde 22 kişi dışında 3-5 kişi daha bulunsun yani kısaca 26-27 oyuncu bulundur yeni sezon için kadronda ne çok fazla ne çok az ideali bu bence![]()
Yerlilerden şu an bende olan ve gerçekten memnun olduğum oyuncular var alabilirsen al derim.Önerilerim Kerim Frei hem sağ hem sol kanatta özellikle sol kanatta,Serdar Gürler sağ kanatta harikalar yaratabilecek bir oyuncu bu sene alırsan 1 sene rotasyonlu seneye banko oyuncun olabilir.. Ön libero arıyorsan Yiğin İncedemir ve Orhan Gülle'yi tek geçerim,Okay Yokuşlu ve Alper Potuk'ta ortasahada gayet iyiler,forvete Muhammet Demir ve Samed Yeşil iyi alternatif olabilirler şimdilik bu kadar yeterli lazım olursa söyle yazarız bişilerŞu an benim ilk 11 de 1-2 yabancı oluyor genelde Türklerle işi tıkırında götürebiliyorum
![]()
Last edited by XelcukGS : 16.Aralık.2012 at 06:04
yabancı sayısını 5 ten yukarı tutmazsan ileriki senelerde zorlanmazsın
var mı transferlerde bir ilerleme , beşiktaşın alt yapısıda sağlamdır , mesela rıdvan şahin sağ bekte çok iyi bir alternatif olur.
hocam o paralar çok hem feda diosun, christopher dibon, kemal tokak, yiğit incedemir, özgür ileri gibi oyunculara yönel bence
bi de soner aydoğdu yu öneririm
defansa murat akça da ucuz bi alternatif olabilir
Kafan mı güzel Serdar kim ki 20 veriyosunal dediği gibi kemal tokak 'ı
![]()