Galatasaray harika morel olmuştur takıma bu gazla , Avrupa ligine kalırız.
Galatasaray harika morel olmuştur takıma bu gazla , Avrupa ligine kalırız.
Öncelikle Merhaba .Kariyerinizi ilgiyle takip ediyorum. Gayet başarılı gidiyorsunuz.Seneye Süper ligde şampiyonluk bekliyoruz.Bu arada Galatasaray iş abartmış.![]()
Merhabalar bendende. Bir kaç gündür sizin kariyeri takip ediyorum da gerçekten çok başarılı ve hoş bir kariyer. Bende A.Selçuklu ile oynuyorum ve süper lige çıkmadan ve çıktığımdan beri Galatasaray'a şansım düşmüyordu sizin gibi. Kendileriyle oynadığım ancak 15. mi 16. mı ne karşılaşmada sonunda yenebildim kendilerini sizinki gibi Süper Kupa finalinde. Şansıma ligin açılış maçını da o sezon evimde Galatasaray'a karşı oynuyordum ve onu da kazandım. Seriye mi ne bağladım bir anda Galatasaray'ı. O yüzden Süper Kupayı onlara karşı kaldırmanın sevincinin ne kadar büyük olduğunu bildiğim için tebrik etmek istedim hazır yazar grubu üyeliğim onaylanınca.
Öncelikle transferler için yorum yapmak istiyorum transferler bence çok çok iyi 10 üzerinden 9.Leverkusene yenilmeden elendin bu çok iyi birşey keşke şansımız biraz iyi olsaydı diyorum çünkü 4-0 dan 4-4 fazlasıyla hak etmişsin tebrikler.Rakip Glasgow rangers onlar kümede başlıyorlardı çıkıp tekrar eskisi gibi olmuşlar.Ama geçersin diyorum çünkü Leverkuseni zorladın bunu alırsın inşallah.Galatasaray galibiyeti süper olmuş.Gerçekten müthiş moral ve kupa helal olsun diyorum takipteyim başarılar![]()
![]()
NEYYYYYY SEÇİMMMMMİİİİİ
http://www.youtube.com/watch?v=9B2Dj7PEwHo
Last edited by Danger90 : 18.Aralık.2012 at 18:21
Rangers kim ya elersin bişe soracam bunlar 4.lige düşürülmedimi gerçek hayatta? nasıl oluyor dayı uefa falan![]()
FM 12'de Rangers'a rakip olmuştum 2016 yılıydı sanırım,gayet sağlam transferlerleri vardı,yine öyle mi bilmiyorum ama başarılar.
Rangersi eleriz.![]()
Inşallah hocam. Bir de toplantı yaptım moraller yükseldi. Kadro uyumu ve taktiğin oturması kaldı bir
Çok iyi güldüm ya benzetme süper dostum sağol![]()
Boom cu onur gibi isyan etcem
.Teşekkür ederim dostum.1-2 sene Şampiyonluk zor hocam çünkü Galatasaray ın yerlileri çok iyi. 1-2 seneye yaşlanırlar bende iyi oyuncular bulursam anca geçebilirim
Teşekkür ederim hocam. Beni anlıyan birinin olması çok mutlu etti beni. Karsspor dan önce bir kariyerim daha vardı onu paylaşmamıştım. Orada Galatasaray arada bir şampiyonluğu Fenerbahçe ye kaptırıyordu ama bu oyunumda 7 sezon üst üstte şampiyon oldular ekonomik olarak çok büyüdüler. Yarışmaya çalışıyoruz onlarla
Çok teşekkür ederim dostum. Bakalım ilk Avrupa deneyimimiz nasıl olacak
Sevmiyorduk sonunda yollayacağız sanırım. Kesin seninde parmağın vardır bu işte![]()
Arkadaş cevabı vermiş
Bu sefer o kadar değil. Sözleşmesiz kadroda duran çok oyuncu var. Bazıları iyi ama genel anlamda zayıflar
İnşallah hocam![]()
Hadi hocam yapalım şu maçı artıkk![]()
Hiç olurmu canım benim parmağım ... sadece ufacık bir tehdit![]()
rangers maçı 10 numara olmuş hocam
Diğer maç için birşey diyemiyorum galatasaray bu tutulmuyo adamlar![]()
Usta Rangers maçında fena sükse yapmışsın , gs maçını kafaya takma , tarihi bir başarı. tebrikler.
[QUOTE=entolik;2382013]Avrupa Ligindeki rakiplerimiz. Puan ve sıra tahminlerini alalım ?
hocam bence 12 puanla lider çıkarsın
Schalke hariç diğer takımlar seninle yarışamaz bence .
Maçlar çok iyi 2.Çıkarsın gruptan.![]()