Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 213 sonuç

Konu: Aykut Kocaman İstifasını Geri Çekti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok sağlam transferler ile ikna edilmiştir bence. Oyuncuların söz verme muhabbeti daha önce de olmuştu, pek inandırıcı değil. Taraftar Alex gidince asarız keseriz modundaydı 2 galibiyetle çok yumuşak geçildi. Şimdi devre arası, üst düzey transfer ile yine atlatılabilir bu süreç.

Kaka haberleri de çok mantıklı geliyor, Fatih Terim istiyorum demiş, aylarca konusu geçmişken şimdi Aziz Yıldırım parayı basıp alabilir. Bir taşla 2 kuş vurmuş olur, hem üst düzey oyuncu hem de rakibine transfer çalımı.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Baya üst düzey olmalı kanımca.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Hahaha hep aynı şeyler işte Aziz Yıldırım da aynı şeyi yapmıştı.. Bu da ülkemizde futbolun nasıl rezil yönetildiğinin bi göstergesi daha..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Çok sağlam transferler ile ikna edilmiştir bence. Oyuncuların söz verme muhabbeti daha önce de olmuştu, pek inandırıcı değil. Taraftar Alex gidince asarız keseriz modundaydı 2 galibiyetle çok yumuşak geçildi. Şimdi devre arası, üst düzey transfer ile yine atlatılabilir bu süreç.

Kaka haberleri de çok mantıklı geliyor, Fatih Terim istiyorum demiş, aylarca konusu geçmişken şimdi Aziz Yıldırım parayı basıp alabilir. Bir taşla 2 kuş vurmuş olur, hem üst düzey oyuncu hem de rakibine transfer çalımı.
    Kaka değil de Ardayı koparsın gelsin. ama zor avrupadan dönmesi Arda'nın.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Ali yalnız sana söylemiyorum genel olarak soruyorum; Herkes başkan gitsin de gitsin diyor , nedeni ne ? bir şey oldu da ben mi bilmiyorum ?
    Sence kalmalı mı? Ben artık Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye katkı sağlayacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman'ın ağzından kesin bir ifade çıkmadıkça net söylemlerde bulunmak istemiyorum ama şu bilinmeli ki şuan rezil ve komik bir durumdayız.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Aykut Kocaman'ın ağzından kesin bir ifade çıkmadıkça net söylemlerde bulunmak istemiyorum ama şu bilinmeli ki şuan rezil ve komik bir durumdayız.
    Aynı şeyi söylemek istiyorum da tepki alırım diye sustum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kaka değil de Ardayı koparsın gelsin. ama zor avrupadan dönmesi Arda'nın.
    Avrupa'dan dönmesinin dışında da Fenerbahçe'ye gelmesi zor bence. Hele çok iyi durumda değilken, iç karışıklıklarla boğuşurken.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Sence kalmalı mı? Ben artık Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye katkı sağlayacağını düşünmüyorum.
    yerine geçecek isme bağlı diyim. Ali Koç gibi bir isim olmazsa Aziz Yıldırım ile devam edilmesini isterim. Hakkımızın yendiği bu dönemlerde Aziz Yıldırım gibi biri korur anca.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Avrupa'dan dönmesinin dışında da Fenerbahçe'ye gelmesi zor bence. Hele çok iyi durumda değilken, iç karışıklıklarla boğuşurken.
    Arda'nın Galatasaraylılığını sorgulayacak durumda değilim ama bana kalırsa Arda Fenerbahçe'ye gelmeyecek bir isim değil, avrupada olması ve formda olması işi zorlaştırır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    neden İbrahim ? istifa edip , geri almak rezil ve komik bir durum mu oluşturuyor ?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ali yalnız sana söylemiyorum genel olarak soruyorum; Herkes başkan gitsin de gitsin diyor , nedeni ne ? bir şey oldu da ben mi bilmiyorum ?
    bence sebebi şu zamanında istifa etti ve geri döndü o gün de dedi ki biz 3 sene üst üste şampiyon olacağız sözü veriyorum dedi herkes bir beklenti içine girdi ilk sezon şampiyon olamadılar o sözden sonra 2 sezonda galatasaray kötüydü favoriler fenerbahçe ve puan olarak önce olan trabzonspordu
    2 sezon üst üste başarısız olmamak için yasal olmayan şeylere başvurdu ve bu açığa çıktı sonuç olarak yargının kararıyla hapse girdi çıktıktan sonrasına gelince de her seferinde duygu sömürüsü yaptı bence bu olayları kullanıp bizi bitirmek istiyorlar diyerek vs diyerek de ortamı germiştir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    bence sebebi şu zamanında istifa etti ve geri döndü o gün de dedi ki biz 3 sene üst üste şampiyon olacağız sözü veriyorum dedi herkes bir beklenti içine girdi ilk sezon şampiyon olamadılar o sözden sonra 2 sezonda galatasaray kötüydü favoriler fenerbahçe ve puan olarak önce olan trabzonspordu
    2 sezon üst üste başarısız olmamak için yasal olmayan şeylere başvurdu ve bu açığa çıktı sonuç olarak yargının kararıyla hapse girdi çıktıktan sonrasına gelince de her seferinde duygu sömürüsü yaptı bence bu olayları kullanıp bizi bitirmek istiyorlar diyerek vs diyerek de ortamı germiştir
    bu mesaja cevap vermemi beklemiyorsun heralde.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

bu mesaja cevap vermemi beklemiyorsun heralde.
    bu benim düşüncem aksini düşünüyorsanız saygı duyarım

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Senaryo yazsan iyi dizi çıkar he bu işi girmelisin bence 2 dakikada yazılan senaryoya bak
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

neden İbrahim ? istifa edip , geri almak rezil ve komik bir durum mu oluşturuyor ?
    Aykut Kocaman için demedim, Fenerbahçe için rezil ve komik bir durum ortada dedim, ne bu böyle Fenerabahçe Çadır Tiyatrosu mu ? Aziz Yıldırım kendi söyledi 3-4 defa istifa etti ama biz onu destekliyoruz ve bırakmıyoruz diye, yahu bir adam kafasında bir işi silmişse ve bitirmişse uzatmanın mantığı ne ? Bu saatten sonra hangi istek ve heyecanla bu göreve devam edecek ?

Aziz Yıldırım transfere gitmişmiş, yıldız oyuncu getirecekmiş ve her şey güzel olacakmış, bu kadar mı keriziz yahu, resmen insanın aklıyla dalga geçiyorlar. Bu durum bizim için rezaletten öte değil, rakipler için sadece komedi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Çocuk oyuncağı mı bu iş arkadaş, kandırdım mı diyecek yani ne şimdi bu ?

Hayır, oyuncular da iki yüzlü madem bu kadar istiyorsun oynayacaksın o zaman.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Senaryo yazsan iyi dizi çıkar he bu işi girmelisin bence 2 dakikada yazılan senaryoya bak
    son 5 sezonda fenerbahçenin şampiyonluk sayısı?
    Kadro maliyetleri?
    Avrupadaki başarılar?

şunları biliyorsanız yazar mısınız

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Cocuk oyuncagina dondu bu is .Cocuklar der ya kustum banane oynamiyacagim sonra 2-3 arkadasi gider ikna eder sonra barisip oynamaya devame derler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Abartmayın. Sanki istifası kabul edilmeyen tek adam Aykut Kocaman..

Bence devam kararı yanlış, daha fazla yıpranacak. Üzerinde daha çok baskı olacak. Ancak tüm bu olumsuzluklara da cevap verebilirse bir kez daha gözümde büyüyecek..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Abartmayın. Sanki istifası kabul edilmeyen tek adam Aykut Kocaman..

Bence devam kararı yanlış, daha fazla yıpranacak. Üzerinde daha çok baskı olacak. Ancak tüm bu olumsuzluklara da cevap verebilirse bir kez daha gözümde büyüyecek..
    Madem geri donme ihtimalin vardi istifani basin onunde degil Baskanina karsi yapacaksin.Mustafa Denizli istifasinda oylemi oldu? YD de ikna etti.Biraz yapmacik geliyor insana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Mustafa Denizli öyle yaptı diye herkesin de öyle yapması gerekmiyor ki..
    Kaldı ki bu kendisinin yanılmıyorsam 3. kez istifa girişimi ancak diğer ikisinde direk Aziz Yıldırım'a söyledi ve hep geri çevrildi. Bu kez kesin diye düşünerek haber vermeden basına açıkladı ancak yine kabul edilmedi..

Neden nasıl tartışılır geri dönüşü.. Ancak çok abartmayın diyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Mustafa Denizli öyle yaptı diye herkesin de öyle yapması gerekmiyor ki..
    Kaldı ki bu kendisinin yanılmıyorsam 3. kez istifa girişimi ancak diğer ikisinde direk Aziz Yıldırım'a söyledi ve hep geri çevrildi. Bu kez kesin diye düşünerek haber vermeden basına açıkladı ancak yine kabul edilmedi..

Neden nasıl tartışılır geri dönüşü.. Ancak çok abartmayın diyorum.
    Dogru olan Mustafa Denizlinin seklidir.Aykut Kocamanin yaptigi taraftara oynamaktir diye dusunuyorum.Kaldiki basarisiz sayilmazda Avrupada grup 1. olarak cikmis kendi liginde sampiyon olma umidi bitmeyen bir takim teknik direktoru niye istifa eder anlamiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Dogru olan Mustafa Denizlinin seklidir.Aykut Kocamanin yaptigi taraftara oynamaktir diye dusunuyorum.Kaldiki basarisiz sayilmazda Avrupada grup 1. olarak cikmis kendi liginde sampiyon olma umidi bitmeyen bir takim teknik direktoru niye istifa eder anlamiyorum.
    Ah yazdığımın kalan kısmını da okusaydın, tekrar yazayım.. Aykut Kocaman daha önce 2 kez aziz Yıldırım'a sundu istifasını ancak kabul edilmedi zaten.. Bu kez Aziz Yıldırım'ın ve futbolcuların da elini kolunu bağlamak için böyle bir yolu seçmiş olabilir.. Fakat açıkçası futbolcuların bu tepkisine ben bile çok şaşırdım..

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Valla devam ederlerse kimi transfer ederse etsinler artık eskisi gibi olmaz, bir kez sarsıldı yer. Bu sene bu haliyle ne Avrupa'da ne de Türkiye'de hiç bir şey yapamaz bu takım. Takımın mantelitesi ve en az yarısının değişmesi gerekiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ah yazdığımın kalan kısmını da okusaydın, tekrar yazayım.. Aykut Kocaman daha önce 2 kez aziz Yıldırım'a sundu istifasını ancak kabul edilmedi zaten.. Bu kez Aziz Yıldırım'ın ve futbolcuların da elini kolunu bağlamak için böyle bir yolu seçmiş olabilir.. Fakat açıkçası futbolcuların bu tepkisine ben bile çok şaşırdım..
    Bu adam tazminat odeyip gidemiyormu ?Aziz Yildirimin keyfini bekleyecek degil sanirim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bu adam tazminat odeyip gidemiyormu ?Aziz Yildirimin keyfini bekleyecek degil sanirim.
    size mi kaldı yahu , bu adamların arasında bir dostluk bağı var , tazminatı mı öder giderim mi diyecek ? Aykut Kocaman'dan böyle bir hareket beklemek komik.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Arkadaşlarla trabzon gs maçını izlemeye gittim geldim ve korktuğum olmuş.
    Koskoca Fenerbahçe yi rezil ettiniz.
    Aziz Yıldırım bu ego ile yeni Demirören vakasına doğru gidiyor.

Nesil
    2006

Tazminata gerek yok, notere giderek bu işi halledebilir. Sözleşmesinde erken bırakması durumunda ödeyeceği para ibareside yok ise tek kuruş ödemeden gidebilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

size mi kaldı yahu , bu adamların arasında bir dostluk bağı var , tazminatı mı öder giderim mi diyecek ? Aykut Kocaman'dan böyle bir hareket beklemek komik.
    Muhammed şimdi adımız gibi biliyoruz ki öyle değil o iş. Aziz Yıldırım daha önce kendi yaptığını bu sefer Aykut Kocaman'a yaptırdı. Mağlubiyet gündemini dağıtmak amacıyla yapılmış bir hareket olduğu açık.

Bak gazetelere 2 gündür Karabük galibiyetini mi yazıyolar, istifayı mı? Kimse inanmak istemiyor fakat açık seçiktir ki Aziz Yıldırım > Tüm Fenerbahçe. O ne derse o oluyor takımda..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Muhammed şimdi adımız gibi biliyoruz ki öyle değil o iş. Aziz Yıldırım daha önce kendi yaptığını bu sefer Aykut Kocaman'a yaptırdı. Mağlubiyet gündemini dağıtmak amacıyla yapılmış bir hareket olduğu açık.

Bak gazetelere 2 gündür Karabük galibiyetini mi yazıyolar, istifayı mı? Kimse inanmak istemiyor fakat açık seçiktir ki Aziz Yıldırım > Tüm Fenerbahçe. O ne derse o oluyor takımda..
    Çağdaş herkesi dediğin bu oyuna alet edebilirsin ama Aykut Kocaman'ı asla.

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri