Anlaştık...Vincken Orta alanın sağında görev alacak.Daha çok açık oyuncusu ama antremanlarda geliştirecek artık...
![]()
3 yıla kadar UEFA Avrupa Ligini kazanır
5 yıla kadar Şampiyonlar Ligini kazanır
Avrupa kupalarına katılsa da çeyrek finalden öteye gidemez
10 yılda 3-4 kez kupa kaldırır
Kolay kolay gidemez,gitse de gruplardan öteye geçemez
Önümüzdeki 3 yıl boşa hayal kurmasın,gidemez.
Anlaştık...Vincken Orta alanın sağında görev alacak.Daha çok açık oyuncusu ama antremanlarda geliştirecek artık...
![]()
Saha dışında çirkefliğe başlayalım da gerginlik belki bize yarar
![]()
ilk devre 1-0 geride kapattık...
Adamlar iyice sertleştirdiler oyunu...3 sakatım var sahada ve birini dışarı almak zorunda kaldım
AYIP!!!
Atletico ayıp etmiş hocamKariyer her serideki olduğu gibi heyecanlı bir şekilde devam ediyor geriside gelir umarım hocam
![]()
malatyAdana!
acımasız A.Madrid ayıp yahuukadro zaten dar
Bilic'i sevmemenin bedeli![]()
Mahamat ve Carmona hadi neyse ama defansta Dyakov ve oyun kurucum Villanueva çok büyük kayıp...
Hocam ilgiyle takip ediyorum , oylamada ilk 6 dedim hadi görelim sizi![]()
İlk 6 da olabilir ilk 10 da ama işte kadro dar. Sakatlar baş ağrıtabilir önümüzdeki maçlarda... Okulda olunca kariyeri açmıyorumGeceleri devam edebiliyoruz sadece... Ama yarıyıl tatilinde sanırım 4-5 sezon ilerleriz...
![]()
Ben de sizin sayenizde Lecce'yi aldım , bu arada o da sarı-kırmızı,![]()
İlk sezon şampiyon oldum ama kadro çok yaşlıbu sezon revizyona girecem ,hocam sizin antrenör sayınız kaç ? bende 6 taneye izin veriyor yönetim artırmıyor sayıyı.
İlk 3 demişim hocam pardonFazla gaza gelmişim demekki
Hocam sen misin maç öncesinde gergin ortam yaratan.. Sakatlıklar kötü olmuş Madrid'i eliyorduk yoksa
Off sakatlıklar çok kötü oldu ayıp bee At.Madrid .
Biraz devam edelim diyorum ama IPMAN var yaw tv deizleyesim de var onu
Herkese merhabalar...
2 sene sonra foruma girme sebebim olabilir bu kariyer.Başarılar abi.
haydi hasan abi, ilk 6 tahminimde yüzümü kara çıkarma
sakatlarımız...Hepsi de ilk 11
![]()
Rakip kaleci çok iyi maç çıkardı.Eksiklerden dolayı oyunda bir türlü net pozisyonlara giremedik.Diğer şutları da kaleci çok iyi karşıladı.Yapacak birşey yok
![]()
Çok zorlandıgımız maçta M'Passi'nin golüyle 3 puanı aldık.Özellikle Villanueva'nın eksiği çok etkiliyor.Şutlarımızın sayısı çok olabilir,net gol fırsatına giremiyoruz...
![]()
Antrenör sayısı sorulmuştu..Buyrun size çalışanların sayısı,iş güvenimiz ve devam etmekte olan projeler...
![]()
Carmona,Kessany ve Dyakov takımla birlikte çalışmalara başladılar...
bu kez de diğer stoper sakatlandı
![]()
Gözlem mesafesi sadece kıta ile sınırlı. Bunu genişletelim dedik ama kabul görmedi
![]()
4. sıradaki Levante deplasmanına gideceğiz...