Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Kariyer Devam Etsin Mi ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Devam etsin

53 88.33%
  • Devam etmesin

7 11.67%
Sayfa 37 / 62 İlkİlk ... 27353637383947 ... SonSon
1,081 ile 1,110 arası toplam 1834 sonuç

Konu: Avrupa Devlerini Kars'a getirme zamanı! Karsspor Şampiyonlar Ligi'nde (9. Sezon)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyuncular çok iyi gelişiyor.Ben şampiyonluğun çok kolay gelceğini sanmıyorum.İlla bir yerde bir sorun çıkar hele güncellemeden sonra maç motoru çok git gel oluyori.Başarılar dilerim.

Başarılar.Türksportala senin kariyerinin bide 'Alkaralarla Avrupa'nın Fethi | Gençlerbirliği SK | 4. Sezon ' başlığı altında acılan XelcukGS kullanıcının kariyeri sayesinde bağımlı oldum size 2'nizin tarzıda çok hoşuma gidiyo ve ustam sen baya baya idol oldun gözümde Sıkı takipçinim.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Oyuncular iyi gelişiyor avrupa liginde galibiyet bekliyorum lütfen çık şu gruptan ..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by themanticors View Post
    Hocam merak ettim de maçlarında ortalama kaç direğe patlayan pozisyonun oluyor senin?

Ayrıca dünkü güncellemede seyirci iyileştirmesi yapıldığı söyleniyor da hocam senin maçlardaki taraftar sayısı ne alemde şu anda?
    Hocam maçları pek izlemiyorum hem daha hızlı ilerliyeyim diye hem de totem oluşturdum izlemeyince kazanıyor benimkiler ama izlediğim kadarıyla hem rakip takımda hem de bende direkten dönen toplar oluyor özellikle duran toplarda
    Seyirci içinde zaten ben geçen sezonda tamamen dolu ya da ona yakın oynuyordum değişmedi benim için bir şey

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    Oyuncular çok iyi gelişiyor.Ben şampiyonluğun çok kolay gelceğini sanmıyorum.İlla bir yerde bir sorun çıkar hele güncellemeden sonra maç motoru çok git gel oluyori.Başarılar dilerim.
    Evet hocam öyle oluyor. Mesela kaleciyle karşı karşıya kalıyorlar kaçırıyorlar sonraki pozisyonda ben gol atıyorum ama hep böyle şanslı gitmez elbet tam tersi bana da olacak

Quote Originally Posted by akuli View Post
    Başarılar.Türksportala senin kariyerinin bide 'Alkaralarla Avrupa'nın Fethi | Gençlerbirliği SK | 4. Sezon ' başlığı altında acılan XelcukGS kullanıcının kariyeri sayesinde bağımlı oldum size 2'nizin tarzıda çok hoşuma gidiyo ve ustam sen baya baya idol oldun gözümde Sıkı takipçinim.
    Çok teşekkür ederim dostum

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Oyuncular iyi gelişiyor avrupa liginde galibiyet bekliyorum lütfen çık şu gruptan ..
    Sociedad maçını alırım büyük bir ihtimal ama Toulouse maçı için bir şey diyemem hem de deplasmanda olacak. Bakalım çıkabilecek miyim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

14. Hafta

Bitirciliğimiz çok iyiydi bu maçta. Bulduğumuz pozisyonlardan yararlanmasını bildik

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Hocam senin istatistiklerini ve sitede bazı kişilerin kariyerlerini takip ediyorum bu son güncellemeden sonra herhalde benim taktik'den dolayı ben aşırı posizyon bulup bir o kadar da pozisyon veriyorum , sende çok abartılı bir durum gözükmüyor , sende herhangi bir anormallik var mı ;?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Hocam senin istatistiklerini ve sitede bazı kişilerin kariyerlerini takip ediyorum bu son güncellemeden sonra herhalde benim taktik'den dolayı ben aşırı posizyon bulup bir o kadar da pozisyon veriyorum , sende çok abartılı bir durum gözükmüyor , sende herhangi bir anormallik var mı ;?
    Maçına göre değişiyor hocam. Eskiden 10 pozisyon anca oluyordu artık 15-25 arası oluyor. Güncelleme geldiği ilk zamanlar çok ilerde basıyordum çok pozisyon bulup çok pozisyon yiyordum Eskişehir , Toulouse maçına filan bakarsan görürsün. Sonra taktikte oynamalar yaptım defans çizgisini biraz geriye çektim biraz daha dengeli oldu hocam

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

A Grubu 5. Maç

Kırmızı Kart gerçekten çok işimize yaradı. O dakikadan sonra kontrolü elimize geçirdik. Schalke ile Toulouse 2-2 berabere kaldı ve her şey son haftaya kaldı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

15. Hafta

Belediyenin çukuruna düştük . Avrupa Ligi maçından hemen sonra oynanan maçta oyuncularım çok yorgundu. İstediğimiz giibi oynayamadık. Belediye takımı da ortasahayı kalabalık tutup bize üsttünlük sağlanınca mağlubiyet geldi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ligdeki Son durum ;

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Hocam maçları pek izlemiyorum hem daha hızlı ilerliyeyim diye hem de totem oluşturdum izlemeyince kazanıyor benimkiler ama izlediğim kadarıyla hem rakip takımda hem de bende direkten dönen toplar oluyor özellikle duran toplarda
    Seyirci içinde zaten ben geçen sezonda tamamen dolu ya da ona yakın oynuyordum değişmedi benim için bir şey

Evet hocam öyle oluyor. Mesela kaleciyle karşı karşıya kalıyorlar kaçırıyorlar sonraki pozisyonda ben gol atıyorum ama hep böyle şanslı gitmez elbet tam tersi bana da olacak

Çok teşekkür ederim dostum

Sociedad maçını alırım büyük bir ihtimal ama Toulouse maçı için bir şey diyemem hem de deplasmanda olacak. Bakalım çıkabilecek miyim

Benim için bir zevk valla Bende yeni pc alıp sonra FM aldıkdan sonra sakarya ile bir kariyer acıp paylaşmak istiyorum fakat biraz var bunun için o zaman kadar sizi merakla okuyo olucam

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Benim için bir zevk valla Bende yeni pc alıp sonra FM aldıkdan sonra sakarya ile bir kariyer acıp paylaşmak istiyorum fakat biraz var bunun için o zaman kadar sizi merakla okuyo olucam
    Tamam dostum elimden geldiğince yardımcı olurum sana

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Türkiye Kupası 4. Tur

10 kişi kalmak bizi çok etkiledi ama son dakikalarda golü bulup galip geldik

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

16. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

A Grubu 6. Maç

Teşekkürler Sociedad senin sayende gruptan çıktım

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Avrupa Ligi 1. Turdaki rakibim

Beşiktaşında bulunduğu gruptan 1. olarak çıktılar

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Hocam çok iyi kura çekmişiz diğer turdaki olasi rakipler kimler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sion'un kadroyu koyabilcen mi merak ettim.Grup kolaymış ama 1. çıkmışlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Real Sociedad sana hediye vermiş resmen bravo onlara Heralde elektirik kesilince yaptıkları şeyi ödediler sana ligdede iyi gurum Sionu yenersin bence çok da zor değil müthiş kura diyebiliriz . .

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Hocam çok iyi kura çekmişiz diğer turdaki olasi rakipler kimler
    Valencia - Lille maçının galibi olası rakibimiz hocam

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    Sion'un kadroyu koyabilcen mi merak ettim.Grup kolaymış ama 1. çıkmışlar.
    Buyur hocam ;

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Real Sociedad sana hediye vermiş resmen bravo onlara Heralde elektirik kesilince yaptıkları şeyi ödediler sana ligdede iyi gurum Sionu yenersin bence çok da zor değil müthiş kura diyebiliriz . .
    Sanırım öyle oldu bize borçlarını ödediler onlar sayesinde çıktık ve kura kolay geldi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

17. Hafta

Yine bir Avrupa maçı sonrası yine bir yenilgi. Kondisyonumuz yetmiyor artık bir yerden sonra

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hiç beraberliğimizin olmaması da gerçekten garip ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Seninkiler kesin yol izliyor ya maç bizi alır ya biz maçı : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İSTANBUL

Hocam stadı büyütmüşsünüz. Yeni başarılar vesile olur inşallah.Avrupada ve Türkiyede tam gaz gidiyoruz. Avrupada Sionu eleriz. Ufukta yarı final gözüküyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Seninkiler kesin yol izliyor ya maç bizi alır ya biz maçı : )
    Aynen öyle oluyor hocam

Quote Originally Posted by denizci View Post
    Hocam stadı büyütmüşsünüz. Yeni başarılar vesile olur inşallah.Avrupada ve Türkiyede tam gaz gidiyoruz. Avrupada Sionu eleriz. Ufukta yarı final gözüküyor.
    Diğer turda eleniriz hocam Valencia ya da Lille ile başa çıkmam zor ama ilk seneden burası bile çok iyi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Türkiye Kupası 5. Tur

90. Dakikada gelen gol ve tur

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Türkiye Kupasında gruplar belli oldu

Quote Originally Posted by entolik View Post

Türkiye Kupası 4. Tur

10 kişi kalmak bizi çok etkiledi ama son dakikalarda golü bulup galip geldik

Sakaryam Fena oynanamıs hanı 10 kişi kötü etkilemiş iyi kurtarmışsın hocam

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sakaryam Fena oynanamıs hanı 10 kişi kötü etkilemiş iyi kurtarmışsın hocam
    Gerçekten zorladılar bizi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kayseri Erciyes'e bak sen hangi ara kazandı kupayı : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sayfa 37 / 62 İlkİlk ... 27353637383947 ... SonSon

Mesaj Yetkileri