Pana'yı geçeriz,belli bir itibar derecesi var.![]()
Pana'yı geçeriz,belli bir itibar derecesi var.![]()
Süper transferler,Pana maçı ise şahane !
Arkadaşlar panathinaikos maçı sonrası bir karar verdim bunu sizinle paylaşmam lazım. Her ne kadar transferler iyi olsa , antremana çok özen göstersem ya da diğer şeylere dikkat etsem de başarıdaki en büyük katkı taktikteydi. panathinaikos maçı sonrası artık fazla abartı olduğu için taktiğimi değiştirmeye karar verdim. 4-4-2 den 4-3-3 e geçcem. Tamamen farklı bir taktik ve talimatlar olacak. İlk başlarda zorlancağım takımın alışması filan zor olacak. Bunu belirtmek istedim. Sonra takım kötü sonuçlar alınca vay efendim öyle oldu şöyle oldu denilmesin![]()
3. Ön Eleme Turu 2. Maç
Yeni taktikle çıktığımız ilk maçta rakibimiz sahamızdan dolayı pas bile yapamadılar. Top bizdeydi
Geçen yıl yenilmeden elendiğimiz , Geçen yılın Yarı Finalisti leverkusen eleme turunda bu sefer rakibimiz oluyor
![]()
Geçeriz Leverkuseni.![]()
Bu yıl Türkiye Liginde yapılan transferler
![]()
Hazırlık maçlarımız ve bundan sonra ki fixtürümüz. Hiç dost canlısı değiller kendileri
![]()
Fenerbahçe maçını kayıpsız atlatabilirsen, iyi bir seri yakalayabilirsin.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
1. Hafta
Çok güzel bir zaferdi. Maçın başında Olsen in sağdan içeri girmesiyle ilk golü bulduk ama direk cevap verdiler. Ruiz sahneye çıktı kaleciyle karşı karşıyaken yerden çok güzel vurdu ve golü attı , 2. yarı da ruiz bu sefer soldan yapılan ortaya kafa vurdu ve sonuç 3-1 oldu. Son golü de karnerden Robin Yaçın attı ve sonucu belirledi
ligde galibiyete £410B beraberliğe ise £250B veriliyor. Gayet iyi paralar
Eleme 1. Maç
Adamlar ezdi bizi![]()
Yeni sezonda başarılar hocam gayet iyi başlamışız
2. Hafta
evimizde çok iyi bir galibiyet alıyoruz
3300 kombine satıyoruz ve £265B kar elde ediyoruz
![]()
Kariyerimin 300. maçına çıkacağım. Bu daha kolay bir rakibe karşı olsaydı iyiydi
![]()