Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 137 sonuç

Konu: Şampiyonlar Liginin Yeni Küçük Devi Worksop [8.Sezon]

Yarına kadar dayanamadım bir kaç maç yapayım diye girdim oyuna.

Güçlü rakibimize karşı maçın başında kadromuza yeni katılan genç kalecimizin hatasından ötürü yediğimiz gol ile başladık maça. Beraberliği yakaladık ve sonraki dakikalarda fırsatlarımız da oldu ama değerlendiremeyince son dakikalarda korner sonucu oluşan karambolde golü yiyerek yenildik.

Yine Ligin güçlü ekiplerinden birine karşı oynadık. Ve yine maçın başında genç kalecimizin hatasıyla mağlup duruma düştük. Takımın kalanı golden sonra toparlanamadı ve ilk yarı kötü oynadık. Devre arasında fırça çektim hepsine ikinci yarı başlarken toparladılar gibi gol de bulduk ama maçı kazanamadık. Bu yıl biraz zor geçecek. Eski kalecimize sözleşme imzalatamamanın zararlarını görüyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

lige giriş hem sonuçlar hemde istatisliksel olarak pek iç açıcı olmamış

Quote Originally Posted by entolik View Post
    lige giriş hem sonuçlar hemde istatisliksel olarak pek iç açıcı olmamış
    Hocam rakiplerin kadrolar güçlü. İlk maçı şampiyonluğun en büyük adayıyla ikinci maçı da kesin play-off oynayacak denilen takıma karşı oynadık.

Worksop gençleri güzel bir galibiyete imza atıyor ve yeni çıktıkları Blue Square Bet Premier Liginde 3 puanla tanışıyor. Maçta güzel oynadık. Girdiğimiz pozisyonlardan da faydalandık. İnşallah bu galibiyetle yeni çıktığımız ligde daha fazla galibiyet almaya başlarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezona fena başlamamışsın en azından takım gol yollarında sıkıntı çekmiyor izlenimi veriyor, sezon uzun bol şanslar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Arkadaşlar sizlere bir iyi bir de kötü haberim var.

Gece uyku tutmayınca başladığım sezonu sabaha kadar bitirdim.

Kötü haberi vermiş oldum. Şimdi iyisi geliyor.

Sezon açıldığında oyuncularım maçlarda çok istikrarlı bir görüntü çizememişti. Kendileriyle yaptığım bir toplantıda oyuncularımın toparlanmasını istedim. Ayrıca daha çekingen bir futbol oynayacak şekilde ayarladığım taktiğimizi yine geçen sezon ki gibi saldırgan futbola çevirdim, ya herro ya merro olacağım diyerekten. Toplantı ve taktik değişikliği sonrası evimizde oynadığımız 2 maçta 3 puan aldık. Bunun üzerine devamlı takım toplantısı yapılamayacağından her maç öncesi tek tek görüşebildiğim tüm oyuncularımla görüştüm. Gerektikçe ikaz veya övgü ile morallerini üst düzeyde tutmaya çalışırken puan yada puanlar almaya çalıştım. Ligin son 8 haftası baya bir çekişmeli geçti. 3 takım aynı puanda lider girdik. Arkamızdaki takım ise 1 puan gerimizdeydi. Bu dönem sırasında biz galip geldiğimizde rakiplerimizde galip geliyordu. Biz kaybettiğimizde onlarda kaybediyordu. Biz berabere kaldığımızda onlarda kalıyordu. Yani tam anlamıyla kader ağlarını bizim için örüyor gibiydi. Sonunda sezonun bitimine 2 maç kala 1 puan fark ile lider olduk ve oradan da şampiyonluğu yine biraz şans ile aldık kopardık.

Sezon başında maçlarda tecrübesizliğiyle rakiplere baya bir gol hediye eden genç kalecim ise oynadıkça ısındı hatta ortalığı yaktı kavurdu. Tam 17 maçta gol yemeyerek ligdeki bu alanda en iyi 3.kaleci olmayı başardı.

Hucüm hattımda oynadıkça asıldı ve ligdeki en çok gol atan 2.takım olmayı başardık. Ayrıca attığımız ve yediğimiz goller sayesinde en iyi averaja sahip takım olmayı da başardık.

16 şar gol atan as forvetlerim ve 13 gol atan yedek forvetim belki gol krallığı yarışında bulunmadılar ama bu genç yaşlarında(yaş ortalamaları 22) takımın gol yükünü sırtlamaları sevindirici.

Sezonun kısaca özeti yukardaki gibidir. Bu arada eski başkanımızı uğurladık. Kendisinin cimri olduğunu düşündüğümüzden uğurlarken zil takıp oynadığımız başkanı ise şimdi mumla arıyoruz. Boşuna dememişler gelen gideni aratır diye. Takıma maddi katkıda bulunacağını vaad ederek seçilen yeni başkanımız çok sinsi çıktı. Herhangi bir maddi kaynak sağlamak bir yana dursun elimizdeki oyuncuları satarak gelir elde etmeyi hedefliyor açık gözlü adam. Bu adamdan çekeceğim var kısacası.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hocam yine uçmuşsun
    Neyse 1. olarak çıkmışsın tebrik ederim

Üst lige çıkmak tam anlamıyla kabus oldu bana arkadaşlar. Takım otomatikman profesyonel statüye döndürüldü. Herhangi bir maddi gelir girişi de olmadı. Yeni başkan tam cimrinin önde gideni; küme düşmemeye de üst sıralara oynamaya da aynı maaş bütçesini ve transfer bütçesini veriyor kendisi. Transfer olarak part time sözleşmesi olan oyuncuların çoğunun sözleşmesini full time yapmam sebebi ile var olmayan bir maaş bütçesinden ötürü çok kötü geçti. Takımdaki sakat ve cezalı durumları için ihtiyacım olan bir çok kişi ile yolları ayırmak zorunda kaldım. 3 tane de ucuz ama kaliteli genci kadroya katmayı başardım. Hala sözleşmesini full yapamadığım oyuncularım olmasına rağmen haftalık 550 Pound üstündeyim maaş bütçesinin. Çok dar ve rotasyonsuz bir kadro ile neler yapabileceğiz göreceğiz artık.

Yeni sezonumuza başladık. Hayırlısıyla geçer inşallah.

Maçta net pozisyon olarak izlediğim tek pozisyon bizim direkten dönen bir topumuz. Pozisyon açısından çok kısır geçen bir maçtı. Rakibin onca şutu ne zaman çektiğini ve niye pozisyon olarak birinden birini göstermediğini maç motorunun çok merak ediyorum.

Bir üst ligde oynayan rakibimize karşı ilginç bir şekilde istatistiklere yansımayan güzel bir oyun sergiledik. Maç 0-0 ken yine bir direğe patlayan topumuz ve verilmeyen penaltımız var. Şanssızlık diyelim.

Ofsayt taktiğimizin kurbanı olduk. Peş peşe 2 tane adam kaçırarak gol yedik. Gol yıllarında ise sıkıntı yaşıyoruz. Takım toplantısı yapıp, antreman da bu konu üzerinde durmak gerekecek.

Atamayana atarlar. Kısa özet. 2 tane direk ve forvetlerim tarafımdan hunharca harcanan pozisyonlardan faydalanamayınca rakip geldi kornerden attı 3 puanı aldı döndü evine.

4 tane karşı karşıya pozisyonu dağlara taşlara vurduk ama kaleyi tutan gol oldu. Sonunda yeni çıktığımız lig de ilk 3 puanımızı alıyoruz. Mutluyuz.

Devre arası cimri başkan süpriz yapar da maaş bütçesinde bir kıyak yaparsa forvete bir takviye yapmak lazım tecrübeli. Genç ayaklarımız yetenekli olsalar da bu ligde tecrübesizliklerinden çok pozisyon harcıyorlar bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Dur hocam daha cimri başkandan çekeceğin çok şey olacak
    Benim kariyerde neler çektiğimi görmüşsündür. 1-2 sene çok işkence çekeceksin malesef. Bir süre sonra istekleri yerine getiremediği için başkan gitcek. o zamana kadar dayanmaya çalış

Dur hocam daha cimri başkandan çekeceğin çok şey olacak
    Benim kariyerde neler çektiğimi görmüşsündür. 1-2 sene çok işkence çekeceksin malesef. Bir süre sonra istekleri yerine getiremediği için başkan gitcek. o zamana kadar dayanmaya çalış
    Hocam işin kötüsü eğer yanlış anlamadıysam adam kulübü satın alarak başkan oldu. Yani sadece başkan değil sahibimiz de oldu. Süreç işlerken de kaç defa mesaj geldi adamdan gelince stad için alınmış olan kredi borcunu kapatacağız, maddi kaynak sağlayacağız falan tarzında. Bırak borç kapatma yada maddi kaynak sağlamayı adam oyuncumu satmayı düşünüyor. 2 alt kümede aldığım maaç bütçem ile oynuyorum hala. 2 Lig çıktım yukarı, takım yarı-pro dan tam pro ya döndü ama yok adam nuh diyor peygamber demiyor. Senin Karstaki eski başkan sana yine iyi kötü her yıl biraz daha fazla maaş bütçesi veriyordu bunda o da yok. Ki geçen sene 150k pound kadar falan kar yaptı kulüp. Bu sene npower 2 ye çıktık diye heralde 200 değil 850 kombine sattık. Maçlara 500 kişi değil 2500 üstü kişi gelmeye başladı. Yani ortada gelir artışı var ama bana herhangi bir faydası yok malesef.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by themanticors View Post
    Hocam işin kötüsü eğer yanlış anlamadıysam adam kulübü satın alarak başkan oldu. Yani sadece başkan değil sahibimiz de oldu. Süreç işlerken de kaç defa mesaj geldi adamdan gelince stad için alınmış olan kredi borcunu kapatacağız, maddi kaynak sağlayacağız falan tarzında. Bırak borç kapatma yada maddi kaynak sağlamayı adam oyuncumu satmayı düşünüyor. 2 alt kümede aldığım maaç bütçem ile oynuyorum hala. 2 Lig çıktım yukarı, takım yarı-pro dan tam pro ya döndü ama yok adam nuh diyor peygamber demiyor. Senin Karstaki eski başkan sana yine iyi kötü her yıl biraz daha fazla maaş bütçesi veriyordu bunda o da yok. Ki geçen sene 150k pound kadar falan kar yaptı kulüp. Bu sene npower 2 ye çıktık diye heralde 200 değil 850 kombine sattık. Maçlara 500 kişi değil 2500 üstü kişi gelmeye başladı. Yani ortada gelir artışı var ama bana herhangi bir faydası yok malesef.
    Sadece başkan olsaydı gitme şansı çoktu ama kulübün sahibiyse bir de o zaman işin zor

Sadece başkan olsaydı gitme şansı çoktu ama kulübün sahibiyse bir de o zaman işin zor
    Kulüp kar etmeye devam ettiği sürece gideceğine bende inanmıyorum açıkcası. O yüzden baya bir sıkıntı çekeceğim sanırsam.

Gol yollarındaki sıkıntımız devam ediyor. Uzun bir sezon olacak gibi.

Maçın özetini aşağıda iki resim olarak veriyorum. Turuncu direk, sarı kaleci kurtardı demek.

Takım hafiften toparladı. Ligde iyi konumdayız takım olarak şartlarımız düşünüldüğünde. Johnstone's kupasından şansız olarak elendik. FA Cup'ta ise büyük süpriz yapıp Coventry'yi eledik.

Kavga dövüş başkana maaş bütçesini haftalık 500 Pound arttırdım. Hiç yoktan iyidir çok şükür. Takımdaki tüm oyuncularım pro sözleşme imzalattım. Maaş bütçesini 200 Pound üstündeyim artık sadece, olur o kadar da bence. Ligdeki maaş bütçesi olarak en yakın takım bizden 4 kattan fazla maaş bütçesine sahipken maaş bütçemi biraz aşmışım üzülmüyorum şahsen.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Play-off kotasına yakınsın , umarım çıkarsın hocam

Üst üste gelen iyi sonuçlarla takım gelir elde etmeye başladı. Kulüp para kazanırken şansımı deneyeyim dedim 3'te 2 yaptım. Antreman ve alt yapı tesislerini geliştirme onayını aldım. Malesef gençlik derecesini arttıramadım.

Bu arada lige çok kötü girmiştik. Ama arap atı gibi sonradan açıldık. Çok müthiş başarılar kaydettik.

Ligdeki diğer ekiplere göre ne kadar dezavantajlı bir konumdan gelip başarı kaydettiğimizi bu ekran görüntüsü açıklamaya yeter bence. (Yıllık Maaş Bütçesi - Takımlar bazında)

Yukarıda paylaştığım ekran görüntüsünden de görüldüğü üzere ligin bitimine 1 hafta kala bir üst lige direkt çıkma hakkı kazandık. Bu bizi son hafta öncesi çok rahatlatarak, son hafta bizim evimizde maç yapmaya gelen lider ile daha rahat bir şekilde hesaplaşabilmemiz anlamına geliyordu. Rakibimizin teknik patronu takımım hakkında bir kaç haftadır olumsuz yorumlar veriyordu basın mensuplarına. Kendisine bu süreçte karşılık vermeyerek takım olarak lig yarışının kirlenmesine müsaade etmedik. Ama rakibin bu verdiği demeçler tabii ki de takım olarak hepimizin aklındaydı. Kendimizi kanıtlama ihtiyacı hissetmesekte rakibimize gününü göstermeyi de çok istiyorduk. Bu sezon ki 10. kapalı gişe (8 adet lig, 2 adet kupa) maçımızda seyircimiz önünde aldığımız sonuç aşağıdaki gibidir.

Rakibimizi güzel bir oyun ve farklı bir skor ile şampiyonluktan ediyor, evimizde seyircilerimiz önünde lig şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz.

Şampiyonluğa giden yolda en çok genç kalecimizin müthiş performansı bizi sevindirdi. Ligde oynanan maç sayısının yarısından bir eksik sayıda maç gol yemeyen kalecimiz kalitesiyle göz doldurdu. Orta sahamızda Barcelona alt yapısından çıkma ama sözleşmesi devam ettirilmeyen, Tottenham macerası da başarız geçen, İspanyol genç yıldız kanat oyuncusunun katkısı da tartışılamaz.

Yeni sezon hazırlıklarına oyuncular tatil yaparken devam eden hocamıza yönetimden sevindirici haber.

Ay sonunda yeni stadımıza da kavuşuyoruz. Önümüzdeki sezon güzel geçeceğe benziyor.

Yeni stadımıza geçişimizi tamamladık. Alt yapı tesislerinin iyileştirmesi devam ediyor. Antreman tesis iyileştirme çalışmamızı ise malesef yönetim iptal ettiğini açıkladı. Yeni stadımızdaki ilk maçımızı hazırlık maçı ile Arsenal karşısında yapacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hocam hızına yetişilmiyor valla

Yeni sezon hazırlıklarımızı tamamladık. Transfer döneminde olabildiğince kaliteli isimlerle anlaşarak takımda kaliteyi üst düzeye taşıdık.

Hazırlık döneminde istediğimiz ekiplerle maç ayarlaması konularında anlaşamadığımızdan sadece 4 tane hazırlık maçı yaptık. Son hazırlık maçımız yeni stadımızdaki ilk maçımız olacak olan Arsenal maçı onlardan gelen teklif üzerine oynandı. İngiltere de dikkatleri üstümüze çekmeye başlamışız demektir bu.

Arsenal hazırlık maçında ilk yarı çok iyi oynadık. Rakibin kalemizde önemli bir tehlikesi yoktu ilk yarı boyunca. Frikikten attığımız gol ile de taraftarlarımızın yüzünü güldürerek ilk yarıyı önde kapattık. Herhangi bir sakatlık durumu oluşmaması açısından ve diğer oyuncularımızın da maç kondisyonu kazanması amacıyla ikinci yarıya yedeklerle çıktı. Onların da oyunundan gayet memnun kaldık. Yine de ikinci yarı kadro kalitesi farkı ortaya çıktı ve Arsenal maçı kazandı.

Yeni sezona hazırız. İlk maçımızı evimizde oynayacağız. Yeni stadımızda ilk lig maçımızda yüzümüzün gülmesini istiyoruz. Taraftarımızın da maça yoğun ilgisi mevcut.

Ayrıca Transferi de son olarak Chelsea'nin sözleşme yenilemediği 20 yaşındaki genç yetenek Bertrand Traore ile sonlandırmayı hedefliyoruz. Şu anda çalışma izni aşamasında olan Transfer ilk lig maçımızdan sonraki gün belli olacak.

Hocam hızına yetişilmiyor valla
    Çok da hızlı gitmiyorum aslında hocam. Maç trafiği çok sıkışık gibi ondan sezon çabuk bitiyor bence. A.Selçuklu kariyerimde ligler daha uzun sürüyordu sanki burada 3 günde bir maç oynandığından çok çabuk bitiyor gibi sanki. Maçlar da peşpeşe olunca, benim de bu ara pek uyku tutmayınca seriye bağlamış gibi olduk.
    Last edited by themanticors : 29.Aralık.2012 at 02:54 Reason: Gramer hata düzeltmesi

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

takipteyim hocam ama yavaş gitmeni rica ediyorum zevkini alalım .

Ligdeki ilk maçımızda evimizde ligin güçkü ekiplerinden birine karşı full stadyum karşısındaydık. Maçta iki takım da galibiyeti koparabileceği pozisyonlar buldu. Yenik duruma düştüğümüz maçta beraberliği yakalamamız sevindirici. Traore ile transferimizi sonlandıracağımızı açıklamıştık ama hazırlık döneminde uzun süreli sakatlık geçiren sol bekimiz adına maça çıkan yedek bekimiz bu ligin kalitesini kaldıramayacağı sinyallerini verdi. Bunun adına piyasadaki takımı olmayan sol beklere bakmaktayız.

Lige gayet iyi başlamıştık. 1 galibiyet ve 2 beraberlikle 5 puan toplamıştık. 3 maçlıp deplasman maç serisinin son maçından da en az beraberlik koparmak için çıkmıştık. 12.dakika da gördüğümüz kırmızı sonrası oyun planımız alt üst oldu. Güçlü rakibimiz de adam avantajının da yardımıyla dalga dalga yüklendi kalemize. Son dakikalara kadar direndik ama 84.dakikada şanssız bir şekilde golü kalemizde gördük. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.

Capital Cup One da evimizde güçlü rakibimize karşı güzel bir oyun sergilemiş olsak ta yine şansız bir son dakikalar golü yiyerek kupadan elendik.

Quote Originally Posted by Rais View Post
    takipteyim hocam ama yavaş gitmeni rica ediyorum zevkini alalım .
    Takip ettiğiniz için sağ olun. Biraz yavaşlamaya çalışacağım.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Lige giriş çok iyi değil gibi ama umarım toparlarsın dostum

Lige giriş çok iyi değil gibi ama umarım toparlarsın dostum
    Hocam aslında lige iyi girdik. Ligin yeni takımıyız. Medya tahmini olarak son sırada bitirmemiz bekleniyor. Evimizde lige iyi giriş yapan 3 takıma karşı oynadığımız 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik aldık. Deplasmanda ise her maç çok zorlu, beraberliklerden alınan puanlar sana hayat veriyor. Deplasman galibiyetleri tam anlamıyla altın kadar değerli, ama alması da altın kadar zorlayıcı.

Evimizde oynadığımız üst üste iki maçtan da galibiyetle ayrıldık. İlk maçta rakip 2 defa beraberliği yakalayıp bizi zorladıysa bile, inanılmaz destek veren lig maçlarında stadı ağzına kadar dolduran taraftarlarımızın da desteğiyle galip gelmesini bildik. İkinci maçta 3 oyuncumuzun milli takımlarda olmasına rağmen çok rahat bir şekilde rakibe üstünlüğümüzü kabul ettirerek galip geldik. Şut sayısı yanıltmasın maçta tek net şansları yok. İlk yarı istediğimiz golü bulamasak ta ikinci yarı 2 gol atarak maçı rahat bir şekilde kazanarak bize inanılmaz destek sağlayan ilçemiz taraftarlarına armağan ediyoruz.

Üst üste iki zorlu deplasmandan 2 galibiyet alarak galibiyet serimizi 4 maça çıkardık. İki maçta da zorlanmamıza rağmen savaşçılığımızla galip gelmesini bildik. İkinci maçta rakip takımın 3 oyuncumu sakatlaması ve bunlardan Traore'nin 2 ay sahalardan uzak kalması yükselmiş moralimizi az da olsa etkiledi. Diğer sakatlıkların 10'ar günle sınırlı olması ise sevindirici.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri