1 ile 30 arası toplam 93 sonuç

Konu: Modern Futbol Sistemleri -1-

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hocam seslenmelerde neleri seçiyorunuz ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Jarlaxle55 View Post
    Tamamdır o zaman hocam. Taktiğinizi kontra ve kontrollü bir şekilde ayrıca kaydettim, 3nü maçına göre kullanıcam. Takımım zaten sizin takımınız gibi İngiltere 3.ligden Crew. Kendi taktiğimi yapmadan önce sizin taktiği kullanıp maçlar içinde-dışında analiz kısımlarından vs. inceleyecem. İşin sırrı anlaşılan doğru maça doğru stratejiyle çıkıp, uygun dizilişte uygun rolleri vermek ve rolün hakkını verecek adamları toplamakta yani bunları bulup çözümleyecem inşallah Birde özelden 2. mesajıma cevap verir misiniz hocam kişisel bi sorum var FM hakkında değil

onu unuttum ben yahu isim tanıdık gelmedi ama?

Quote Originally Posted by halil85 View Post
    Hocam seslenmelerde neleri seçiyorunuz ?
    Seslenmeler ve maç içinde taktiğin felsefesini değiştirme işi sizin yeteneğinize bakar. mesela rakip size önde basıyorla "topu ileriye oyna" komutu çok işe yarıyor. Ya da savunmacılar topla çok oynayıp kaybetmeye başladıysa "risksiz paslaşma" denenebilir... yani sistem gerçeğe uygun olarak oyuna aktarıldı.Maçlarda skora ve oyunun gidişine göre işi lehinize ya da aleyhinize çevirmek tamamen kendi yeteneğinize ve futbol anlayışınıza bağlı Başarılı olan da, başarısız olan da sonuçları % 100 bu taktiğe bağlamasın. En az % 30 size ait olur...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri