1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: TSP deki ilk günlerimiz

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

ben ilk geldiğimde ilk üye bendim o yüzden aval aval bakıyordum sağıma soluma nerde bu üyeler dedim bir baktım 60bin tanecik oluvermişler
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by Vieri
    ben ilk geldiğimde ilk üye bendim o yüzden aval aval bakıyordum sağıma soluma nerde bu üyeler dedim bir baktım 60bin tanecik oluvermişler
    abi gurur verici birşey olsa gerek ya...ama kazıdınız tırnağınızla helal olsun...

ben ilk girdiğimde hırs yapmıştım mesaj sayımı arttırmak için.bi konu açtım ardarda 10 tane de mesaj attım hehehe=) konudan çıktım bi baktım yine mesaj sayım 2...konu kitlenmiş mesajlarım silinmiş falan=)=)

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Mustafa Budak View Post
    mukemmelsin abi koptum valla
    ben ilk girdiimde tam hatirlamiyom 6-7 sene onceydi cm00-01 tr spiker vardi onu indirdim.. onur atilgan in sitesinden sonra burayi buldum baktim resmi site fln yaziyo dedim ben urayayim buraya arasira iste ogun bu gundur ugruyos buraya

Mesaj Yetkileri