Quote Originally Posted by Maegras View Post
Ben son patch(13.1.3) ile gayet memnunum aslında, tek sıkıntım sakatlıklar o da şuanki kariyerimde başıma sorun açmadı daha. Umarım açmaz, sonraki patch ile sakatlık sorunuyla ilgileneceklerini düşünüyorum.

Oyuncu özellikleri gizlemeyi aktifleştirmeyi farketmediğim (yada bugdan oldu bir sekilde) oyunda Selçuk'un, Eboue'nin ve Burak'ın futbol hayatı bitmişti 3-5 ay sakatlanmalardan dolayı
Aslında ben de 13.1.3 güncellemesinden önce çok sıkıntı çekmiyordum. Ne kadar oyunun her hatasına laf atsam da normal şekilde oynamaya alışmıştım. Ama güncelleme sonrası öyle saçma sakatlıklar yaşadımki yeni oyun açmadım, hemen yeni update gelir diye düşünmüştüm. Sonra bilgisayarı servise verdim. Bilgisayar geldi ama hala oyuna başlamadım, çünkü çok fazla vaktim yok ve oynadığım başka oyunlar var.

Oyunda beni en çok rahatsız eden durum şu, şu ana kadar oyunu orjinal hiç almadım. Geçen sene Türkçe çıksın orjinal alıcam diyenlerden biriydim ve aldım. Bu arada oyunu hala ingilizce oynuyorum, zaten hiçbir zaman Türkçe'ye ihtiyaç duymamıştım. Sırf oyunu desteklemek için almıştım. Tabi oyun kırılmadığı için sonradan yine mecbur kalacaktım ama en baştaki düşüncem farklıydı. Ben önceki senelerde şimdiye kadar 6 veya 7 kariyer oynayıp bitirmiş olurdum. Bu oyunda 2 kere 1'er sezon oynayabildim. Yani ilk defa para verdiğim için beklentim fazla oldu ve beklentimi karşılamadı. Oyunu korsan oynasam ağzımı açmazdım, önceki oyunlarda bir tane bile şikayetim olmamıştı. Para vermedim birde adamlara laf mı atıcam derdim.

Şimdi de yeni oyuna başlamamamın sebebi sadece sakatlıklar. Maç motoru hatası her maç olmadığı için oyunu ciddi anlamda etkilemiyor zaten ama önceki oyunumda olduğu gibi sakatlıklar olursa günlerce ve saatlerce verdiğim uğraş boşa gideceği için hiç başlamıyorum bile. Yılbaşına kadar zaten fazla vaktim yok, ondan sonra da Şubat'a kadar TOEFL'a hazırlanıcam. Sınav sonrası zaten büyük ihtimalle update gelir ben de rahat rahat oynarım.