4 puan geliyor..
3 yıla kadar UEFA Avrupa Ligini kazanır
5 yıla kadar Şampiyonlar Ligini kazanır
Avrupa kupalarına katılsa da çeyrek finalden öteye gidemez
10 yılda 3-4 kez kupa kaldırır
Kolay kolay gidemez,gitse de gruplardan öteye geçemez
Önümüzdeki 3 yıl boşa hayal kurmasın,gidemez.
Hocam defansif oynadığımız maçlarda hücüm hareketi çalıştırmak daha uygun değil mi?
Zaten defansif bir oyun anlayışı var sağlam kontralar yapmamız lazım diye düşünüyordum ben hep.
Ama şöyle düşün.Savunma yapan takımlar genelde duran toplardan yiyor.Savunma yönünü geliştirmek adına duran topları savunma da çalıştırılabilir..
kontradan vurduk :d son 20 dakikaya girerken tekrar öne geçtik
![]()
yine penaltı yawww...Son 3 maçta her maç penaltı verdik rakibe...
Hocam tebrikler birbirinden zorlu 4 takımla oynadığımız maçlardan 2 puan çıkarmak güzel bir başarı bence.
Betis ile kupa maçındayız...Villanueva da olmasa gol atamayacagız ya. M'Passi ara sıra parlıyor ama Villanueva direk fark yaratan oyuncu konumunda bu tür maçlarda
Kötü maçların ardından moral bozukluguyla çıkmasak şu maçı alırdık ama neyse... Villanueva 3 gol birden attı.Tur deplasmana kaldı
![]()
4. sıradaki Granada ile oynuyoruz.Sıralaması iyi ama nasıl oynuyor bilmiyorum
İstatistikler yanıltmasın.Rakibin net gol fırsatı hiç yok.Bizim 2 tane var. İkisini de attık şükürM'Passi sakatlandı ama raporu gelmedi henüz
![]()
A.Bilbao deplasmanından sonra yatalım da uyuyalım...
iyi gidiyoruz bence rahat bir şekilde La Ligada kalıp 1-2 oyuncu parlatabiliriz bu sezon![]()
1-2 seneye bu maçların intikamı alınacak!![]()
bu gece devam edermiyim bilemem ama okulda kimse yok , aslında devam edebilirmişi bugün akşama kadarFatih projesi kapsamında akıllı tahtalar kuruldu bizim okula da, bugün akıllı tahtaya labtop'u bağladım,gençlerle pes 2013 oynadık
![]()
Hocam senin öğrencilerden burayı takip edenler var mı ?![]()
Football is simple,but Football Manager is not
geçen yıl vardı takip edenlerbu yıl pek yok...
üniversiteden bir hocamda fm oynuyor ders aralarında oyuncu sohbeti taktik sohbeti filan yapıyoruz böyle hocaların çoğalması dileğiyle![]()
hocam kolay gelsin..
önceki sayfalarda pas trafiğinizi gördük türk havayolarının uçuş haritası gibi her yerden pas var. Ben merak ettim bu pas trafiği kısa pas nedeniylemi oluyor yoksa dirke pas oynandığında da bu yoğunluk oluyormu. oyuncuların pas özelliklerinin iyi olması lazım doğal olarak başka bir nedeni varmı öğrenmek istiyorum. birde taktik dizilişinde 2 oyun kurucu mu kullanıyorsunz.
Günaydın arkadaşlar... Herkese iyi seneler
benim özellikle bir pas türü tercihim yok ki. Bazı maçlarda kontra oynarken direk paslarla oynarken bazı maçlarda kontrollü mentaliteyi seçip kısa paslarla oynuyoruz.Asıl olan sahayı iyi kullanmak sanırım.Bu da rollerle alakalı bir durum.Bende 2 oyun kurucu var ,evet. Birisi forvet hattında,diğeri savunma önünde ve orta alanda pas dağıtıyor...
nannar hocam özellikle 13.2.1 versiyonu ile gözlemlediğim kadarı oyun ortadan ziyade kanatlara binmiş durumda..maalesef ben 100 orta ile buldugum gol miktarını rakip nerdeyse her kanata inişinde atıyor anlamış değilim. Bu hususta size danışmak istedim oyunu rakip alana yıkıyoruz ve sadece top ceviriyoruz sağlam kanat organizasyonu yada forvetimin karşı karşıya kaldıgı pozisyon pek hatırlamıyorum bu 2 hususta neler yapabilirim acaba ?
Bi kaç sorum daha genişlik-pas-tempo ayarı vede dr-dl-amr-aml oyuncularının kanatlar için nereden ve nereye orta açması gerektiği belki yanlışı burada yapıyorumdur..kısa pas-düşük tempo-dar alan yada geniş alan-direk pas-yüksek tempo ki bunu ipuclarındanda görüyoruz..bazen geniş alan düsük tempo ve kısa pasla muazzam işler cıkıyor tesadüf mü çözemedim bu konuyla ilgili bi rehber var mı hali hazırda hocam ?