1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Markaj Antremanı Yok

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Antreman tesisleri ile alakalı ne yazık ki. İyi antreman tesileri varsa markaj antremanı yaptırıyorsun.Saçma ama oyun böyle...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Antreman tesisleri ile alakalı ne yazık ki. İyi antreman tesileri varsa markaj antremanı yaptırıyorsun.Saçma ama oyun böyle...
    İyi antreman tesisleri olunca markaj çalıştırabileceğin androidler mi oluyor?

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by himone View Post
    İyi antreman tesisleri olunca markaj çalıştırabileceğin androidler mi oluyor?
    İstersen dünyanın en iyi anrenörlerini getir. Eğer antreman tesislerin ortalam ise markaj antremanı olmuyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    İstersen dünyanın en iyi anrenörlerini getir. Eğer antreman tesislerin ortalam ise markaj antremanı olmuyor.
    Benim merak ettiğim de bu işte. Ne etkisi oluyor da sen markaj antremanı yaptıramıyorsun. Markaj antremanını çok iyi yaptırmayı anlarım ama hiç olmaması kadar saçma birşey yok. O zaman şu an ametör hiçbir oyuncu markaj çalışamıyor, bu durumda markaj özelliği 5 bile olmaması lazım futbolcuların.

Eğer markaj sadece teknolojiye bağlı ise bizde bilelim nasıl oluyormuş. Bir araştırmacı bunun mantıklı sebebini açıklamadığı sürece ben bunu kabul etmiyorum arkadaş...

Mesaj Yetkileri