1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Takımların birden bire düşüşe geçmesi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Tunguska1907 View Post
    Aynı sıkıntı bende de oldu. Taktiği değiştirdim, dizilişte değişiklikler yaptım, antreman programında değişiklikler yaptım ve bir kaç yeni antrenör getirdim şimdilik iyi gidiyorum. Çok zor yeniliyorum hatta. Ayrıca takım konuşması da önemli. Uzun süre kötü performans gösteren oyuncularınla özel görüşme yap. Tehdit et. Seni satılık listesine koyarım gibi. Ademilson gol orucuna girmişti. Onu bu şekilde uyardıktan sonra gol atmaya başladı yavaştan.
    3 değişik taktik kullanıyorum ve 3'ünü de denedim sonuç vermedi. Kötü oynayan oyuncular ile genelde maç sonları özel görüşme yapıyorum, moralleri düzeliyorum ama yok yok yok. Neyse ki playofflara kaldık. Toparladık gibi ama böyle çok sağlam bi tökezleme dönemi geçirdik. Anlam veremedim.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    3 değişik taktik kullanıyorum ve 3'ünü de denedim sonuç vermedi. Kötü oynayan oyuncular ile genelde maç sonları özel görüşme yapıyorum, moralleri düzeliyorum ama yok yok yok. Neyse ki playofflara kaldık. Toparladık gibi ama böyle çok sağlam bi tökezleme dönemi geçirdik. Anlam veremedim.
    Dirençleri zayıftır büyük ihtimal. Sonuçta alt ligdesin. Oyuncuların kalitesi ortada. Yani hem mental hem de fiziki açıdan zayıf oluyorlar genelde. Muhtemelen bunun baskısını yaşıyorlardır. Maç takvimi de sıkışık ise kondisyon olarak da zayıflamış olabilirler.

Mesaj Yetkileri