1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: An İtibarıyla Oyunu Bırakıyorum

Hybrid View

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by themanticors View Post
    Konuyu sahiplenmek gibi olmasın da merak ettiğimden soruyorum. Aşağıdaki youtube videosu normal mi karşılanıyor yoksa onu da bildirelim mi. Başıma 2 kariyerde oynadığım 10 sezonda 4-5 kere geldi. Hem bana atıldı hem ben attım. Bir de videosunu almadım ama kalecinin ofsayt yada faul atışında ceza sahası dışında atılanlar da topu direk rakibe attığı ve gol olan pozisyonlar hakkındaki yorumunu da alabilirmiyim.

http://www.youtube.com/watch?v=DAnQNMq-ixc
    1 sezonda 2 kez başıma geldi Neyse ki golü atan bendim sinirlerim biraz daha az attı Bir de kaleci kendi kalesine attı yazılıyor. Son anda mı dokunuyor ne oluyorsa.

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    1 sezonda 2 kez başıma geldi Neyse ki golü atan bendim sinirlerim biraz daha az attı Bir de kaleci kendi kalesine attı yazılıyor. Son anda mı dokunuyor ne oluyorsa.
    Video da pek belli olmuyor da sanki top ona çarpıyor gibi yerden sekerken ondan öyle yazıldığını düşünüyorum. Diğer arkadaşların da dediği gibi aslında gerçek hayatta olunabilirliği olan bir olay da ben böyle sık olunca acaba hata mı var dedim. Sonuçta hangi takım son 5 yılında 2-3 tane bu şekilde gol atmış olabilir ki ve bu benim başıma 2 farklı takımda geldi. Belki de gerçekte sık olan bir olaydır da ben bilmiyorum.

Bu arada o Howard'ın attığı golü ben tv'den maçı canlı izlerken görmüştüm zamanında. O gol Howard'a değil rüzgara yazılmalıydı kesinlikle.

Mesaj Yetkileri