garez0066: Regen altyapından mı çıktı yoksa gözlemci falan sen mi buldun ?
Ben buldum. Fm 12'deyken hoffenheim'ı çalıştırdım. Almanların alt yapısı çok iyi. Sürekli oraların alt yapılarını takip ederim. Bir iki tane daha var 4.5 5 yıldız fakat bu en iyisi.

mpaker66: sağ bek çalıştırıp heba etme çocugu ortasaha çalıştır bence önce güç sonra pas çalıştır.

SteveScarlett:Bencede sağ bek çalıştırma, Ön liberolu taktik kullanıyorsan kesinlikle o pozisyonun gerektirdiği özelliklere yüklen ama önceliğin güç olmalı.
Bir maçta sağbek olarak oynattım mecburiyetten çok iyi performans gösterdi. Öncelikli olarak orta saha olarak düşüneceğim. Sağ bekte oynayabilecek 3 oyuncum var. Güç antremanı veriyorum. Mental açıdan da tecrübeli bir oyuncudan yardım isteyeceğim.

himone: Ben böyle adamları direk oynatmaya başlarım. Sakın 1-2 yıl beklemek gibi bir şey yapma, senede 15-20 maç arası oynat.

lakin1907: Kesinlikle her 3maçtan birinde ilk onbir oynat, ilk üzerine eğilmen gereken şeyler dayanıklılık ve güç, DMC ve MC olarak mükemmel bir oyuncu olabilir.
Son 2 haftadır oynatıyorum maçlarda. Sonradan sokuyorum oyuna. İlk 11'de oynattığım zamanlarda da hiç sırıtmadı. Fiziğini geliştirmeye çalışacağım 17 yaşına kadar. Sonrasında da teknik özelliklere geçeceğim. MC olarak eğitip savaşçı ortasaha olarak oynatmayı da düşündüm.