Şuan gelişiyor ama 2014 yazında gelişecekmiş o süre zarfına kadar Mathoho'ya markaj çalıştıramıcam malesef![]()
Şuan gelişiyor ama 2014 yazında gelişecekmiş o süre zarfına kadar Mathoho'ya markaj çalıştıramıcam malesef![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Öncelikle iyi tesisin alt yapıdan çıkacak oyuncuyu etkilemediğini söylemem lazım. Alt yapıdan çıkacak oyuncuyu youth network belirler, alt yapıdan çıkacak oyuncunun c.a.'sını junior coaching. training facilities oyuncunun gelişim hızını.
Kaldı ki zaten oyuncularımıza hiç marking, positioning ve off the ball çalıştıramıyor değiliz. Sadece spesifik olarak bu özelliklere yoğunlaşmalarını sağlayamıyoruz tesisler belirli bir seviyeye gelene kadar. Sen stoperine verirsin herhangi bir stoper antrenmanı, yada orta saha oyuncuna defansif bir rol, marking de çalışır, positioning de.
vilyım; Mathoho'nun marking i çok düşükse ver salt stoper/ağır antrenmanıetkilediği özellikler az olduğu için daha fazla marking çalışmış olur.
Altyapıdan iyi futbolcu çıkarmak sadece 15-16 yaşında adamların gelmesi değildir. Bu adamları geliştirmek te altyapıdan adam çıkarmaktır ve altyapı tesisleriniz iyi değilse bu adamların gelişimi sınırlı olur. Tesislerin etkisinden bahsederken bunu kastetmiştim.
Markajı özel çalıştıramıyoruz demişsin, ben de onu söylüyorum zaten neden özel çalıştıramıyoruz. Markajı özel çalıştırmak için 2-3 milyon EURO değerinde bir sistem mi gerekiyor? Veya tesisler iyi olduğunda sırf markaj yapmak için özel odalar mı kuruluyor? Ben bunun açıklamasını merak ediyorum.