Çok iyi başlamışsın bence 6 - 8 sezon hedefi de fazla olmuş. Zorlarsan 4 sezonda şampiyon olabileceğine inanıyorum ben![]()
Lige ciddi anlamda güzel başlamışız zira sezon başı böylesine form tutmak kolay degil
Bu sene Avrupa Ligine gidersin lige iyi başlamışsın eğer şansın yaver giderse Şampiyonlar Ligine de katılabilirsin![]()
malatyAdana!
[quote=romelon;2394235]Hazırlık maçlarını fazla oynadık , takıma yeni katılan oyuncu olmamasına rağmen gayet iyi gidiyoruz
işte sır burada yatıyor uyum çok çabuk sağlanmış benim gibi revizyon pek hayra alamet degil
Romelon kariyer açar da takip edilmez mibu arada çok iyi başlamışız başarılar
![]()
La Liga 12. Hafta
Bu haftayı 'da 3 puanla atlatsaydık çok iyi olacaktı.
Puan Durumu
![]()
[QUOTE=Juan Diaz;2394281]Kesinlikle hocam , takıma çok fazla oyuncu katınca uyum sorunu çok fazla oluyor , en az 6 hazırlık maçını asistana devretmeden oynatman gerekiyor.
Eksik olma hocamİnanılmaz iyi başladık , kısa zamanda başarı gelicek gibi duruyor, bide o kadar kariyer yaptık belli bir tecrübemizde oldu 2013 'de
![]()
Başarılar abi yine süper başlamışsın![]()
Boşver yapma devre arası satılıga koyulanlara çökersin![]()
![]()
Şampiyonluk İstiyoruz hocam![]()
![]()
Malaga galibiyeti çok iyi olmuş,Bu arada sözleşmesi bitenlerin Federico Santander,Sulejmani'yi öneriyorum.![]()
La Liga 15. Hafta
![]()
Sociead'ı yenebilirmişiz.
La Liga 16. Hafta
Yenemiyorsan yenilme
![]()
Madrid skoru süper.![]()
Valencia yenilgisi olmamış.![]()
Kariyeri renklendirecek şeyler yap bence takipçi açısından diye söyledim maçlar fena değil![]()