Hocam tebrikler. nPower serüveninde başarılar dilerim. Yeni stadyum projesi falan var mı? Tesislerini iyileştirmeye başladı mı yönetim? Birchall'ın güncel profilini paylaşır mısın?
Hocam tebrikler. nPower serüveninde başarılar dilerim. Yeni stadyum projesi falan var mı? Tesislerini iyileştirmeye başladı mı yönetim? Birchall'ın güncel profilini paylaşır mısın?
Yönetimi zorla biraz. Kendilerine kalsa bir şey yapmazlar. Ben çok zorlaya zorlaya biraz biraz yaptırdım hocam.
Birchall maç özetlerinde iyi duruyordu ama pek kendini geliştirmemiş. Yaşı da var artık. Sözleşme imzalatmaman iyi olmuş. Genç 18-19 yaşında Premier Lig ekiplerinin serbest bıraktığı birini bulup sözleşme imzalatmaya çalış. Bende 2 tane denk geldi öyle oyuncu biri hala bende oynuyor ve sağlam oynuyor. Diğeri ise sözleşmesindeki serbest kalma bedeliyle ilk yılın sonunda transfer olmuştu bir üst lig ekibine ama yok oldu gitti orada kendini geliştiremedi benden gittikten sonra.
Hocam akıl vermek gibi olmasın da bence yaşlı oyuncu almak yerine gençlere yönelmen daha iyi olur senin için.
Yukarda örnek olması amacıyla paylaştığım iki oyuncu var. Profilleri bu kadar iyi değildi ben ilk aldığımda ama oynata oynata ve antremanla geliştirdim ikisinide. İlkini 10k peşin 30k 3 yıl taksitli Liverpool dan aldım. İlk yıl ligde 18, ikinci yıl ligde 17 gol attı. İkincisini ise Stuttgart serbest bırakmış gözlemcilerim buldu. 31 Ocaktan sonra kadromuza katıldı ve ligin son 13 maçından 12 sinde oynayarak 6 gol attı. İkinci yılında ise ligde 15 gol attı. Maç sayıları yüksek gibi durabilir ama 4-5 forvet tutuyorum kadromda ve rotasyonlu oynatıyorum ama sonradan oyuna girdikleri maçlardan dolayı maç sayıları yüksek duruyor.