Hava değişikliği yaramış, Bundesliga yolu açık görünüyor![]()
Hava değişikliği yaramış, Bundesliga yolu açık görünüyor![]()
mainz ve freiburg iyice açmış. Ama belli olmaz..Sen ena azından 3. olup play-off'u garantilemeye bak. Başarılar zebralara...
Serbest transferde Siarhey Kisliak'ı kadromuza kattık. Futbolcularımızdan Ahmed Barusso ile sözleşmemizi fesh ettik...
DFB Pokal 2. Tur
Kupaya veda ettik.
Bundesliga II 11-12-13-14-15. Hafta
Bundesliga II Puan Durumu
İstatistiklere fazla önem vermem fakat maç sonuçlarının yorumlarını size bırakıyorum. Oynadığımız oyuna karşılık bu sonuçları hak etmiyoruz ama yapacak birşey yok. Gün geçtikçe Bundesliga hayalimizin zorlaştığını düşünüyorum.
TariboWest
Kupaya erken veda olmadı lide ilk 3'de olmamız normal Freiburg ve Mainz güçlü takımlardır.![]()
Bu arada Kostarikalı oyuncumuz Juan Bustos'u da Almanya'ya uyum sağlayamadığı için memleketine tatile gönderdik. Umarım faydası olur.
TariboWest
Bundesliga II 16-17-18-19. Hafta
Bundesliga II Puan Durumu
Lige 49 günlük uzun bir ara verildi. Hazırlık maçlarıyla en iyi şekilde geçirmeye çalışacağız. Kaliteli bir kaç oyuncu da bulursak kadromuza katacağız...
TariboWest
İlk 2 ile aradaki farkı çok açma yoksa işler zora girer.![]()
Bundesliga II Şampiyonu Belli Ama Hangi Takımlar Terfi Edecek ?
Puan Durumu
Lig o kadar zevkli geçti ki ss almayı unutmuşum bir iki maçta.Uğraşmak zor geldi o yüzden toplu halde koydum. Geri kalan maçları yine paylaşacağım. Son 2 maçı içerde oynayacak olmamız büyük avantaj sağlayabilir. 2. olup çıkarsa bu kadar uğraştığıma diyecek. Umarım hayal kırıklığına uğramam...
TariboWest
Gidişat gayet iyi hocam.
Maçlar çok güzel geçmiş playoff'a kalıp işi zor sokmazsın inşallah.![]()
Ve Sonunda 2. Sıraya Oturmayı Başardık !
Son maçta berabere kalırsak playoffa kalmayı garantileyeceğiz. Yenersek 2. olarak Bundesliga'dayız !
TariboWest
Son maçta galibiyet almamız şart oldu rakip kim ?
Üst lige çıkmak için çok zor bir takım değil![]()
Bundesliga II Final Maçı
Rakibimizi farklı yendik ve 2. olarak Bundesliga'ya yükseldik.
Puan Durumu
Terfi sonrası görüşler
TariboWest
Tebrik ederim.İyi takviyelerle Bundesliga'da da tutunabilirsin.
Bundesliga'ya çıkar çıkmaz yönetimden bazı isteklerde bulunduk ve kabul ettiler.
Yeni sezon bütçemiz de belli oldu. Küme düşmemek için canla başla mücadele edeceğiz.
TariboWest
Duisburg'la daha başarılık olursun.Terfi güzel olmuş, Bundesliga'da rahat tutunursun bence
Sözleşmeleri sona eren oyuncular takıma veda etti. Almanya'ya bir türlü uyum sağlayamayan Juan Bustos Düsseldorf'a transfer oldu. Bomheuer de Regensburg'a transfer oldu.
TariboWest
Bundesliga'da başarılar abi Mainzin çıkmaması da iyi olmuş yoksa onun ile mücadele ederdiniz.Transferlerini tanımıyorum ayrıca.
![]()