1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Bu adama ne antremanı vereyim? Vermesem de olur mu?

Question Bu adama ne antremanı vereyim? Vermesem de olur mu?

Tam olarak hangi bölgeye yoğunlaşayım bilemedim. Kendi şu haliyle bile ilk 11'de oynatırım. Orta saha göbek olarak mı eğitsem bilemedim.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İlk güç çalıştır daha yaşı genç iyi gelişir. Sonra Pas ve markaj çalıştırırsın. İlerleyen zamanlarda mentali iyi olan bir oyuncudan da mental özellikler kaparsa top kapma özelliğininde üzerine gidersin.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Çok iyi bir sağ bek olacak bu çocuk.Bence sağ bek üzerinde dur.DÜnyanın en iyi sağ beklerinden olabilir.Bek için gerekli olan özelliklere yüklenmeni tavsiye ediyorum.

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    İlk güç çalıştır daha yaşı genç iyi gelişir. Sonra Pas ve markaj çalıştırırsın. İlerleyen zamanlarda mentali iyi olan bir oyuncudan da mental özellikler kaparsa top kapma özelliğininde üzerine gidersin.

Antremanları çok iyi. Bütün özellikleri yükselişte. Arada ilk 11'de de şans vermeyi düşünüyorum tecrübe açısından. Ön libero antremanı veriyordum ama tavsiyenizi dikkate alıp güç antremanına yoğunlaşıyorum. Mudingayi var elimde tecrübeli o da mental yönden destek olursa muhteşem bir oyuncu olacağını tahmin ediyorum.

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Çok iyi bir sağ bek olacak bu çocuk.Bence sağ bek üzerinde dur.DÜnyanın en iyi sağ beklerinden olabilir.Bek için gerekli olan özelliklere yüklenmeni tavsiye ediyorum.
    O zaman güç, dribbling ve crossing antremanları vereyim. Benim de aklıma geldi sağ bek olarak yetiştirmek. Ön liberoda mudingayi ve kara iş görür sanırım.

Regen altyapından mı çıktı yoksa gözlemci falan sen mi buldun ?

resmen ağzım sulandı herife bak yahu ben 15 yaşındayken ayakta zor duruyodum

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

sağ bek çalıştırıp heba etme çocugu ortasaha çalıştır bence önce güç sonra pas çalıştır.

Bencede sağ bek çalıştırma, Ön liberolu taktik kullanıyorsan kesinlikle o pozisyonun gerektirdiği özelliklere yüklen ama önceliğin güç olmalı.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben böyle adamları direk oynatmaya başlarım. Sakın 1-2 yıl beklemek gibi bir şey yapma, senede 15-20 maç arası oynat.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kesinlikle her 3maçtan birinde ilk onbir oynat, ilk üzerine eğilmen gereken şeyler dayanıklılık ve güç, DMC ve MC olarak mükemmel bir oyuncu olabilir.

garez0066: Regen altyapından mı çıktı yoksa gözlemci falan sen mi buldun ?
    Ben buldum. Fm 12'deyken hoffenheim'ı çalıştırdım. Almanların alt yapısı çok iyi. Sürekli oraların alt yapılarını takip ederim. Bir iki tane daha var 4.5 5 yıldız fakat bu en iyisi.

mpaker66: sağ bek çalıştırıp heba etme çocugu ortasaha çalıştır bence önce güç sonra pas çalıştır.

SteveScarlett:Bencede sağ bek çalıştırma, Ön liberolu taktik kullanıyorsan kesinlikle o pozisyonun gerektirdiği özelliklere yüklen ama önceliğin güç olmalı.
    Bir maçta sağbek olarak oynattım mecburiyetten çok iyi performans gösterdi. Öncelikli olarak orta saha olarak düşüneceğim. Sağ bekte oynayabilecek 3 oyuncum var. Güç antremanı veriyorum. Mental açıdan da tecrübeli bir oyuncudan yardım isteyeceğim.

himone: Ben böyle adamları direk oynatmaya başlarım. Sakın 1-2 yıl beklemek gibi bir şey yapma, senede 15-20 maç arası oynat.

lakin1907: Kesinlikle her 3maçtan birinde ilk onbir oynat, ilk üzerine eğilmen gereken şeyler dayanıklılık ve güç, DMC ve MC olarak mükemmel bir oyuncu olabilir.
    Son 2 haftadır oynatıyorum maçlarda. Sonradan sokuyorum oyuna. İlk 11'de oynattığım zamanlarda da hiç sırıtmadı. Fiziğini geliştirmeye çalışacağım 17 yaşına kadar. Sonrasında da teknik özelliklere geçeceğim. MC olarak eğitip savaşçı ortasaha olarak oynatmayı da düşündüm.

Tutoring yaptırmadan önce kişiliğine bir bak. Elemanda 19 kararlılık var, 15 yaşında böyle profile sahip olduğuna göre gizli kişilik özellikleri de oldukça yukarıdadır. Yanlış bir eğitmen verirsen düşüşüne sebep olursun.

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Tutoring yaptırmadan önce kişiliğine bir bak. Elemanda 19 kararlılık var, 15 yaşında böyle profile sahip olduğuna göre gizli kişilik özellikleri de oldukça yukarıdadır. Yanlış bir eğitmen verirsen düşüşüne sebep olursun.

Kişilik: Kararlı
    Medya Tutum Tarzı: Değişken

Gizli kişilik özellikleri derken?

profesyonellik, hırs, sportmenlik, baskılara direnme vs. vs.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben böyle futbolculara tutoring yaptırmayı daha önce birkaç kez denedim ama hep başarısız oldum. Artık kararlılığı 16 ve üstü adamlara tutoring yaptırmıyorum. Bence yaptrmaya da gerek yok. Adamı kendin çok iyi geliştirebilirsin.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence öncelikle oyuncuyla profesyonel sözleşme imzala
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

dribling+güç = şıvaynşıtayger, kesinlikle orta saha yap

Quote Originally Posted by Smal View Post
    dribling+güç = şıvaynşıtayger, kesinlikle orta saha yap
    güç, pas düşünüyordum ben aslında. güç en az kaç olsun onu da bilmiyorum. 15 16 da bıraksam mı yoksa 20'ye tamamlasam mı?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Tunguska1907 View Post
    güç, pas düşünüyordum ben aslında. güç en az kaç olsun onu da bilmiyorum. 15 16 da bıraksam mı yoksa 20'ye tamamlasam mı?
    Güç en fazla 13e kadar falan çıkar fazla zorlama.

Mesaj Yetkileri