Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 115 sonuç

Konu: Karadeniz Fırtınası Avrupada da Esiyor |2.Sezon|

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Türkiye Kupası Gruplar
    1.Maç

Kupa vesilesiyle birkaç taktik deneyelim dedik ve kontra-defans tarzı bir taktik yaptık. Dizilişi Asistanın Liverpool karşısında uyguladığı taktikten aldık. Eskişehire verdik topu alın oynayın dedik resmen sağdan orta soldan orta uzaktan şut sahaya bir gömüldük pir gömüldük arada takım anlayışı ile oynamalar yapıp kontra hücum denedik ve üzerinde durursamzel bir kontra yada tam olarak skora yatma taktiği elde edebiliriz (:

Türkiye Kupası Gruplar

2.Maç

Türkiye Kupası Gruplar
    3.Maç

Beşiktaş maçına eskişehir taktiği ile çıktık ve Yılmaz hocayı kırmak istemedik verdik topu onlara alın hocam bildiğin gibi oynayın bakalım kazanıyor musunuz dedik (: ve takıma kenar talimatlarından katı savunma uygula+ayağa pas+dar alan+kaleyi gören vursun komutları verdik sonuç ortada yine kitledik maçı Ardından evimizde Antep karşısında normal taktiğimizle oynayıp gruptan çıkma adına güzel bir adım attık.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

2 Maç sonunda galibiyet güzel oldu.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    2 Maç sonunda galibiyet güzel oldu.
    Eğer olursa efsane skora yatma taktiği geliyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Devre arası bir son dakika transferi olarak Milevskiyi çok kelepir aldık. Ve sol bek mevkiine Mehmet Sedefi alternatif olarak alıp 2. devreye başladık

Türkiye Kupası Gruplar
    4.Maç

Spor Toto Süper Lig

18.Hafta

Türkiye Kupası Gruplar
    5.Maç

Spor Toto Süper Lig
    19.Hafta

Türkiye Kupası Gruplar
    6.Maç

Türkiye Kupasında yarı finalde rakibimiz Galatasaray olurken diğer eşleşme İBB-Beşiktaş
    Alınan oyuncular sonrası kadro uyumu tekrar düştü ve yine bocalama dönemine girdik :/

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Spor Toto Süper Lig
    20.Hafta

Spor Toto Süper Lig
    21.Hafta

Avrupa Ligi 1.Eleme Turu
    1.Maç

Spor Toto Süper Lig
    22.Hafta

Avrupa Ligi 1.Eleme Turu
    2.Maç

Fazla transfer yapmanın bedelini çok ağır ödedik. Önce ligden koptuk ardından Avrupa ligine veda ettik.
    Not: Siz siz olun takım iyi giderken hiç bulaşmayın. Fazla transfer yapmayın kazanan 11i bozmayın (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Spor Toto Süper Lig
    23.Hafta

Türkiye Kupası Yarı Final
    1.Maç

Spor Toto Süper Lig
    24.Hafta

Spor Toto Süper Lig
    25.Hafta

Türkiye kupası da sakata bindi (: Arena da çok formda bir Galatasaraya karşı kaybetmemek gerekecek. Kadro uyumunu yavaş yavaş sağlıyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Spor Toto Süper Lig
    26.Hafta

Spor Toto Süper Lig
    27.Hafta

Spor Toto Süper Lig
    28.Hafta

Spor Toto Süper Lig
    29.Hafta

Türkiye Kupası Yarı Final

2.Maç

Vee kupadaa finaldeyiizzz..Arena da Galatasaray çok iyi başladı baskı golü getirdi. Fakat matador boğayı kızdırmıştı. Matador kırmızı pelerini gösterince boğalar dayanamadı ve saldırı üstüne saldırı nitekim 90 da arenayı yıktık. Bu sefer kaybeden matador oldu. Rakip Belediye

Ligde müthiş toparladık. Belki farklı kazanamıyoruz çok gol atamıyoruz ama seri galibiyetlerle şampiyonlar ligine gitmek istiyoruz. Galatasaray çok formda ve şampiyonluğu vermezler.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Spor Toto Süper Lig
    30.Hafta

Spor Toto Süper Lig
    31.Hafta

Spor Toto Süper Lig
    32.Hafta

Milevski bizi şampiyonlar liginden etti sanırım. Bu hafta kadıköye gidiyoruz. Amacımız berabere kalıp son hafta kazanmaktı. Şampiyonlar ligine gitme planımız alt üst oldu.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Türkiye Kupası Final

Kupayı aldık çok şükür. Bu sezon avrupaya veda ettik, ligde Cimbom aldı götürüyor elde avuçta Türkiye kupası kalmıştı onu almakda bir hayli zor oldu. Zira maçtan önce giray-semih-n'diaye cezalıydı. Maçta ise belediye takımı aşırı sert oynadı hakemde buna göz yumdu resmen. Gördüğünüz gibi birçok sakat verdik hatta musa çağıranda sakatlandı sert müdahele sonrası kondisyonu bir hayli düştü çıkarmak zorunda kaldık. işin kötü tarafı 3 gün sonra Kadıköye çıkıyoruz. Bu arada giray da antrenmanda sakatlandı :/

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Beyler Motor Cortlar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Spor Toto Süper Lig
    33.Hafta

Spor Toto Süper Lig

34.Hafta

Son maç Fenerbahçe inaönüye gitti. Çok kötü bir sezon geçiren Beşiktaştan hiç mi hiç ümidim yoktu ama anladım ki Beşiktaş her zaman Beşiktaş ve derbi her zaman derbidir. Sonuc kestirilemez. Beşiktaş Fenerbahçenin ipini 2-1 ile kesti ve bizi Şampiyonlar Ligine yolladılar teşekkürler Çarşı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sezon sonu istatistikler ve diğer şampiyonları paylaşalım.
    Almanya-Dortmund , İtalya-Juventus , İspanya-Barcelona , Fransa-Toulouse , İngiltere-Manchester United

Avrupa da müthiş bir sezon geçirdik ülke olarak. Biz ve eskişehir avrupa ligi 1.eleme de elendik. Bursa yarı finalde elendi. Galatasaray ve Fenerbahçe çeyrek finalde eşleştiler ve Fenerbahçe finale kadar çıktı. İngiltere'nin ardından 2. olmak gerçekten gururlandırdı. Umarım seneye aynı seviyeye yaklaşabiliriz. Bu sefer daha fazla sayıyla avrupadayız
    Bu arada biz başarılı olmak için savaşalım bazıları da armut piş agzıma düş peeh

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yönetimden şok bir gelişme haberi

Oysa bütçeyi + seviyeye çıkarmıştık. Tesisler yarınlara kaldı :/

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yeni sezonda takımı yine büyük revizyona sokmazsan belki GS'yi alaşa edebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yeni sezonda hic bise etma boyle devam. Hazirlik kampini iyi ayarla.

3 hafta fitness ondan sonrasi team cohesion ligin ilk 3-4 haftasida dahil. Takim fiziken iyi ve uyum saglamis bir sekilde lige baslasin.

SL on elemesi varsa 2 haftaya indir fitnessi, sonrasi Team cohesion

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Yeni sezonda takımı yine büyük revizyona sokmazsan belki GS'yi alaşa edebilirsin.
    transfer sezonu transfer yapmadan duramıyorum (: şaka bir yana elimde geçen yıl verim alamadığım tüm oyuncuları gönderdim tabiri caiz ise eşek yüküyle para kaldırdım ve eksik bölgelere nokta atışı yaptım fazla transfer yapmamaya özen gösterdim ssleri girerim birazdan

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Yeni sezonda hic bise etma boyle devam. Hazirlik kampini iyi ayarla.

3 hafta fitness ondan sonrasi team cohesion ligin ilk 3-4 haftasida dahil. Takim fiziken iyi ve uyum saglamis bir sekilde lige baslasin.

SL on elemesi varsa 2 haftaya indir fitnessi, sonrasi Team cohesion
    Şu antrenman olayını hala çözemedim ben ya :/ tüm sezon takım uyumu çalıştırıyorum ben o halde bile takım uyumu genelde %70lerde geziyor ve sükrediyorum..tüm sezon çok yüksek takım uyumu-maç antrenmanı ise teamwork çalıştırıyorum tüm sene

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

vee yeni sezona merhaba deme vakti..Geçen sezon yapılan onca transfer elbette boşa değildi ve bu yıl meyvesini öyle bir aldık ki (: Aslında yaptığım transferler geleceğe yönelikti fakat tutmadı veya iyi para verince satmak durumunda kaldık tabi bunda yabancı kontejyan sorunu en büyük etkendi..
    Transferlerimiz

transferler sonrası mali durumumuz (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu yıl hazırlık kampımız kısa sürdü. Sebebi ise Şampiyonlar Ligi eleme turlarının başlamasıydı

Şimdi bu adalet mi arkadaş !! Bedevi misali :/ Düştük parislere hiç diilse bi eyfel meyfel yapalım

Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu
    1.Maç

Herkes fark beklerken çıktık aslanlar gibi mücadelemizi verdik. Beklenildiği gibi PSG baskılı oynadı fakat kolay lokma olmadığımızı gösterdiğimize inanıyorum 1-0dan sonra Onurun çıkardığı penaltı umutları Trabzoa taşımamızı sağladı hele 89 da bir kornerde dönen direğimiz var ki girse çanakkale geçilmezi oynayacaktık Trabzonda (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

2.Maç

Çıktık ve yine aslanlar gibi mücadele ettik. İlk yarı oyunumuzu skora yansıtamadığımız gibi şok bir skorla soyunma odasına indik.Çocuklara iyi oynadıklarını fakat şanssız olduklarını herşeye rağmen güvendiğimi sadece çıkıp rahat oynamalarını söyledim. Maçı tek kaleye çeviren oyuncularım müthiş bir geri dönüşe imza attı. Sayılmayan golümüz direkten dönen toplarımızda oldu.Herşeye rağmen bu sene geçen yıla oranla çok daha güçlüyüz ve Avrupada Liginde en az yarı final görmek istiyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

2.Maç

Çıktık ve yine aslanlar gibi mücadele ettik. İlk yarı oyunumuzu skora yansıtamadığımız gibi şok bir skorla soyunma odasına indik.Çocuklara iyi oynadıklarını fakat şanssız olduklarını herşeye rağmen güvendiğimi sadece çıkıp rahat oynamalarını söyledim. Maçı tek kaleye çeviren oyuncularım müthiş bir geri dönüşe imza attı. Sayılmayan golümüz direkten dönen toplarımızda oldu.Herşeye rağmen bu sene geçen yıla oranla çok daha güçlüyüz ve Avrupada Liginde en az yarı final görmek istiyoruz

Not:
    Maç motoru aleyhte herhangi bir pozisyona çok rahat penaltı çalarken lehimize kolay kolay penaltı çalmaması can sıkıcı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Süper Kupa

Spor Toto Süper Lig
    1.Hafta

Avrupa Ligi Eleme
    1.Maç

Spor Toto Süper Lig

2.Hafta

Avrupa Ligi Eleme
    2.Maç

Avrupa Liginde Gruplarda rakiplerimiz. Hamburg-Lorient ve Austria Wien oldu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Spor Toto Süper Lig
    3.Hafta

Spor Toto Süper Lig

4.Hafta

Avrupa Ligi Gruplar
    1.Maç

Spor Toto Süper Lig

5.Hafta

Aslında fikstür bizim için bu sene mükemmel. 3 istanbul takımıyla ligin ilk haftalarında peşpeşe oynamak sene sonunda bizi çok rahat ettirir. Fakat lige bu sene de kötü bir giriş yaptık. bunda en büyük etmen bu sefer uyum yada oyunculardan ziyade BEN..Yaplıan transfer ve sezon başı psg ye karşı verilen mücadele beni biraz rehavete soktu gelene 3 gidene 5 havasında olunca çok çabuk söndük. Galatasaray ve Fenerbahçe maçları en büyük kanıtı. Durmamız gereken yerde durup sakinleşmek yerine yüklenince yenilen bir gol puanları ve yönetim güvenini alıp götürdü. Şapkayı önümüze aldık düşündük ve söz verdik. Rakip her kim olursa olsun saygı duyarak topumuzu oynayacaz ve gücümüzü kontrol altında tutmaya çalışacagız nitekim kontrolsüz güç güç değildir

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Öncelikle kariyerinde başarılar biraz geç oldu ama kusura bakma Foruma fazla girmiyordum bu aralar bi giriş yaptık senin konunla

Gayet iyi başlamışsın ve transferlerinin bazılarıları hariç nokta atışlar gerçekleştirmişsin. Bu senede bazı oyuncuları satmasaydın iyidi ama olan olmuş

Ligde ise giriş kötü ama kendini toparladığında derbilerden kurtulduğun için şanslısın bu seni götürür lig sonuna kadar hele ki fb ve gs maçı deplesmanda olması tam olmuş 2.ci yarı kendi evinde sağlam performans gösterme şansın olabilir.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Öncelikle kariyerinde başarılar biraz geç oldu ama kusura bakma Foruma fazla girmiyordum bu aralar bi giriş yaptık senin konunla

Gayet iyi başlamışsın ve transferlerinin bazılarıları hariç nokta atışlar gerçekleştirmişsin. Bu senede bazı oyuncuları satmasaydın iyidi ama olan olmuş

Ligde ise giriş kötü ama kendini toparladığında derbilerden kurtulduğun için şanslısın bu seni götürür lig sonuna kadar hele ki fb ve gs maçı deplesmanda olması tam olmuş 2.ci yarı kendi evinde sağlam performans gösterme şansın olabilir.
    eyv kardeşim saolasın(: Lige kötü başlangıç tamemiyle benim hatam geri çekilmem lazımken ne olsa atarız alırız diye asıp keserken kelleyi kesecekler benim
    Transferlerde ise Tolga-Adrian-Lazovic falan kullanmadığım oyunculardı. Kweuke- helenius hızlı değillerdi ve cok fayda saglayamıyorlardı..milevskinin özellikleri ise inanılmaz düşmüştü. Üstüne birde yabancı kontejyanı olunca eldekileri sağlam paraya çıkardık eşek yüküyle para kaldırdık

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    eyv kardeşim saolasın(: Lige kötü başlangıç tamemiyle benim hatam geri çekilmem lazımken ne olsa atarız alırız diye asıp keserken kelleyi kesecekler benim
    Transferlerde ise Tolga-Adrian-Lazovic falan kullanmadığım oyunculardı. Kweuke- helenius hızlı değillerdi ve cok fayda saglayamıyorlardı..milevskinin özellikleri ise inanılmaz düşmüştü. Üstüne birde yabancı kontejyanı olunca eldekileri sağlam paraya çıkardık eşek yüküyle para kaldırdık
    Onu bilemem işte nede olsa izleyen sensin biz ise gollere göre yorumluyoruz Türkiye ligi aslında çok güzel bende Trabzonsporluyum ve kariyerimi açmıştım ama her sene yabancı sınırlamasının düşmesi işimi biraz zora sokuyordu.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hiç bu kadar takas transferi gerçekleştiren bir menejer görmedim nasıl bu kadar takas yaptın biraz anlatırmısın.birde semih kaya nasıl aldın trabzona gelmesi ilginc.Beşiktaş son hafta resmen al sampiyonlar ligine git demiş fakat cok sanssızsın psg cıkmıs acilen toparlanmayız devam

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Onu bilemem işte nede olsa izleyen sensin biz ise gollere göre yorumluyoruz Türkiye ligi aslında çok güzel bende Trabzonsporluyum ve kariyerimi açmıştım ama her sene yabancı sınırlamasının düşmesi işimi biraz zora sokuyordu.
    O yüzden ilk sezon anadolu takımlarında ki başta yerli olmak üzere kalite oyuncularla müthiş bir takas trafigi gecirdim (: şuan yerli konusunda rahat sayılırım.1-2 seneye de birkaç regen çıkarsa süper olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Hiç bu kadar takas transferi gerçekleştiren bir menejer görmedim nasıl bu kadar takas yaptın biraz anlatırmısın.birde semih kaya nasıl aldın trabzona gelmesi ilginc.Beşiktaş son hafta resmen al sampiyonlar ligine git demiş fakat cok sanssızsın psg cıkmıs acilen toparlanmayız devam
    valla inan bende bunca yıldır fm oynarım takasla transfer yaptığım olmamıştı. bu seride dur ulen bi deniim nasıl olacak dedim şuan çok beğeniyorum ve bütün taktikleri biliyorum sanırım )

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Önce hangi oyuncuyu satacam kaliteli ise direk 2-3 katı fiyat çekip öneriyorum eşek yükütle parayı böyle kaldırdım (: takas işine gelince uyguladıklarım;

1-Önce oyuncuyu satılık listesine çıkarıyorum 1 gün sorna bakıyorum izleyen var mı ?

2- Baktım izleyen yok bedelini düşürüyorum

3-Yine izleyen yok (yada izleyen sayısını artırmak için de kullanabilirsin) düşük mebladan klüplere öneriyorum gelen teklifler olursa da reddediyorum

burdaki amaç oyuncuyu satmaktan ziyade izleyen klüp sayısını artırmak çünkü takas yapacaz (: Takas işleminde mantık şu, klüp senin oyuncularına kanca takacak ki sen oyuncu isterken sen bana X oyuncuyu ver bak sen zaten Y oyuncumu istiyosun diyebilmek..ve birde alacağım oyuncuya gözlemci yolluyorum klübü satmak istemiyorsa takası unut gözlemciden gelen rapora göre klüp yüksek bonservis istemiyorsa..Mesela semih kaya icin 6 milyon falan ister dedi gözlemcim. Benim olcan 3.5 falandı.. Semihi ver olcan + 2 milyon dedim pazarlıga başlıyosn böylece sonrada takas gerçekleşiyor. Ha unutmadan büyük klüp çalşıtırıyorsanız oyuncular anadolu takımına gitmiyor hal böyle olunca oyuncuyu karsıma alıp sözleşme fesi istiyorum kabul etmiyor buradaki amaçta sözleşmesini fesetmek degil ztn kabul de etmiyor maksat moralini bozmak 1 -2 gün sonra tekrar karşıma alıyorum kaygın var mı diyorum oda takımdan ayrılmak istemiyorum falan diyor bende finansa ihtiyacım var diyerek klüpten uzaklastırmaya çalışıyorum oda gitmek üzücü olacak diyor ve gidiyor Takas işlemi bu kadar

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri