Ben, nedense bizim yönetimin transfer yapamayacağını düşünüyorum. Sol beki takım içinden halledecekler, forvet için de Pektemek'in dönmesini bekleyecekler.
Ben, nedense bizim yönetimin transfer yapamayacağını düşünüyorum. Sol beki takım içinden halledecekler, forvet için de Pektemek'in dönmesini bekleyecekler.
Hakan Balta + Yekta paketini istemiş Beşiktaş Q7'ye karşılık bizden. Biz de buna karşılık Hakan + Baros'u önermişiz basına göre. Bir yandan Ferhat, Gökhan Süzen isimleri geçiyor Beşiktaş için. Samet Aybaba yerli sol bek istiyor herhalde, alt yapıdan çıkmış Emre Özkan'ı niye düşünmüyor anlamıyorum, Uğur Boral'dan iyi oynar her türlü.
@ErayEAydemir
Emre Öztürk transferi için Beşiktaş Kayseri Erciyesspor'a resmi teklif yaptı
FM Gazetesi
Rıdvan Şimşek Gaziantepspor'a satılmış.
Kaynak
Gaziantep de, bizim sırtımızdan geçinmeye devam ediyor. Ekrem'den sonra bedava bir transfer daha. Onlardan aldığımız isimleri ve onlara verdiğimiz paraları konuşmaya lüzum yok zaten.
Rıdvan, sağ bekte bir alternatif olabilirdi; ama şans bulamayacağı malumdu zaten. Neyse, hayırlısı olsun. Biz de Serdar'ı geri alabilsek keşke Gaziantep'ten.
Burak Kaplan ayrılmış Beşiktaş'tan, Almanya 3. liginde bir takımla antremanlara çıkıyormuş.
Sakatlıklardan kurtulabilseydi aslında iyi bir sağ bekti. Hayırlı olsun.
Canım FEDA olsun sana !
Sağ ve Sol açıkta oynamıyormuydu Burak Kaplan?
Kadir Arı'yı Turgutluspor'a kiralıyorlarmış.
2 yıl önce burada Simao, Quaresma Almeida gibi adamlar tartışılırdı şimdi Burak Kaplan, Kadir Arı gibi adamların ismi geçiyor Beşiktaşın geçirdiği evrime bakarmısın. Umarım takım mali durumu biraz düzeltince yine çıldırmaz ve başarılı olur. Böylelikle Türk futbolunun değişmesinde öncü olabilir.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Tekniği harika bir çocuktu. Yazık oldu hiç şans tanınmadı. Harika bir bek olacak ve pişman olacağız.
FM Gazetesi
NTVSPOR'un son dakika alt yazısına göre Gökhan Süzen 5 yıllık sözleşme imzalamış. Eğer sol bek oynayabilirse büyük oyuncu olabilir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
NTV SPOR @ntvspor SON DAKİKA: Beşiktaş, Gökhan Süzen için İstanbul BB ile 1.1 milyon euro karşılığında anlaştı.
(/s)
Sözleşmesi bitmeyecek miydi bu adamın sene sonunda?
FM Gazetesi
evet sezon sonunda bitecek. sanırım 6 ay daha beklemek istemedi beşiktaş. ama bonservis için verilen para çok.
(/s)
Bu yönetime de güvenemeyeceğiz anlaşıldı transfer konusunda. 6 ay sonra kontratı bitecek adama 1 milyon veriyorsun, yazık. Uğur idare edemez miydi yani anlamıyorum ben. Böyle bir zamanda nedir bir milyon Euro.
FM Gazetesi
Ara transfer döneminde gelmesini en çok istediğim oyuncuydu. Çok iyi bir oyuncu aldık, camiamıza hayırlı olsun.
Canım FEDA olsun sana !
Bu adam benim içime sinmedi umarım yanılırım.
Steam ID: fotosuki
Direk olarak izlemedim ama 6 ay sonra sözleşmesi bitecek oyuncuyla 1m euro fazla gibi geldi banada bir de 5 yıllık bıraz fazla degılmı değecek bir oyuncumu oyuncuyu ızleyenlere soruyorum ?
Bence 1m euro Gökhan Süzen için fazla degil ama 6 ay sonra sözlesmesi bitecek olan bir oyuncu için çok fazla. Yönetimden beklemezdim
Yapmayın, takımın sol beke şuan ihtiyacı var, bir sonraki sezon değil..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
FM Gazetesi
Görkem, benim üstte eklediğim fotoyu görmedin sanırım ya da hiç görünmüyor.
http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=1044
Gözükmüyor foto.