Oyuncular çok iyi gelişiyor.Ben şampiyonluğun çok kolay gelceğini sanmıyorum.İlla bir yerde bir sorun çıkar hele güncellemeden sonra maç motoru çok git gel oluyori.Başarılar dilerim.![]()
Oyuncular çok iyi gelişiyor.Ben şampiyonluğun çok kolay gelceğini sanmıyorum.İlla bir yerde bir sorun çıkar hele güncellemeden sonra maç motoru çok git gel oluyori.Başarılar dilerim.![]()
Başarılar.Türksportala senin kariyerinin bide 'Alkaralarla Avrupa'nın Fethi | Gençlerbirliği SK | 4. Sezon ' başlığı altında acılan XelcukGS kullanıcının kariyeri sayesinde bağımlı oldum size2'nizin tarzıda çok hoşuma gidiyo ve ustam sen baya baya idol oldun gözümde
Sıkı takipçinim.
Oyuncular iyi gelişiyor avrupa liginde galibiyet bekliyorum lütfen çık şu gruptan ..![]()
Hocam maçları pek izlemiyorum hem daha hızlı ilerliyeyim diye hem de totem oluşturdum izlemeyince kazanıyor benimkilerama izlediğim kadarıyla hem rakip takımda hem de bende direkten dönen toplar oluyor özellikle duran toplarda
Seyirci içinde zaten ben geçen sezonda tamamen dolu ya da ona yakın oynuyordum değişmedi benim için bir şey
Evet hocam öyle oluyor. Mesela kaleciyle karşı karşıya kalıyorlar kaçırıyorlar sonraki pozisyonda ben gol atıyorum ama hep böyle şanslı gitmez elbet tam tersi bana da olacak
Çok teşekkür ederim dostum
Sociedad maçını alırım büyük bir ihtimal ama Toulouse maçı için bir şey diyemem hem de deplasmanda olacak. Bakalım çıkabilecek miyim![]()
Hocam senin istatistiklerini ve sitede bazı kişilerin kariyerlerini takip ediyorum bu son güncellemeden sonra herhalde benim taktik'den dolayı ben aşırı posizyon bulup bir o kadar da pozisyon veriyorum , sende çok abartılı bir durum gözükmüyor , sende herhangi bir anormallik var mı ;?
Maçına göre değişiyor hocam. Eskiden 10 pozisyon anca oluyordu artık 15-25 arası oluyor. Güncelleme geldiği ilk zamanlar çok ilerde basıyordum çok pozisyon bulup çok pozisyon yiyordum Eskişehir , Toulouse maçına filan bakarsan görürsün. Sonra taktikte oynamalar yaptım defans çizgisini biraz geriye çektim biraz daha dengeli oldu hocam
Hocam çok iyi kura çekmişiz diğer turdaki olasi rakipler kimler
Sion'un kadroyu koyabilcen mi merak ettim.Grup kolaymış ama 1. çıkmışlar.
Real Sociedad sana hediye vermiş resmen bravo onlaraHeralde elektirik kesilince yaptıkları şeyi ödediler sana ligdede iyi gurum Sionu yenersin bence çok da zor değil müthiş kura diyebiliriz . .
![]()
Seninkiler kesin yol izliyor ya maç bizi alır ya biz maçı : )
...
Hocam stadı büyütmüşsünüz. Yeni başarılar vesile olur inşallah.Avrupada ve Türkiyede tam gaz gidiyoruz. Avrupada Sionu eleriz. Ufukta yarı final gözüküyor.
Kayseri Erciyes'e bak sen hangi ara kazandı kupayı : )
...