1 ile 30 arası toplam 137 sonuç

Konu: Şampiyonlar Liginin Yeni Küçük Devi Worksop [8.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Onlar ne güzel goller öyle

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Onlar ne güzel goller öyle
    Hocam valla saçımı başımı yoluyorum öyle gol yedikçe. Adamlar çatır çatır atsın 5-0 yenileyim de benim adamların orasına burasına çarpıp gol olmuyor mu deli oluyorum.

Takım ligde gayet güzel gidiyor. Bazı beklenmedik sonuçlar elde etmiş olsak ta takım olarak başarılı bir sezon geçiriyoruz yukardaki puan tablosundan da anlaşıldığı üzere. Sezon başında gereksiz bir çok oyuncu transfer etmişiz teknik heyet olarak. (Doğru düzgün bir maaş bütçesi alınca biraz transfer çılgınlığı yaşadık ne yapalım. Siz de az anlayış gösterin.) Taraftarların bile gözünden kaçmayan bu durumdan herkesin hoşnutsuzluğunu giderebilmek adına takımdan bir çok kişiyi bedelsiz şekilde gönderdik diğer takımlara ve hem kadro şişkinliğini azalttık hem de maaş bütçesini ve bu vesileyle finansmanımızı rahatlattık. Takıma kaliteli bir orta saha(mc) ve forvet katmayı düşünüyorum ama sözleşmesiz kaliteli isim pek yok olanlarda genelde çalışma izni almayı başaramıyorum nedense. (Championshipteki takımlarda o sorun yok ama benim çalışma izninden ötürü alamadığım kaç adamı aldı adamlar ) Gözlemcilerimin iskoçya da bulduğu 2 adet genç kanat oyuncusunu takıma kattım. Şimdilik genç takımla maçlara çıksınlar seneye kadroya almayı düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri