Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Sevdiğiniz bir oyuncunun yerini doldurmak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Sevdiğiniz bir oyuncunun yerini doldurmak

Öyle bir adam buldunuz ki, her pası sizi mest ediyor, her hareketinden zevk alıyorsunuz. Ama vakit ayrılık vakti ve emeklilik zamanı geldi. Bu adamın yerini nasıl doldururuz?

Aynı özelliklerde bir oyuncu almak çözüm olmuyor. Kişilik özellikleri de çok önemli bildiğimiz üzere. Bu iş şans işimi yoksa aynı özelliklerde bir oyuncu bulmak mümkün mü?
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Magnum'dan mı bahsediyoruz

Seviyorsan git konuş Görkemim
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Magnum'dan mı bahsediyoruz

Seviyorsan git konuş Görkemim
    Abi sorma ya adamı öyle böyle sevmedim yani anlatamam sana Adam ilk seneden favoriler arasında girdi kulüpde ve oda Beşiktaş'ı seviyor. Bilmiyorum yahu bir bağ oluştu işte anlamadım
    FM Gazetesi

sakary Ali Misafir

Teknik ekibine katıp yola devam et yerini de bir şekilde doldurursun artık

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Abi sorma ya adamı öyle böyle sevmedim yani anlatamam sana Adam ilk seneden favoriler arasında girdi kulüpde ve oda Beşiktaş'ı seviyor. Bilmiyorum yahu bir bağ oluştu işte anlamadım
    Oyuncunun mental özelliklerine göre oyuncu araması yapabilirsin. Ya da Genie Scout kullanıyorsan görünmeyen önemli özelliklerine göre arama yapabilirsin. Ama şans faktörünün de etkili olduğuna inanıyorum ben biraz.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Teknik ekibine katıp yola devam et yerini de bir şekilde doldurursun artık
    Adamın mezarını kulüp binasının önüne yapmayı planlıyorum Ölene dek bizimle
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyuncunun mental özelliklerine göre oyuncu araması yapabilirsin. Ya da Genie Scout kullanıyorsan görünmeyen önemli özelliklerine göre arama yapabilirsin. Ama şans faktörünün de etkili olduğuna inanıyorum ben biraz.
    Mental özelliklerine göre derken yani oyuncu özelliklerinden bahsediyorsun değil mi? Pas, teknik vb... Genie Scout kullanmıyorum ben ya zevki kaçıyor onu kullanınca.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Oyuncu özelliklerinden bahsediyorum evet. Ama mental olanlar daha çok. Oyuncu profilinden benzer oyuncular bul a tıklayarak da arayabilirsin. Ama işte bunlar hep şans

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alt yapımdan gelen bir oyuncu var AMC mevkisinde. Ondan Ona ders verdirttim ama bakalım ne derece etkili olacak. Umarım olur Magnumlar yok olmamalı sahalarda
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Çok merak ettim şu adamı bi kariyerde deneyecem mutlaka

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok merak ettim şu adamı bi kariyerde deneyecem mutlaka
    Mutlaka dene. Bir adam buldum sanki bak:

Magnum:

Jean:

FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben böyle düz adamları kullanamıyorum nedense, düz dediğim herşey var adamda aşırı iyi bir özelliği olmasa da. Jean iş yapar gibi duruyor da o kadar para değmez bence ona ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben böyle düz adamları kullanamıyorum nedense, düz dediğim herşey var adamda aşırı iyi bir özelliği olmasa da. Jean iş yapar gibi duruyor da o kadar para değmez bence ona ya
    Magnum öyle bir tav etti ki beni yani 50 milyon olsa yine veririm 13'ü sevmemi sağladı herif
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben bu olayı dramatik bir hale sokup sevdiğiniz bir oyuncuyu satınca yaşadığım duyguyu belirtmek istiyorum.

Konuya girdiğimde de böyle birşey bekliyodum açıkçası.

Sevdiğim bir oyuncuyu satınca ne olursa olsun yerini dolduramıyorum. Hele ki onu sattığım takımla eşleşince daha bir fena oluyor
    .

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında oyundan bu gibi şeyler olunca zevk alıyorsun. Duygusala bağlıyor insan
    FM Gazetesi

16. Default

Usta sende Mami yok mu ya? Magnum'la takılsın işte, hatta daha iyi bile olabilir ne bileyim bir revolver, bir desert eagle olur çıkar
    Last edited by Deus Dominus : 04.Ocak.2013 at 01:36 Reason: Marnum nedir ya?! Magnum, Magnum...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bir oyunda Kaka benden nefret ettiğini söylemişti ve o an zevk almadım oyundan açıkçası yıkıldım..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2010'da çok ucuza aldığım bi regen sağ bek vardı, 2 sezon boyunca WBR olarak sağ kanatta tek başına sırtladı takımı, mükemmel oynuyordu sonra bir gün gelen tekliflere dayanamadım 30mn euro'ya sattım büyük bi kulübe, ardından 1 sezon boyunca yerine kimi aldıysam dikiş tutturamadım en sonunda gidip 38 mn euro verip geri aldım adamı ve emekli olana kadar takımımda kaldı. Bu da böyle bir anımdır işte bu güzel oyuna dair...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Usta sende Mami yok mu ya? Marnum'la takılsın işte, hatta daha iyi bile olabilir ne bileyim bir revolver, bir desert eagle olur çıkar

Valla Görkem Jean'ı almaya çalış ama yine de aramaya devam et sonuç olarak

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Magnum'un boşluğunu Cornetto ile doldurabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Magnum'un boşluğunu Cornetto ile doldurabilirsin.
    Ovvv

Jean'ı bi denemeyi düşünüyorum bakalım ne olacak.

Mamiyi kiralık verdim ya verim alamıyorum ondan bir türlü.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007

Ben Porto modeli uyguluyorum. 3. sezonda Galatasaray ile transfer+maaş bütçem 50 MN mi ne. Herkesin bir fiyatı vardır yeter ki o fiyat verilsin Hatta bazı oyuncular 15 yaşından beri benle. Şimdiki yeteneği yarım yıldız iken as takımda oynatıyorum gelişsin diye. Muhtemelen dünya yıldızı olacak ama onları bile satarım iyi bir teklifte

Oyuncuya eş değer oyuncu aramak için profili benzer olmalı. PPM benzer olmalı. Bunlar oyundan belli oluyor. Gizli özellikleri de benzer olmalı ama oyunda bu anlaşılmıyor ne yazık ki.

23. Default

Aslında anlaşılabiliyor, bilgi ekranından oyuncunun kişiliği ilg ilgili bilgiyi, medya ile iletişimi karşılaştırarak. Hatta buna bile gerek kalmadan oyun kendisi veriyor cevabı: xxx isimli oyuncu yyy ile benzerlik taşıyor gibi bi'şeydi yamulmuyorsam

sakary Ali Misafir

vay be benimde aklıma bu geldi

http://forum.turksportal.net/vb/show...8&postcount=98

oyuncunun resimlerini bilgisayarımda hala saklarım hatta haxball oynarken onun ismini yazıp giriyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herkesin bu tip bir anısı var sanırım
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Şu günlerde favorim Andre Ayew nasıl bir yetenektir yahu olağanüstü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Jean tutmadı Tutmadığı gibi takımın bütün dengelerini bozdu sene başında almama rağmen.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben de Fm11'de Adanaspor'a Moussa Maazou'yu almıştım. Adam topu nereden alırsa alsın yardırıp yardırıp golü atıyordu, izbandut gibi bir şeydi... Dribbling'le, kafayla, her türlü golü atıyordu. Ama 2 sene sonra takımdan ayrılmak istedi ve ben de ona o kadar hayran olduğum için çok cüzi bir bedele gitmesine izin vermiştim. Sonraki oyunlarda profilini çok düşürdüler, ve efsanem yalan oldu. Boş bir zamanımda Fm 11'i tekrar yükleyip sadece Maazou'ya odaklı bir kariyer yapmak istiyorum. Fm tarihimde hiçbir zaman öyle bir adamla oynamadım, oynayamayacağım da
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 yıldır Magnum'dan ders aldırıyorum bu çocuğa ve sonunda bir hayli yol katettik sanırım. Geleceğin Magnum'u olarak görmeyi umut ediyorum onu

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu Adnan fena bir şey Jean'a milyon Eurolar verdim adam çok kötü ama bu her maç asistler goller... Sanırım işe yaradı ders olayı. Bir de bu adam ilk çıktığında 3.5 yıldızdı şimdi 4.5 yıldız
    FM Gazetesi

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri