Hocam açıkçası çoğu maçta çok şut cekmissin , isabetli şut yüzdeside yüksek ama anlamadığım neden gol olmuyor. Örneğin ManU maçı.
Hocam açıkçası çoğu maçta çok şut cekmissin , isabetli şut yüzdeside yüksek ama anlamadığım neden gol olmuyor. Örneğin ManU maçı.
Şanssız yenilgiler..
Ligte kötüyüz be hocam. Toparlanmaya bakalım![]()
EPL 9. Hafta
EPL 10. Hafta
EPL 11. Hafta
EPL 12. Hafta
EPL Puan Durumu
Capital One Cup 4. Tur
Çeyrek finaldeki rakibimiz Stoke oldu.
Şu an sıralamada istediğimiz yerde değiliz. İyi futbol oynuyoruz fakat gol atsak bile fazla yediğimiz için sıkıntı yaratıyor. Önümüzdeki maçlara baktığımızda da buralarda kalacağımızı düşünüyorum. Çünkü Chelsea ve Tottenham ile deplasmanda Liverpool ile evimizde oynayacağız. Önümüzdeki maçlardan 4 puan çıkarsak başarı olur diyorum. Bekleyip göreceğiz artık.
TariboWest
Maçlar inişli çıkışlı,Stokeyi geçeriz.![]()
EPL 13. Hafta
EPL 14. Hafta
EPL 15. Hafta
Capital One Cup Çeyrek Final
Bu maç hakkında birşey söylemek istemiyorum. 90+2 de uzun taçtan saçma bir gol yedik ve elendik.
Takım biraz olsun kıpırdanmaya başladı. 10. sıraya kadar yükseldik. Büyük maçları da geride bıraktık. Artık söz futbolcularda olacak. Seri yaptığımız an ilk 5'e girme şansımız var. Umarım 4-5 maçlık seri ile derin bir nefes almayı başarırız. Şimdilik bu kadar. Akşam devam edeceğim...
TariboWest
Maçlar gayet iyi,kupayı boşver![]()
Chelsea ve Liverpool galibiyetleri çok iyi olmuş. Eski kariyerlerini hatırlıyorum da, yakındır Sunderland ile zirve yapmanBaşarılar dilerim.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Chelsea ve Liverpool galibiyetlerinden sonra o 2 malubiyet olmasaymış harika olurmuş
Fletcher 12-13 gole ulaştı sanırım gol krallığındaki yerini göstermen mümkün müdür?
Takım toparlanmış, kupayı bence de boşver, ilk sene için lüks o kupa, gerek yok![]()
İnşallah öyle olur. Bu sezonu hayırlısıyla atlatırsak herşey daha iyi olacak.
Tottenham maçında 10 kişi kalmamıza rağmen iyi futbol sergileyerek kaybettik. Stoke maçında da taçtan yediğimiz golle elendik. Yani şansımız yanımızda değildi.
Buyur. Buraya daha koymadığım 3 maç da dahil gol krallığına.
Avrupa için iyi olacaktı ama artık geride kaldı. Lige odaklanacağız.
TariboWest
EPL 16-17-18-19-20. Hafta
EPL Puan Durumu
İlk Yarı Değerlendirmesi
Sezona kötü başlangıç yapmamıza rağmen zar zor da olsa toparlandık ve alt sıralardan kurtulmayı başardık. Yönetim küme düşmemek için savaşmayı bekliyordu ama şu an orta sıralardayız. Yönetime orta sıralarda bitireceğiz diyerek transfer bütçemizi ve maaş bütçemizi arttırdık. Tek sol bekimiz olan Michael Lumb'ın kiralık sözleşmesi bitti. Şu an serbest ama yıllık yüksek maaş istediği için ondan vazgeçtik. Malouda da Ocak ayı sonunda Chelsea'ye dönecek.Transfer döneminde bir stoper, bir sol bek ve bir kanat oyuncusu almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
TariboWest
Düzelme var gibi,arada kayıplar olsa da. Seri yakalasak çok iyi yerlere geliriz![]()
Sunderland'in Transfer Stratejisi Şekillenmeye Başladı !
Ara transfer döneminde kadrosuna 3 oyuncu katmayı hedefleyen Sunderland'in listesindeki isimler belli olmaya başladı. Sezon sonu sözleşmeleri sona erecek olan Salvatore Bocchetti, David Ospina ve Marcelo Estigarribia'ya teklif götüren Sunderland oyunculardan cevap bekliyor. Bocchetti'ye Chelsea ve Dortmund'un da teklif götürmesi Sunderland'in şansını azaltsa da Bocchetti'nin Sunderland'de oynarım açıklaması umutların devam etmesini sağlıyor. Stoper'e Guiseppe Bellusci'yi ilk aday olarak belirleyen Ümit Boğa, sol beke ise Granada'nın sol beki Arjantinli Juan Sanchez Mino'yu düşünüyor. Ayrıca sağ ve sol kanatta oynayabilecek bir isim de kadrosuna katmak isteyen Ümit Boğa'nın sezon sonuna kadar Quaresma'yı kiralayabileceği konuşuluyor...
TariboWest
Adı geçen oyuncular gelirse çok iyi olur,bekliyoruz![]()
Beklemedeyiz başkaan![]()
Yatıyorum şimdi transferler sslerini yarın paylaşırım. Ama isimlerden bahsedeyim. Bocchetti Bremen'e gitti. David Ospina ve Estigarribia'yı sezon sonunda kadromuza katacağız. Defansa Bellusci'yi aldık. Sol beke kiralık oynayan Michael Lumb'ı tekrardan kadroya kattık. Dortmund'dan GroBkreutz'u, Bilbao'dan Susaeta'yı ve Marco Ruben'i kiralık olarak kadromuza kattık. Kadrodaki bazı isimleri de kadro dışı bıraktım. Detayları yarın paylaşırım. Herkese iyi geceler...
TariboWest
Sende benim gibi gol sıkıntısı çekiyorsun galiba. Başarılar takipteyim
Başarılar abi Chelsea ve Liverpool maçların çok iyi
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!