1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Sigaraya zam geldi

Hybrid View

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Kuzenim benden büyüktür ona eşlik ediyodum yazın ancak hiç bağımlılığım olmadı.

Koca yaz içtim ve bağımlılık falan olmadı.Nikotinmiş falan takmayın bunlara herşey kafada ben düzenli 15-20 gün içtim sonrasında anında bıraktım hiç de eksiklik hissetmedim
    2 ay iç

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    2 ay iç
    15-20 gün ile 2 ay arasında bir fark olduğunu sanmıyorum madem bu kadar etkili bir bağımlılık olayı var.20 günde de olur, bırakmak istemeyenlerin kaçış taktiği bence

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    15-20 gün ile 2 ay arasında bir fark olduğunu sanmıyorum madem bu kadar etkili bir bağımlılık olayı var.20 günde de olur, bırakmak istemeyenlerin kaçış taktiği bence
    Şöyle bir durum var.Sİgarada asıl bağımlılık nikotinden filan kaynaklanmıyor.Bağımlılığı alışkanlıklar yapıyor.Bu alışkanlıklarda hemen kazanılmıyor yani sen 20 gün içmişsin problem olmuyor.1 2 sene düzenli içenlerde bile problem çıkmıyor onlarda kolayca bırakıyor.ANcak 5 6 sene kullanımda artık sigara senin bir parçan gibi oluyor.Yemeklerden sonra yakasın geliyor.Kahve içerken yakasın geliyor yakmazsan tad alamıyorsun o kahveden.SÜrekli elin cebine gidiyor.İşte sorun bu alışkanlıktan kaynaklanıyor.Önemli olan bunu geçirebilmek.Yoksa nikotin ihtiyacını bir bantla da geçirebilirsin ancak alışkanlıkları hemen yokedemezsin.

Mesaj Yetkileri