Önce hangi oyuncuyu satacam kaliteli ise direk 2-3 katı fiyat çekip öneriyorum eşek yükütle parayı böyle kaldırdım (: takas işine gelince uyguladıklarım;
1-Önce oyuncuyu satılık listesine çıkarıyorum 1 gün sorna bakıyorum izleyen var mı ?
2- Baktım izleyen yok bedelini düşürüyorum
3-Yine izleyen yok (yada izleyen sayısını artırmak için de kullanabilirsin) düşük mebladan klüplere öneriyorum gelen teklifler olursa da reddediyorum
burdaki amaç oyuncuyu satmaktan ziyade izleyen klüp sayısını artırmak çünkü takas yapacaz (: Takas işleminde mantık şu, klüp senin oyuncularına kanca takacak ki sen oyuncu isterken sen bana X oyuncuyu ver bak sen zaten Y oyuncumu istiyosun diyebilmek..ve birde alacağım oyuncuya gözlemci yolluyorum klübü satmak istemiyorsa takası unutgözlemciden gelen rapora göre klüp yüksek bonservis istemiyorsa..Mesela semih kaya icin 6 milyon falan ister dedi gözlemcim. Benim olcan 3.5 falandı.. Semihi ver olcan + 2 milyon dedim pazarlıga başlıyosn böylece sonrada takas gerçekleşiyor. Ha unutmadan büyük klüp çalşıtırıyorsanız oyuncular anadolu takımına gitmiyor hal böyle olunca oyuncuyu karsıma alıp sözleşme fesi istiyorum kabul etmiyor buradaki amaçta sözleşmesini fesetmek degil ztn kabul de etmiyor maksat moralini bozmak
1 -2 gün sonra tekrar karşıma alıyorum kaygın var mı diyorum oda takımdan ayrılmak istemiyorum falan diyor bende finansa ihtiyacım var diyerek klüpten uzaklastırmaya çalışıyorum oda gitmek üzücü olacak diyor ve gidiyor Takas işlemi bu kadar

nasıl bu kadar takas yaptın biraz anlatırmısın.birde semih kaya nasıl aldın trabzona gelmesi ilginc.Beşiktaş son hafta resmen al sampiyonlar ligine git demiş fakat cok sanssızsın psg cıkmıs
gözlemciden gelen rapora göre klüp yüksek bonservis istemiyorsa..Mesela semih kaya icin 6 milyon falan ister dedi gözlemcim. Benim olcan 3.5 falandı.. Semihi ver olcan + 2 milyon dedim pazarlıga başlıyosn böylece sonrada takas gerçekleşiyor. Ha unutmadan büyük klüp çalşıtırıyorsanız oyuncular anadolu takımına gitmiyor hal böyle olunca oyuncuyu karsıma alıp sözleşme fesi istiyorum kabul etmiyor buradaki amaçta sözleşmesini fesetmek degil ztn kabul de etmiyor maksat moralini bozmak