1 ile 30 arası toplam 115 sonuç

Konu: Karadeniz Fırtınası Avrupada da Esiyor |2.Sezon|

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    eyv kardeşim saolasın(: Lige kötü başlangıç tamemiyle benim hatam geri çekilmem lazımken ne olsa atarız alırız diye asıp keserken kelleyi kesecekler benim
    Transferlerde ise Tolga-Adrian-Lazovic falan kullanmadığım oyunculardı. Kweuke- helenius hızlı değillerdi ve cok fayda saglayamıyorlardı..milevskinin özellikleri ise inanılmaz düşmüştü. Üstüne birde yabancı kontejyanı olunca eldekileri sağlam paraya çıkardık eşek yüküyle para kaldırdık
    Onu bilemem işte nede olsa izleyen sensin biz ise gollere göre yorumluyoruz Türkiye ligi aslında çok güzel bende Trabzonsporluyum ve kariyerimi açmıştım ama her sene yabancı sınırlamasının düşmesi işimi biraz zora sokuyordu.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Onu bilemem işte nede olsa izleyen sensin biz ise gollere göre yorumluyoruz Türkiye ligi aslında çok güzel bende Trabzonsporluyum ve kariyerimi açmıştım ama her sene yabancı sınırlamasının düşmesi işimi biraz zora sokuyordu.
    O yüzden ilk sezon anadolu takımlarında ki başta yerli olmak üzere kalite oyuncularla müthiş bir takas trafigi gecirdim (: şuan yerli konusunda rahat sayılırım.1-2 seneye de birkaç regen çıkarsa süper olacak.

Mesaj Yetkileri