Galatasaray 1 - Karsspor 0 Dakika 16 Kerem Canlı
Galatasaray 1 - Karsspor 0 Dakika 16 Kerem Canlı
Fikstür avantajını iyi kullanman gerek
Puan kaybına tahammülümüz yok !![]()
Avrupayı boş ver hocam ligi alman lazım artık öne de geçmişsin puan olarak bu avantajı iyi kullanman lazım![]()
hocam şu stadı yeşillendir artıkyıl olmuş 2020
![]()
![]()
![]()
![]()
başarılar kardeşim (: geçmiş yıllarda bal liginden takım almıştım ne denli zor oldugunu bilirim iyi iş cıkarmıssın (:
Hocam Çok iyisindevam
bu sene Karssporumuz Şampiyon ben şimdeden organizasyonu hazırlamaya başlıyorum Kent meydanında
![]()
Büyük takımlara karşı iyi oynuyoruz ciddiye alıyoruz ama umarım diğer takımları küçümsemeyiz
Galatasaray ın kaybettiği kadar puan kaybetsem olmaz mı ?
Bakalım takım buraya kadar getirip batırcak mı işi
Stadın yapılmasına az kaldı , haziran ayında tamamlanıyor artık bizimde yeşil bir stadyumumuz olacak![]()
Zor kısımları atlattık artık şimdi meyveleri toplama zamanı
Yine meşalenle seni meydanda görmek istiyorum![]()
![]()
![]()
kornerden nasıl gol attırdın hemde 2 tane![]()
Galatasaray musallat olmuş her yere .
Avrupadan elenmene birşey diyemem ama Gs galibiyeti ligde süper olmuş ve fark 1 e indi. Şimdide lideriz 1 puanla bu fixtur avantajını iyi kullan Şampiyon ol hadi bekliyoruz![]()
Hocam butun organızasyon hazırŞampiyonluk geldıgı vakıt
Arab şehlerinin Rus milyarderlerinin bile yapamıyacağı bir Gösteri yapıcaz
Kars deyimi yerindeyse yıkılıcak
Tüm dünya Karssporu Konuşucak
![]()
6 pasın oraya doğru açtırıyorum kim vurursa artık
Serilerini bozmaya çalışıyoruz az kaldı
Avrupadan elenmem bana yaradı , lige konsantre olduk artık Galatasaray ın zaten fixtürü zor bir de Avrupa maçları var
Sen böyle şeyleri daha önceden yapcağını niye söylemedin daha önce şampiyon olurdum![]()
Şampiyonluk Geliyooooor![]()
son 2 hafta hocam bu saatten sonra kaptırırsan şampiyonluğu yazık olur bütün sezona ona göre ölümüne oyna son maçları![]()
fixtüre göre antep-bjk senin ise akhisar göztepe çok rahat ipi göğüslersin panikleme 2 maç 4 puan yetiyo zaten şimdi onlar düşünsün (: