1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Markaj Antremanı Yok

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Şuan gelişiyor ama 2014 yazında gelişecekmiş o süre zarfına kadar Mathoho'ya markaj çalıştıramıcam malesef
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Quote Originally Posted by himone View Post
    Zaten ekstra avantajı veriyor tesisler. İyi tesislerin yoksa zaten altyapıdan iyi futbolcu çıkarmak zor oluyor. Ama bazı antremanları yaptıramamak çok saçma. Mesela pozisyon alma, her tesisin bir futbol sahası doğal olarak var yani en kötü adama maç yaparken öğretirsin pozisyon almayı. Kenardan bağırır- çağırır yeri geldiğinde oyunu durdurur adama nasıl pozisyon alacağını söylersin. Tabi tesislerin iyiyse bunun için özel ekipmanların olur ve daha iyi geliştirirsin ama hiç olmaması olamaz diye düşünyorum.
    Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Şuan gelişiyor ama 2014 yazında gelişecekmiş o süre zarfına kadar Mathoho'ya markaj çalıştıramıcam malesef
    Öncelikle iyi tesisin alt yapıdan çıkacak oyuncuyu etkilemediğini söylemem lazım. Alt yapıdan çıkacak oyuncuyu youth network belirler, alt yapıdan çıkacak oyuncunun c.a.'sını junior coaching. training facilities oyuncunun gelişim hızını.

Kaldı ki zaten oyuncularımıza hiç marking, positioning ve off the ball çalıştıramıyor değiliz. Sadece spesifik olarak bu özelliklere yoğunlaşmalarını sağlayamıyoruz tesisler belirli bir seviyeye gelene kadar. Sen stoperine verirsin herhangi bir stoper antrenmanı, yada orta saha oyuncuna defansif bir rol, marking de çalışır, positioning de.

vilyım; Mathoho'nun marking i çok düşükse ver salt stoper/ağır antrenmanı etkilediği özellikler az olduğu için daha fazla marking çalışmış olur.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Öncelikle iyi tesisin alt yapıdan çıkacak oyuncuyu etkilemediğini söylemem lazım. Alt yapıdan çıkacak oyuncuyu youth network belirler, alt yapıdan çıkacak oyuncunun c.a.'sını junior coaching. training facilities oyuncunun gelişim hızını.

Kaldı ki zaten oyuncularımıza hiç marking, positioning ve off the ball çalıştıramıyor değiliz. Sadece spesifik olarak bu özelliklere yoğunlaşmalarını sağlayamıyoruz tesisler belirli bir seviyeye gelene kadar. Sen stoperine verirsin herhangi bir stoper antrenmanı, yada orta saha oyuncuna defansif bir rol, marking de çalışır, positioning de.

vilyım; Mathoho'nun marking i çok düşükse ver salt stoper/ağır antrenmanı etkilediği özellikler az olduğu için daha fazla marking çalışmış olur.
    Altyapıdan iyi futbolcu çıkarmak sadece 15-16 yaşında adamların gelmesi değildir. Bu adamları geliştirmek te altyapıdan adam çıkarmaktır ve altyapı tesisleriniz iyi değilse bu adamların gelişimi sınırlı olur. Tesislerin etkisinden bahsederken bunu kastetmiştim.

Markajı özel çalıştıramıyoruz demişsin, ben de onu söylüyorum zaten neden özel çalıştıramıyoruz. Markajı özel çalıştırmak için 2-3 milyon EURO değerinde bir sistem mi gerekiyor? Veya tesisler iyi olduğunda sırf markaj yapmak için özel odalar mı kuruluyor? Ben bunun açıklamasını merak ediyorum.

Mesaj Yetkileri