Hocam schepers kırmızı görmesine rağmen macın adamı secilmiş. Şike kokusu alıyorum. Nedensiz yere oyuncumuzu dışarı aldıkları için.. mhk yı göreve davet ediyorum(ordaki ismi nedir bilmem)![]()
3 yıla kadar UEFA Avrupa Ligini kazanır
5 yıla kadar Şampiyonlar Ligini kazanır
Avrupa kupalarına katılsa da çeyrek finalden öteye gidemez
10 yılda 3-4 kez kupa kaldırır
Kolay kolay gidemez,gitse de gruplardan öteye geçemez
Önümüzdeki 3 yıl boşa hayal kurmasın,gidemez.
Hocam schepers kırmızı görmesine rağmen macın adamı secilmiş. Şike kokusu alıyorum. Nedensiz yere oyuncumuzu dışarı aldıkları için.. mhk yı göreve davet ediyorum(ordaki ismi nedir bilmem)![]()
Golü o attı ve iyi de oynuyordu.Federasyon cezayı onadı,1 maç verdiler. Direk kırmızıya 1 maç nasıl oluyoronu da anlamış değilim...
Eizmendi'yi kovduğumuzdan bari skor olarak çok net değişti takım![]()
hocam neden kırmızı yediği hakkında bir acıklama yok mu?
Kaleci Casto her türü alıyor arkadaş.Son 6-7 maç kurtarışını görmedim...
Yenilmeden çıktık. Yalnız kolarov hücm anlamında beklediğim katkıyı yapamıyor bir türlü...Ama savunmada Dyakov'la beraber çok iyiler...
Castro ya bir çare..yeni alınan kaleci antrenörlerinde faydası yok mu?
Çalıştırmaya başladılar bakalım ama hemen olmaz : Hem yaş gelmiş 33'e, zor yani..
Ocak ayı girdi. Elde kullanmadığımız oyuncuları elden çıkarıp,sezon sonu kontratı biten kaliteli oyuncularla anlaşma zemini arayacağım ama bakalım ,başarbilirsek...
hocam bana müsade size kolay galibiyetlerCastronun kulağını bir çekiverin..
Ben de Espanyol maçından sonra çıkacagım...Film izleyelim tatil günü...
Maçı aldık ama Padalino gitti... Bahsettiğim pas olayı sahaya net şekilde yansıdı.En büyük katkıyı Diakite yaptı.Sistem iyi çalışınca rakipler baya zor durduruyor o kanatı...
şimdilik hoşçakalın
Sanırım sağ kanata oynayın diye talimat vermişsin ama bu takımın oyununu kısırlaştırmıyor mu abi? Ayrıca karşı takımların seni kolay çözmesine neden olmuyor mu?
FM Gazetesi
Maçlar bence iyi orta sıralardayız iyi gidiyoruz . .![]()
Hayır öyle bir talimatım yok. ynattığım sistemle ilgili oyunun o kanata yığılmış olması
Bizim gibi bir takım için La Liga'da ilk sezonda gayet iyi yerdeyiz şu anda. Form düşüklüğü yaşamazsak ve büyüklerden puan koparabilirsek tutunuruz ilk15 sırada inşallah
Sezon sonu için imzayı attırdıgımız ilk oyuncu genç ortasaha Conti.Seneye Sanz'ın yerine ilk 11'de kullanabilirim onu.
![]()
Arda'nın güzel oyunuyla yıktı bizi A.Madrid... M'Passi herşeye rağmen golünü attı
Bu Conti Sant Andreu'nun Pirlo'su olur![]()
Gelecek sezon sanırım M'Passi'yi keser Traore.Ama onu kesemezse Villanueva'yı zor keser.Kulübede sağlam bir yedek olur...
![]()
Hücum hattımızda AML,AMC ve SC bölgesinde M'Passi,Mouche,Traore ve Villanueva 4'lüsünden 3'ü görev alacak. Schepers klasik kanat oyuncusu.Solda çok verimli olamıyor.Seneye onu elden çıkarma ihtimalim yüksek... MC'ye de Conti'yi aldık. orta alan veilerisinde sağdece MR kaldı ama her sezon oldugu gibi gelecek sezon için de yine bulamadım oraya bir adam![]()
![]()
Takip listemde ortasahanın sağında oyayabilen ve kontratı sezon sonunda biten 1 oyuncu bile olmaması çok enteresan!!!!![]()
Çok kritik bir maç kaybettik.Sağ kanatta Padalino tam form tutmuşken sakatlanınca kötü sonuçlar almaya başladık yine.Audren o kanatta form tutana kadar zor maç kazanacağız anlaşılan. Sağ kanatı bir türlü iyi edemedim yahu...
![]()
M'Passi sakatlandı... 2-3 hafta sahalardan uzak... Çok feci bir galibiyetsiz seri yakalayabiliriz...
Sezonun en kötü performanslarından biriydi..Takıma fırçayı kaydım maç sonunda. Birazdan da toplantıya alacagım herkesi
![]()